Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DSC_0365.JPG

One też coraz gorzej wyglądają, są malutkie :-( :-( :-( :-( :-(

Może ktoś ma choćby budę i kawałek miejsca. żeby im pomóc.

Karmę i weta zapewnię.

Nie umiem żyć z myślą ,że nie dostaną pomocy...

Filek i Rudzik błagają o życie

One tak niewiele potrzebują, są kochane ,dobre, biedne.

Posted

Niestety, ich jedyną "wadą" jest płeć, jeśli o mnie chodzi (a właściwie o mojego Lesia :(). No i Florkę mam w zawieszeniu, bo nie chce małpiszon docenić jaki ma fajny domek :(

Posted

W końcu tu dotarłam,dużo czasu zajęło mi nadrobienie zaległości - czytając uśmiechałam się przez łzy.Basia jest nieprawdopodobnym Człowiekiem. Dzieki niej te malunie suńki nie skończyły w Chrycynnie . Nota bene dom stały pilnie poszukiwany

10455288_10203582566381696_7734420823421

10367554_10203582567021712_2456635910921

Ale chcę przekazać wiadomości o Toto -seniorze . Mianował się strażnikiem kołdry .Jest nad wyraz grzeczny,chociaż spacerów nie lubi.Na dwór na krótko - sioo ,koopka - i znowu do pilnowania owej kołdry .Inne psiury dają zmiany - tylko Toto dzielnie trwa na posterunku.

1380519_10203571782632109_59508688491810

10689426_10203571769591783_5542718446457

Posted

Danusiu :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Oj a cóż ja zrobiłam dla maluszków, to Ty i Agnieszka uratowałyście maluńki:)

Ja tylko wydzwaniałam:)

Posted

Się kołdrę zdobyło, to się kołdry pilnuje - tak jest! :)

Basiu, jak ręka, jak Elvis?...

Ręka ok, o dziwo, goi i się na mnie ja "na psie" :megagrin:

Elwis lepiej.

Po antybiotyku ustały krwiste biegunki , nastąpiło zaparcie ale już wczoraj wieczorem była koopa i to niezła.

Pomimo poprawy jadę w sobotę i wracamy z nim w poniedziałek.

Musimy zrobić kompleksowe badania, znaleźć przyczynę choroby.

Posted

Ja też błagam :(:( :(

U Ewu już nie takie Cuda się zdarzają, Edek.

Milczę i jestem w jakimś oszołomieniu od kilku dni. Radośc i ból...

Ciągle myślę o tych psiakach, o Tobie, Ewu i o Was Wszystkich z tego wątku.  :iloveyou:

Posted

Sonia jest bardzo malutka, waży troche ponad 6kg i absolutnie nie powinna już przytyć.

Przyznaję, że nie miałam do czynienia z tak malutkimi psiaczkami. Moje tymczasy były duże

lub b.duże nawet poyżej 70 kg. Sonia z łatwością mogłaby wyjść na ulicę przez ogrodzenie

dlatego może przebywać tylko w części specjalnie odgrodzonej , gdzie znajduję się kojce.

Już zaprzyjaźniła się z dwoma psiakami, z którymi biega przez kilka godin dziennie i liczę,

że sunią Rudą też będzie komitywa.

Wczoraj zdjęliśmy szwy posterylkowe i przycięliśmy długaśne pazurki, zakropiłam ją

Fiprexem jak również rozpoczęliśmy odrobaczanie Aniprazolem przez 3 kolejne dni.

Posted

Sonia jest bardzo malutka, waży troche ponad 6kg i absolutnie nie powinna już przytyć.

Przyznaję, że nie miałam do czynienia z tak malutkimi psiaczkami. Moje tymczasy były duże

lub b.duże nawet poyżej 70 kg. Sonia z łatwością mogłaby wyjść na ulicę przez ogrodzenie

dlatego może przebywać tylko w części specjalnie odgrodzonej , gdzie znajduję się kojce.

Już zaprzyjaźniła się z dwoma psiakami, z którymi biega przez kilka godin dziennie i liczę,

Wczoraj zdjęliśmy szwy posterylkowe i przycięliśmy długaśne pazurki, zakropiłam ją

Fiprexem jak również rozpoczęliśmy odrobaczanie Aniprazolem przez 3 kolejne dni.

O zdjęcia prosimy :)

Posted

Dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: