Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.08.2019 o 17:27, b-b napisał:

2222.jpg.e6d93207b89d0b84ad2c8813ef742141.jpg

22www22.jpg.b280df114fa0e5d0140e87a39c0d15e8.jpg

Boguniu zmień w ogłoszeniach nr telefonu bo ten podany jest nieosiągalny. Podaj nr tel Basi.

Posted
25 minut temu, elik napisał:

Boguniu zmień w ogłoszeniach nr telefonu bo ten podany jest nieosiągalny. Podaj nr tel Basi.

ewu jest jeszcze w Szwajcarii czy już wróciła?

Posted
48 minut temu, Tyś(ka) napisał:

ewu jest jeszcze w Szwajcarii czy już wróciła?

Tysiu, nie wiedząc, że Basia wróciła, nie podawałabym Jej numeru telefonu  :)

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Basia dzwoniła do mnie i już jest zmieniony.

Posted

Dziękuję Wam za pomoc.  Wczoraj wróciłam  od razu wisiałam  pół dnia na telefonie.

Przepraszam za milczenie ale nie miałam dostępu do komputera . Zięciowi przez upały padł wentylator i komp pwędrował do serwsu.

Z telefonu niczego nie udało się zrobić. 

Posted
18 godzin temu, malagoska napisał:

Przepraszam, ale nie mogę znaleźć na wątku co stało się z tymi maluchami? Czy znalazł się dt dla nich?

Małgosiu one nie miały wątku.Zabrałam  je ze schroniska domu tymczasowego . Pani sama się zgłosiła z ogłoszenia.

Wanilka już ma swój dom a Karmelek nadal szuka. 

Psiaki bardzo wyrosły ,Karmelek już waży 10 kg.

Niestey wszystkie koszty ponoszę sama. Mam nadzieję,że w końcu Karmelek znajdzie odpowiedni domek.

Posted

Muszę na cito zabrać Tiarę, nie wiem dokąd:(

Nie stać mnie na kolejnego psiaka w hoteliku a przecież nie oddam malizny do schroniska:(

Cały pobyt u córki miałam zepsuty.

Błagam czy ktoś może pomóc sunieczce.

Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Muszę na cito zabrać Tiarę, nie wiem dokąd:(

Nie stać mnie na kolejnego psiaka w hoteliku a przecież nie oddam malizny do schroniska:(

Cały pobyt u córki miała zepsuty.

Basiu może będzie dzwonić do Ciebie pani, która korespondowała ze mna na moim OLX. Oastatnio napisała:

Jestesmy z Bierunia chciialabym zobaczyc tiare i przekonać się czy chce byc z nami. Myślę,że to ona musi wybrac, bo my już wybraliśmy ją.

Poprosiłam, żeby zadzwoniła na Twój telefon. Podałam Twój numer.

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Basiu może będzie dzwonić do Ciebie pani, która korespondowała ze mna na moim OLX. Oastatnio napisała:

Jestesmy z Bierunia chciialabym zobaczyc tiare i przekonać się czy chce byc z nami. Myślę,że to ona musi wybrac, bo my już wybraliśmy ją.

Poprosiłam, żeby zadzwoniła na Twój telefon. Podałam Twój numer.

Dziękuję i czekam:)

Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

0Muszę na cito zabrać Tiarę, nie wiem dokąd:(

Cały pobyt u córki miała zepsuty.

Jeśli maleńka nie znajdzie na dniach domku, weźmiemy ją z Ellig pod opiekę. Jaaga zgodziła się ją przyjąć do siebie:) 

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
4 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Jeśli maleńka nie znajdzie na dniach domku, weźmiemy ją z Ellig pod opiekę. Jaaga zgodziła się ją przyjąć do siebie:) 

Dziękuję:)

Posted

Od wczoraj dostaję smsy kiedy Pani zabierze psa...

Jutro wieczorem mam możliwość zawiezienia małej do Jaagi.

Jeśli ktoś zsię odezwie to nie będzie problemu z przywieziem małej . Chciałabym żeby Jaaga sprawdziła czy powód oddania Tiary jest prawdziwy.

Posted
10 godzin temu, ewu napisał:

Wanilka już ma swój dom a Karmelek nadal szuka. 

Niestey wszystkie koszty ponoszę sama. Mam nadzieję,że w końcu Karmelek znajdzie odpowiedni domek.

Dziękuję ci bardzo, przejęłam się czytając ten wątek. Dobrze, że chociaż sunia ma dom. Czy w kosztach ludzie nie pomogliby ci?

Czy zbierałaś na to?

Posted
2 godziny temu, malagoska napisał:

Dziękuję ci bardzo, przejęłam się czytając ten wątek. Dobrze, że chociaż sunia ma dom. Czy w kosztach ludzie nie pomogliby ci?

Czy zbierałaś na to?

Nie zbierałam. Małgosiu:( Ja nie mam czasu już na nic , albo jeżdżę albo wiszę na telefonie.  Potem brakuje chwili na takie ważne sprawy jak np. jakaś zbiórka.

Posted
51 minut temu, Figunia napisał:

Trzymam kciuki za domek z Bierunia. Brzmi tak dobrze, zwlaszcza slowa, ze Oni juz ją wybrali i zeby tylko byla wzajemnosc...

Brzmi ładnie ale na razie Pani się nie odezwała.

Posted
26 minut temu, ewu napisał:

Twój nr telefonu podałam dzisiaj około godz. 10-tej.

Posted
12 godzin temu, ewu napisał:

Mam nadzieję, że jeszcze dziś się odezwie i mała szybciutko zmieni dom.

Posted
23 godziny temu, ewu napisał:

Nie zbierałam. Małgosiu:( Ja nie mam czasu już na nic , albo jeżdżę albo wiszę na telefonie.  Potem brakuje chwili na takie ważne sprawy jak np. jakaś zbiórka.

Ewuniu, jeszcze nie we wszystkim się tu orientuję, ale wiem, że są dobre dusze, które pomagają w zbiórkach (bazarki, fundacje itp.), może trzeba by kogoś poprosić o pomoc? Nie możesz wszystkiego brać na siebie...

Jakie są koszty utrzymania tego malucha?

Posted
12 minut temu, malagoska napisał:

Ewuniu, jeszcze nie we wszystkim się tu orientuję, ale wiem, że są dobre dusze, które pomagają w zbiórkach (bazarki, fundacje itp.), może trzeba by kogoś poprosić o pomoc? Nie możesz wszystkiego brać na siebie...

Jakie są koszty utrzymania tego malucha?

Małgosiu muszę policzyć. Sam weterynarz to już 350 zł a jeszcze worki karmy ( Fitmin Puppy) i puszki Lukullus Junior.