Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Jaaga napisał:

Też mi się tak wydaje i wygląda nieładnie :( 

Mam takie same obawy. Wetka powiedziała ,że by się nie martwiła ale ja się martwię...

Posted
43 minuty temu, ewu napisał:

No ja też się boję ,że to brzydkie. Ta Pani jest z Legnicy a te zabiegi laserem  gdzie się wykonuje?

W Legnicy. Lecznica - Ewa Baryluk ul.Ogrodowa 1.Najlepiej zadzwonić i umówić się na wizytę bo tam przyjmuje inna jeszcze wetka.Ewa Baryluk przyjmuje przemiennie na dwie zmiany.Jest przystępna i ogólnie bardzo przyjemna.Jest świetny kontakt z nią.Mój psiak miał tam usuwany guzek laserem i rzęsy.Oczywiście nie zagwarantuję,że Dunia będzie miała go usuwane laserem bo to będzie zależało od oceny guza.

I jeszcze coś,w tej Lecznicy są bardzo przystępne ceny,nie wygórowane.

Posted
19 godzin temu, Anula napisał:

W Legnicy. Lecznica - Ewa Baryluk ul.Ogrodowa 1.Najlepiej zadzwonić i umówić się na wizytę bo tam przyjmuje inna jeszcze wetka.Ewa Baryluk przyjmuje przemiennie na dwie zmiany.Jest przystępna i ogólnie bardzo przyjemna.Jest świetny kontakt z nią.Mój psiak miał tam usuwany guzek laserem i rzęsy.Oczywiście nie zagwarantuję,że Dunia będzie miała go usuwane laserem bo to będzie zależało od oceny guza.

I jeszcze coś,w tej Lecznicy są bardzo przystępne ceny,nie wygórowane.

Dziękuję:)

Posted

Basiu, Solenizantko droga, czego Ci zyczyc...

Na pewno zdrowia, sil, kasy. Pomocnych Lodzi. A najlepiej chyba, zamknietych, bo pustych schronisk...

Caluje i sciskam !

Posted
3 minuty temu, Figunia napisał:

Na pewno zdrowia, sil, kasy. Pomocnych Lodzi. A najlepiej chyba, zamknietych, bo pustych schronisk...

Caluje i sciskam !

Pięknie napisane, przyłączam się do życzeń

Posted
3 godziny temu, Figunia napisał:

Caluje i sciskam !

Aniu dziękuję:)

Posted

I ja się przyłączam do życzeń zdrowia, dużo sił , czasu na odpoczynek i pustych schronisk w imieniu wszystkich uratowanych futrzaków i swoim.

r-owe-r-e-GIFFF.gif

Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

Jutro spotkanie Duni z jej ewentualną rodziną. Państwo pojadą z Wrocławia do Legnicy żeby ją poznać.

Super, czy mogę przelać pieniądze na konto ewu ?

Posted
18 godzin temu, Poker napisał:

I ja się przyłączam do życzeń zdrowia, dużo sił , czasu na odpoczynek i pustych schronisk w imieniu wszystkich uratowanych futrzaków i swoim.

r-owe-r-e-GIFFF.gif

Dziękuję:):)

Posted

Na konto sunieczek wpłynęły następujące wpłaty:

Ewa R. 300 zł

Figunia 50zł

Niesiowata 20zł

POKER 400 zł

Razem 770zł

Przelałam od razu 160 zł Jaadze za leki i badanie kału. 

770zł -160 zł= 610 zł

Dziękuję:)