ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Elu rozmawiałam dzisiaj z wetką z doktoratem, Ona konsultowała z innymi, boją się ,że dodatkowo jest jakaś poważna przyczyna:( Chyba te wcześniejsze złe wyniki krwi były sygnałem...Oby tak nie było:( Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Mamy u Ani 1 transporterek, ale nie zdążę go odebrać i dowieźć:-( Quote
Panna Marple Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Basiu, poleciała stówka na podopiecznych. Jutro powinnaś mieć na koncie. Elwis...:( Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Basiu, poleciała stówka na podopiecznych. Jutro powinnaś mieć na koncie. Elwis... :( Aniu :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Jak znajdę chwilę to wypiszę wpłaty, dwa dni organizuję odbiór tych 5-ciu psiaków. Quote
grazia_1979 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ewu a mogę spytać w jakim rejonie jest twoja córka w niemczech? Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Elvisku zdrówka kochana psino !!!!!!!!!! :calus: Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Ewu a mogę spytać w jakim rejonie jest twoja córka w niemczech? Jasne, mieszka w Hattingen, koło Bochum:) Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Rozmawiałam wczoraj z Makilą, Toto się aklimatyzuje. Niestety musiała w pokoju postawić klatkę, Toto nie potrafi funkcjonować bez klatki... Wychodzi, zwiedza ale odpoczywa i śpi w klatce. Jego zachowanie śmierdzi jakąś pseudo... Quote
grazia_1979 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 To daleko ja jestem kolo Heidelbergu.zdrowka psiakowi życzę.ja jak robilam sterylke miesiac temu to sie niektorzy dziwili że badanie krwi robiłam przed, myśleli że mnie moja wet chce tylko na kase naciągnąć :) tutaj to nawet ludzcy lekarze nie chcą zabardzo antybiotyków przy grypie czy anginie dawać,najpierw próbują bez :) Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 To daleko ja jestem kolo Heidelbergu.zdrowka psiakowi życzę.ja jak robilam sterylke miesiac temu to sie niektorzy dziwili że badanie krwi robiłam przed, myśleli że mnie moja wet chce tylko na kase naciągnąć :) tutaj to nawet ludzcy lekarze nie chcą zabardzo antybiotyków przy grypie czy anginie dawać,najpierw próbują bez :) Oj tak , córka tydzień chodziła z gorączką, było coraz gorzej a antybiotyku nie chcieli dać. W końcu się uparła i na drugi dzień już było lepiej. Wiem ,że antybiotyki należy stosować ostrożnie ale przesada w każdą stronę jest zła. Quote
Anula Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ja nie wiem czy kiedykolwiek z jakiegoś Schroniska na raz wyciągnięto 5 psiaków na raz,to jest niesamowite.Jestem pełna podziwu i uznania. Quote
kcd Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Mazowszanko, czy jest jakiś sposób żeby odebrać te 2 kontenerki od Ciebie? Ja mieszkam tuż przy metrze, jutro jestem w pracy w centrum do późnego wieczora - mogę gdzieś potem podjechać. Niestety nie mam samochodu więc w grę wchodzi tylko komunikacja miejska... Quote
Lando_pancia Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 kilka dni mnie nie bylo, a tu cuda sie dzieją ???????????? jestescie niesamowite ❤ Trzymam kciuki za poniedzialkowa akcje specjalna ???? Quote
Mazowszanka13 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Mazowszanko, czy jest jakiś sposób żeby odebrać te 2 kontenerki od Ciebie? Ja mieszkam tuż przy metrze, jutro jestem w pracy w centrum do późnego wieczora - mogę gdzieś potem podjechać. Niestety nie mam samochodu więc w grę wchodzi tylko komunikacja miejska... Mogę podjechać metrem do centrum. Umówimy się na stacji. O której godzinie ? Mój tel.697 97 25 08 Do tego kontenerka z materiału przydałby się jakiś podkład. Może ewu ma ? Ja swoje oddałam innym szczeniakom. Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 To jest Bil, który ma z Wami jechać, Bil ma teraz10 miesięcy. Tu ma jakieś 7. Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Mogę podjechać metrem do centrum. Umówimy się na stacji. O której godzinie ? Mój tel.697 97 25 08 Do tego kontenerka z materiału przydałby się jakiś podkład. Może ewu ma ? Ja swoje oddałam innym szczeniakom. Gosiu może być jakiś ręcznik? Quote
kcd Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Ręcznik to ja mogę zorganizować ale to faktycznie będzie łatwo przesikać... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Mam coś dla Was :) Sunia rozkoszna proludzka dziewczynka , cudowna jest :) Quote
ewu Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Ręcznik to ja mogę zorganizować ale to faktycznie będzie łatwo przesikać... Podkładów nie mam i jutro nie dam rady kupić bo mam od rana fachowców. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 I braciszek, trochę bardziej wystraszony ale również chętnie pędzi do ludzi :) Taki słodziak . Quote
Recommended Posts