Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Anecik. Jutro nie dadzą rady po nią podjechać, bo pan Arek jedzie z Tami do Kudowy. Mogą ją zabrać w poniedziałek. Chyba , że schronisko ja zawiezie wcześniej.

Serce mi za nią pęka. Chciałabym , żeby już była poza boksem, mimo że ma całkiem porządną opiekę.

Posted
10 minut temu, Poker napisał:

Rozmawiałam z Anecik. Jutro nie dadzą rady po nią podjechać, bo pan Arek jedzie z Tami do Kudowy. Mogą ją zabrać w poniedziałek. Chyba , że schronisko ja zawiezie wcześniej.

Serce mi za nią pęka. Chciałabym , żeby już była poza boksem, mimo że ma całkiem porządną opiekę.

Zaraz zadzwonię i poproszę.

Posted

Sunia nie ma imienia. Jakie pasuje do niej?

Ona jest niesamowicie podobna do Kory, którą miałam  w DT. Miała na dogo imię Pusia,to ta która  miała guzy.

Posted
27 minut temu, Poker napisał:

Sunia nie ma imienia. Jakie pasuje do niej?

Ona jest niesamowicie podobna do Kory, którą miałam  w DT. Miała na dogo imię Pusia,to ta która  miała guzy.

Tak , uderzające podobieństwo.

Posted
5 godzin temu, ewu napisał:

Limonka80 50 zl

Anna G-R 70 zl

Pani Agnieszka  znajoma elik 20 zł

mdk8 10 zł

Razem 150 zl

Dunaj bardzo dziekuje

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

Ładne imię' ale Anecik mówi , że do niej bardziej pasuje Witka, taka jest chuda. A, nie napisałam, że sunia już jest w hoteliku.

Niesamowite  :) Nie minęły dwie godziny i sunia już bezpieczna   b.dobrze.gif.c252972bc969dc5a70392814cdf1c624.gif

• Like 1
Posted

Tami już w domu. Państwo przekazali dla psiaków ze schroniska 140 zl.

Przekaze do Stowarzyszenia.

Anecik i Arek dziękuję za dostarczenie małej do domu. 

• Like 1