Jump to content
Dogomania

Wasyl - stary pies skatowany na przystanku już po operacji SZCZĘŚLIWY W NOWYM DOMKU!!! PIĘKNIE DZIĘKUJEMY ZA POMOC!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agat21']Jestem na zaproszenie. Wpłacę 50 zł na konto fundacji dla Wasyla. Dobrze, że trafił na Was.[/QUOTE]
Dziękujemy!!! :iloveyou: Dzisiaj spróbuję zrobić wykaz wszystkich wpłat (łącznie z tymi z fb), choć wątpię, by nawet na miesiąc hoteliku starczyło, a jeszcze na cito trzeba zrobić operacją Wasylkowi :-(.

Posted

Jestem na zaproszenie , finsnowo ne jestem w stanie pomóc mam 5 psów pod opieką i nie wydolę :( ale gdyby ktoś robił bazarek mogę kilka fantów podesłać , adres na pw mi wtedy proszę wysłać i dopisać że na bazarek dla Wasyla bo ja mam już sklerozę

Posted

Jestem z zaproszenia; na razie mogę przesłać 20 zł bo muszę dziecku sasiadki wyprawkę do szkoły zrobić. A tej patologicznej rodzince to proszę po ciemku, tak całkiem przypadkiem oddać za Wasyla :mad: :mad:

Posted

[quote name='malagos']Chyba do założycielki wątku, faith35, bo prowadzi hotelik?....[/QUOTE]
Nie, nie do mnie ;) Wasylkowi się fartnęło i pojedzie do bdt w przyszłym tygodniu :) na początku przyszłego tygodnia jest operacja, po niej zostanie dobę w klinice i pojedzie po nowe, lepsze życie :)

Posted

dopiero dziś wróciłam z wyjazdu.
Gdzie Wasyl ma ten nowotwór?
Na ogół przed operacją robi się rtg płuc,żeby ocenić czy już nie ma przerzutów. A może już miał badania?

Posted

Sprawa się skomplikowała... Kopiuję z wydarzenia:
"[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Niestety nasz chłopak nie ma szczęścia, kolejny tymczas się wycofał. Będzie tam mógł byc tylko parę dni po operacji. Ale problem jest głębszy. Angelika, która uratowała pieska i wyprowadza go na spacery, napisała nam że pies został opiekunom odebrany. Niestety nie jest to prawda. Faktycznie sprawa jest w toku ale to może potrwać długo... Chcielismy psa ze schroniska zabrać, tym bardziej że sa pieniadze na operację ale urzad nie pozwala póki sprawa sie nie zakończy. Schronisko[/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=Helvetica]wy wet uznał ze rak nie jest bezpośrdenim zagrozeniem życia a szkoda, że tak uznał bo gdyby był to mielibyśmy prawo go zabrać bez zrzeczenia. Jego była (prawnie obecna) "pani" miała w zeszłym tygodniu przyjśc do schroniska i podpisać zrzeczenie ale tego nie zrobiła. Zostaje nam nachodzenie jej w domu i proszenie. Beznadziejna sprawa juz troche ponad siły ale nie poddaje się bo co ten pies winny. Prosze was tez o wsparcie. Pomozcie mi szukac domu tymczasowego lub hotelu- takiego wyglada na to dożywotniego. Karme i opieke weterynaryjna zapewniamy. Tu specjalna prosba do Angelika Rogacewicz o poszukiwanie hotelu. Prosze podzwonić, moje opcje juz sie wykonczyły. Jestem bliska odwołania wydarzenia i odesłania ludziom pieniędzy. Niestety ja juz nie mam czasu na aktywne poszukiwanie. Wyjechałam juz z Polski. Prosze o pomoc...w imieniu tego biednego psiaka..."

Ja niestety Wasylka wziąć nie mogę... Mam zaklepane miejsce już dla innego psiaka, który do mnie przyjeżdża. U nas w lubuskim ciężko z hotelikami... :([/FONT][/COLOR]