ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 One też coraz gorzej wyglądają, są malutkie :-( :-( :-( :-( :-( Może ktoś ma choćby budę i kawałek miejsca. żeby im pomóc. Karmę i weta zapewnię. Nie umiem żyć z myślą ,że nie dostaną pomocy... Filek i Rudzik błagają o życie One tak niewiele potrzebują, są kochane ,dobre, biedne. Quote
Nutusia Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Niestety, ich jedyną "wadą" jest płeć, jeśli o mnie chodzi (a właściwie o mojego Lesia :(). No i Florkę mam w zawieszeniu, bo nie chce małpiszon docenić jaki ma fajny domek :( Quote
danyww Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 A co z Sonią, która pojechała do Gajowej ? ..może przeoczyłam bo już się gubię :niewiem: Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Nie mam na razie wieści. Muszę zadzwonić. Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Błagam... Serce się kraje.. ;( Kawałek podwórka prosimy... Quote
danyww Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Serce się kraje.. ;( Kawałek podwórka prosimy... Aktywowałam ogłoszenia dla nich. Może coś ruszy! Na FB też ogłosiłam Quote
cancer43 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 W końcu tu dotarłam,dużo czasu zajęło mi nadrobienie zaległości - czytając uśmiechałam się przez łzy.Basia jest nieprawdopodobnym Człowiekiem. Dzieki niej te malunie suńki nie skończyły w Chrycynnie . Nota bene dom stały pilnie poszukiwany Ale chcę przekazać wiadomości o Toto -seniorze . Mianował się strażnikiem kołdry .Jest nad wyraz grzeczny,chociaż spacerów nie lubi.Na dwór na krótko - sioo ,koopka - i znowu do pilnowania owej kołdry .Inne psiury dają zmiany - tylko Toto dzielnie trwa na posterunku. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Danusiu :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Oj a cóż ja zrobiłam dla maluszków, to Ty i Agnieszka uratowałyście maluńki:) Ja tylko wydzwaniałam:) Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Totuś kochany, super wygląda w towarzystwie innych wielbicieli kołdry:) Danusia , Agnieszka :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Aktywowałam ogłoszenia dla nich. Może coś ruszy! Na FB też ogłosiłam Dziękuję:) Quote
Nutusia Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Się kołdrę zdobyło, to się kołdry pilnuje - tak jest! :) Basiu, jak ręka, jak Elvis?... Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Toto-Wiesio:):) Serce rośnie jak cudnie wygląda. To nie ten sam piesek , którego wypatrzyłam w boksie. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Się kołdrę zdobyło, to się kołdry pilnuje - tak jest! :) Basiu, jak ręka, jak Elvis?... Ręka ok, o dziwo, goi i się na mnie ja "na psie" :megagrin: Elwis lepiej. Po antybiotyku ustały krwiste biegunki , nastąpiło zaparcie ale już wczoraj wieczorem była koopa i to niezła. Pomimo poprawy jadę w sobotę i wracamy z nim w poniedziałek. Musimy zrobić kompleksowe badania, znaleźć przyczynę choroby. Quote
Nutusia Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ech, nie zaznasz Ty chwili spokoju, Kobieto Złota... Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Faceci generalnie lubią legowiska, Toto-Wiesio jest typowym przykładem rodzaju męskiego:):):) Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Ech, nie zaznasz Ty chwili spokoju, Kobieto Złota... Nutusiu - w grobie tez nie, już mam plan- będę straszyć oprawców zwierząt.... Quote
edek Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Błagam... Ja też błagam :(:(:( Quote
Elisabeta Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ja też błagam :(:( :( U Ewu już nie takie Cuda się zdarzają, Edek. Milczę i jestem w jakimś oszołomieniu od kilku dni. Radośc i ból... Ciągle myślę o tych psiakach, o Tobie, Ewu i o Was Wszystkich z tego wątku. :iloveyou: Quote
Jo37 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Wróciłam po kilku dniach nieobecności. Wspaniała akcja. Quote
*Gajowa* Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sonia jest bardzo malutka, waży troche ponad 6kg i absolutnie nie powinna już przytyć. Przyznaję, że nie miałam do czynienia z tak malutkimi psiaczkami. Moje tymczasy były duże lub b.duże nawet poyżej 70 kg. Sonia z łatwością mogłaby wyjść na ulicę przez ogrodzenie dlatego może przebywać tylko w części specjalnie odgrodzonej , gdzie znajduję się kojce. Już zaprzyjaźniła się z dwoma psiakami, z którymi biega przez kilka godin dziennie i liczę, że sunią Rudą też będzie komitywa. Wczoraj zdjęliśmy szwy posterylkowe i przycięliśmy długaśne pazurki, zakropiłam ją Fiprexem jak również rozpoczęliśmy odrobaczanie Aniprazolem przez 3 kolejne dni. Quote
Mazowszanka13 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sonia jest bardzo malutka, waży troche ponad 6kg i absolutnie nie powinna już przytyć. Przyznaję, że nie miałam do czynienia z tak malutkimi psiaczkami. Moje tymczasy były duże lub b.duże nawet poyżej 70 kg. Sonia z łatwością mogłaby wyjść na ulicę przez ogrodzenie dlatego może przebywać tylko w części specjalnie odgrodzonej , gdzie znajduję się kojce. Już zaprzyjaźniła się z dwoma psiakami, z którymi biega przez kilka godin dziennie i liczę, że sunią Rudą też będzie komitywa. Wczoraj zdjęliśmy szwy posterylkowe i przycięliśmy długaśne pazurki, zakropiłam ją Fiprexem jak również rozpoczęliśmy odrobaczanie Aniprazolem przez 3 kolejne dni. O zdjęcia prosimy :) Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Sonia jest bardzo malutka, waży troche ponad 6kg i absolutnie nie powinna już przytyć. Przyznaję, że nie miałam do czynienia z tak malutkimi psiaczkami. Moje tymczasy były duże lub b.duże nawet poyżej 70 kg. Sonia z łatwością mogłaby wyjść na ulicę przez ogrodzenie dlatego może przebywać tylko w części specjalnie odgrodzonej , gdzie znajduję się kojce. Już zaprzyjaźniła się z dwoma psiakami, z którymi biega przez kilka godin dziennie i liczę, że sunią Rudą też będzie komitywa. Wczoraj zdjęliśmy szwy posterylkowe i przycięliśmy długaśne pazurki, zakropiłam ją Fiprexem jak również rozpoczęliśmy odrobaczanie Aniprazolem przez 3 kolejne dni. Dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Zdjęcia strasznie przekłamują rozmiar psiaków. Sonia wydaje się dużo większa niż jest w rzeczywistości. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Amik ma najwyżej dwa lata,Mały średniak, bardzo potrzebuje człowieka:( Quote
Recommended Posts