Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, dwbem napisał:

Po pierwsze nie szczepi się jednocześnie wirusowek i wścieklizny, powinien być dwutygodniowy odstęp. Po drugie jedną cieczkę można przetrwać i nie dawać żadnych hormonow, sunia ma prawo do normalnego rozwoju a hormony go zaburzają.

Wiem co mówię, mam psy kilkadziesiąt lat i weta z powolania, z doktoratem i jak dotąd nigdy nie zrobił krzywdy moim psom tylko zawsze pomagał.

Mogę tylko powtorzyc za Basia: "święte słowa". 

Jak dobrze, ze są jeszcze weterynarze, którzy mają na uwadze dobro zwierząt. 

Posted
5 godzin temu, ewu napisał:

Wyślę potem fotki na maila-  jak ktoś się zgodzi bo nie mam sumienia dręczyć non stop naszej kochanej elik:)

Basiu maila podałam na PW :)

Posted

Za dużo tych bezdomniakow jest.

Pies powinien być luksusem.

Znajdą domy, to kwestia czasu. Sęk w tym, ze właśnie o ten czas tu chodzi, wiem...

Posted
6 godzin temu, ewu napisał:

Wczoraj wieczorem Pani zadzwoniła o Rosę. Zaproponowałam Kolę. 

Dzisiaj ekspresowe tempo , na szczęściw wszystko bardzo blisko i właśnie Kola pojechała do siebie:)

Powodzenia mój malutki okruszku.

Dopiero od p. Patrycji, która dzwoniła do Ciebie, a o której mówisz powyżej, dowiedziałam się, że Rosa ma już dom  :)

Nie wiem jak to się stało, ale bez mojego udziału, zmieniły się preferencje subskrypcji. Miałam być powiadamiana poprzez e-mail o każdym nowym poście w tym wątku, a teraz, gdy chciałam wstawić linki do ogłoszeń Isi i Roja, musiałam szukać tego wątku. Myślałam, że tu nic się nie dzieje. Okazało się, że mam zmienioną częstotliwość otrzymywania powiadomień o postach na raz w tygodniu ???

10 godzin temu, ewu napisał:

Wyślę potem fotki na maila-  jak ktoś się zgodzi bo nie mam sumienia dręczyć non stop naszej kochanej elik:)

Szkoda, że jednak nie wysłałaś, bo dowiedziałabym się, że Rosa ma już dom i  zorientowałabym się, że coś jest nie tak  :)

Statystyka ogłoszenia Rosy:

Statystyki
Wyświetleń: 3842
Tel: 18
Obserwuje: 94

Po podstawieniu w jej ogłoszenie Isi, wykasowałam statystykę, ale nie udało mi się wykasować ilości odpowiedzi (10) i ilości obserwujących. Czy to jest możliwe?

.Isia.png.7ee1ef091673926e40f255481ceca57e.png

Jest bardzo duże zainteresowanie Rojem. Dostałam już 3 zapytania, a obserwuje go już 23 osoby. Muszę dopisać, że informacje wyłącznie na podany nr telefonu.

1182217422_Rojodpowiedzi.png.43f4ac9a16321b292a8b64651117a9fd.png

Isia ma ogłoszenie po Rosie więc jest promowane tylko do 28.05. natomiast Roj ma nowe i promowane jest do 4.06.

Posted

Z czyjego ogłoszenia Kola pojechała? Mogę wstawić innego psa na jej miejsce.

Błyskawiczna adopcja.

Zastanawiam się czy nie ogłaszać już Kofci? Na sterylizację trzeba czekać 2 miesiące, szkoda żeby się do nas zbytnio przyzwyczaiła. Jedyne co mnie martwi, to zupełny brak umiejętności chodzenia na smyczy.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Po podstawieniu w jej ogłoszenie Isi, wykasowałam statystykę, ale nie udało mi się wykasować ilości odpowiedzi (10) i ilości obserwujących. Czy to jest możliwe?

.

Tak .Tego nie da się Elu usunąć.

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Szkoda.   Dziękuję Boguniu  :)

Elu, obserwujących nie da się wykasować, ale odpowiedzi jak najbardziej. Po prostu przenosisz do kosza. Wejdź w odpowiedzi i zapytania, tam jest ikonka kosz i przenieś do archiwum, stamtąd możesz usunąć

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Z czyjego ogłoszenia Kola pojechała? Mogę wstawić innego psa na jej miejsce.

Błyskawiczna adopcja.

Zastanawiam się czy nie ogłaszać już Kofci? Na sterylizację trzeba czekać 2 miesiące, szkoda żeby się do nas zbytnio przyzwyczaiła. Jedyne co mnie martwi, to zupełny brak umiejętności chodzenia na smyczy.

Kola nie pojechała ze swojego ogłoszenia, Pani dzwoniła o Rosę a ja ją pokzałam.

Rano jesli mozna wyślę psiaka bo teraz padam

Posted
7 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Elu, obserwujących nie da się wykasować, ale odpowiedzi jak najbardziej. Po prostu przenosisz do kosza. Wejdź w odpowiedzi i zapytania, tam jest ikonka kosz i przenieś do archiwum, stamtąd możesz usunąć

Tak to idzie,:)

Chyba ,że nie chce się usuwać jakiś ważnych zawartych w nich informacji :)