agat21 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jestem na zaproszenie. Wpłacę 50 zł na konto fundacji dla Wasyla. Dobrze, że trafił na Was. Quote
faith35 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 [quote name='agat21']Jestem na zaproszenie. Wpłacę 50 zł na konto fundacji dla Wasyla. Dobrze, że trafił na Was.[/QUOTE] Dziękujemy!!! :iloveyou: Dzisiaj spróbuję zrobić wykaz wszystkich wpłat (łącznie z tymi z fb), choć wątpię, by nawet na miesiąc hoteliku starczyło, a jeszcze na cito trzeba zrobić operacją Wasylkowi :-(. Quote
faith35 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Kochani!!! Mamy 940zł! Wasyl będzie zabierany w czwartek ze schroniska :) Quote
Gabi79 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='faith35']Kochani!!! Mamy 940zł! Wasyl będzie zabierany w czwartek ze schroniska :)[/QUOTE] Wspaniała wiadomość:multi::multi::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jestem na zaproszenie , finsnowo ne jestem w stanie pomóc mam 5 psów pod opieką i nie wydolę :( ale gdyby ktoś robił bazarek mogę kilka fantów podesłać , adres na pw mi wtedy proszę wysłać i dopisać że na bazarek dla Wasyla bo ja mam już sklerozę Quote
azalia Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Wpłacę 50zł dla Wasylka,a za jakiś czas postaram się znowu coś dorzucić. Quote
bela51 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Biedny staruszek, ciesze sie ze uda mu sie pomoc i przepraszam, ze na chwile obecną nie jestem w stanie pomoc finansowo. Quote
agat21 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Wspaniale, że Wasylek idzie do hotelu :) Quote
azalia Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Wasylek już chyba dotarł do hotelu...? Quote
Usiata Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Jestem z zaproszenia; na razie mogę przesłać 20 zł bo muszę dziecku sasiadki wyprawkę do szkoły zrobić. A tej patologicznej rodzince to proszę po ciemku, tak całkiem przypadkiem oddać za Wasyla :mad: :mad: Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Poprawna']A do jakiego hoteliku jedzie?[/QUOTE] Chyba do założycielki wątku, faith35, bo prowadzi hotelik?.... Quote
faith35 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 [quote name='malagos']Chyba do założycielki wątku, faith35, bo prowadzi hotelik?....[/QUOTE] Nie, nie do mnie ;) Wasylkowi się fartnęło i pojedzie do bdt w przyszłym tygodniu :) na początku przyszłego tygodnia jest operacja, po niej zostanie dobę w klinice i pojedzie po nowe, lepsze życie :) Quote
monika083 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ode mnie polecialo 20 zl na wrzesien. Quote
malagos Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Super, rzeczywiście ma szczęście facet :) Quote
auraa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Mogę tylko trzymać kciuki za udaną operację. Ludzie są okropni... Quote
gluchypies Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Trzymam kciuki za operację i cieszę się,że Wasyl będzie miał bdt. Jaki jest szacowany koszt operacji? Quote
faith35 Posted September 6, 2014 Author Posted September 6, 2014 Nie mam pojęcia. Zapytam dzisiaj fundacji :) Quote
gluchypies Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Zaglądam do Wasylka :) a kiedy operacja się odbędzie? Quote
azalia Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Operacja na początku przyszłego tygodnia,jak napisała faith35. Trzymamy kciuki za Wasylka. Quote
Poker Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 dopiero dziś wróciłam z wyjazdu. Gdzie Wasyl ma ten nowotwór? Na ogół przed operacją robi się rtg płuc,żeby ocenić czy już nie ma przerzutów. A może już miał badania? Quote
azalia Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Czy doszła moja wpłata 50zł na Wasylka,bo nie widzę na 1 stronie? Quote
faith35 Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Sprawa się skomplikowała... Kopiuję z wydarzenia: "[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Niestety nasz chłopak nie ma szczęścia, kolejny tymczas się wycofał. Będzie tam mógł byc tylko parę dni po operacji. Ale problem jest głębszy. Angelika, która uratowała pieska i wyprowadza go na spacery, napisała nam że pies został opiekunom odebrany. Niestety nie jest to prawda. Faktycznie sprawa jest w toku ale to może potrwać długo... Chcielismy psa ze schroniska zabrać, tym bardziej że sa pieniadze na operację ale urzad nie pozwala póki sprawa sie nie zakończy. Schronisko[/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=Helvetica]wy wet uznał ze rak nie jest bezpośrdenim zagrozeniem życia a szkoda, że tak uznał bo gdyby był to mielibyśmy prawo go zabrać bez zrzeczenia. Jego była (prawnie obecna) "pani" miała w zeszłym tygodniu przyjśc do schroniska i podpisać zrzeczenie ale tego nie zrobiła. Zostaje nam nachodzenie jej w domu i proszenie. Beznadziejna sprawa juz troche ponad siły ale nie poddaje się bo co ten pies winny. Prosze was tez o wsparcie. Pomozcie mi szukac domu tymczasowego lub hotelu- takiego wyglada na to dożywotniego. Karme i opieke weterynaryjna zapewniamy. Tu specjalna prosba do Angelika Rogacewicz o poszukiwanie hotelu. Prosze podzwonić, moje opcje juz sie wykonczyły. Jestem bliska odwołania wydarzenia i odesłania ludziom pieniędzy. Niestety ja juz nie mam czasu na aktywne poszukiwanie. Wyjechałam juz z Polski. Prosze o pomoc...w imieniu tego biednego psiaka..." Ja niestety Wasylka wziąć nie mogę... Mam zaklepane miejsce już dla innego psiaka, który do mnie przyjeżdża. U nas w lubuskim ciężko z hotelikami... :([/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts