malagoska Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 2 minuty temu, ewu napisał: Małgosiu muszę policzyć. Sam weterynarz to już 350 zł a jeszcze worki karmy ( Fitmin Puppy) i puszki Lukullus Junior. To spore koszty, na pewno ktoś ci pomoże uzbierać tę kwotę. Ja nie znam tu wielu osób, mogę wpłacić parę złotych, ale to będzie kropla w morzu potrzeb. Trzeba kogoś lepiej zorientowanego. Quote
ewu Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 5 minut temu, malagoska napisał: To spore koszty, na pewno ktoś ci pomoże uzbierać tę kwotę. Ja nie znam tu wielu osób, mogę wpłacić parę złotych, ale to będzie kropla w morzu potrzeb. Trzeba kogoś lepiej zorientowanego. Dziękuję:) Quote
ewu Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Szczeniaczki dostały wsparcie od Niesiowatej 20 zł Dziękuję:):) Quote
ewu Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Agnieszka 103 wpłaciła 15 zł Dziękuję:):) Quote
ewu Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 14 godzin temu, malagoska napisał: Na jakie konto wysłać? Posłałam , dziękuję:):):) Quote
malagoska Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Basiu, wysłałam parę złotych. Widzę, że kilka osób wspomogło szczeniora, chwała im za to :) Serdecznie zapraszamy innych chętnych :) Quote
ewu Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Tiara od dzisiaj Tosia już w swoim domu:) Zamieszkała w domu z ogrodem u przemiłej rodziny . Państwo niedawno pożegnali swojego pieska p 16 latach. Wydało się również czemu nagle Tiara "zaczęła wyć". Otóż Pani jest w dziewiątym miesiącu ciąży. W domu były dwa szczurki, których też już nie ma. Spytałam czy też wyły i ujadały??????????????....... No cóż... 1 2 Quote
ewu Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Tiara jest malutka,naprawdę ociupinka. Mam już zdjęcia z nowego domu. Quote
b-b Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 19 minut temu, ewu napisał: Tiara od dzisiaj Tosia już w swoim domu:) Zamieszkała w domu z ogrodem u przemiłej rodziny . Państwo niedawno pożegnali swojego pieska p 16 latach. Wydało się również czemu nagle Tiara "zaczęła wyć". Otóż Pani jest w dziewiątym miesiącu ciąży. W domu były dwa szczurki, których też już nie ma. Spytałam czy też wyły i ujadały??????????????....... No cóż... Wspaniałe wieści Basiu !!!:D Maleńka niech nikt cie już w twoim życiu nie zawiedzie!!! Czyli usuwać jej ogłoszenia? 17 minut temu, ewu napisał: Tiara jest malutka,naprawdę ociupinka. Mam już zdjęcia z nowego domu. Pokażesz nam?:) Quote
Anula Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dnia 6.08.2019 o 20:20, ewu napisał: Na cito potrzebna wizyta dla staruszka ze schronu. Pani mieszka w Bydgoszczy. Czy jeszcze jest to aktualne? Z Bydgoszczy jest Gemmei ale nie wiem czy jest jeszcze na Dogo. Ogromnie się cieszę,że Tiarka ma domek i to tak szybko udało się go znaleźć. Quote
iza121 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Z Bydgoszczy jestem ja, tylko nie wiem , czy nowy na forum moze pomoc w ten sposob 1 Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 3 godziny temu, Anula napisał: Czy jeszcze jest to aktualne? Z Bydgoszczy jest Gemmei ale nie wiem czy jest jeszcze na Dogo. Ogromnie się cieszę,że Tiarka ma domek i to tak szybko udało się go znaleźć. Tak aktualne, ponoć Kara też jest. Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 13 godzin temu, b-b napisał: Wspaniałe wieści Basiu !!!:D Maleńka niech nikt cie już w twoim życiu nie zawiedzie!!! Czyli usuwać jej ogłoszenia? Pokażesz nam?:) Wyślę Ci MMSy bo mam zapchaną skrzynkę Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Taki chłopczyk mały śliczny trafił do schroniska. Quote
b-b Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 5 godzin temu, ewu napisał: Taki chłopczyk mały śliczny trafił do schroniska. Tiarka u mnie ma promowane ogłoszenie do 10,08 Co prawda zostały tylko 2 dni ale może podmienić za chłopaka? Czy wiadomo coś o jego charakterze? Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Tiarka u mnie ma promowane ogłoszenie do 10,08 Co prawda zostały tylko 2 dni ale może podmienić za chłopaka? Czy wiadomo coś o jego charakterze? Oj muszę dopytać.Dam znać. 1 Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Tosia w nowym domku :) Dziękuję:) Tosia czyli Tiara:) Quote
Figunia Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Śliczna, szczęśliwa Tosia :) Z radością człek patrzy na te fotki z domku, tylko niestety, już kolejny biedak gasi radość. .. 2 Quote
Tyśka) Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Jak dobrze, że Tosi się udało! A maluch nowy cudny, wydaje mi się, że będzie miał niezłe wzięcie. 2 Quote
ewu Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 15 godzin temu, iza121 napisał: Z Bydgoszczy jestem ja, tylko nie wiem , czy nowy na forum moze pomoc w ten sposob Podaj mi proszę numer na pw:) Quote
ewu Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 20 godzin temu, ewu napisał: Taki chłopczyk mały śliczny trafił do schroniska. Piesio już ma dom. Adopcja do znajomej jednej z wolontariuszek. On jest malutki waży 4 kg. Jak dobrze,że już w domku:) 2 2 Quote
Jaaga Posted August 9, 2019 Posted August 9, 2019 21 godzin temu, ewu napisał: Taki chłopczyk mały śliczny trafił do schroniska. Fajny chłopak, wykastrowany i ostrzyżony jak york na pewno szybko znalazłby dom. Widać, że jakiś mixik z niego. Quote
ewu Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 Ale inne maluchy błagają choćby o ogłoszenia. Mały młodziutki cudowny psiaczek. Nazwałam go Figaro. Piesek ma najwyżej 2 lata. Proszę o pomoc w ogłaszaniu. Ja już nie daję sobie rady:( Quote
Recommended Posts