elik Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Śliczna ta Lorka i wcale się nie dziwie, że tak szybko ktoś się w niej zakochał :) 1 Quote
Ewa Marta Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 A co z tą czarną malizną Kofi? Czy ktoś się nią zainteresował? Pani od Myszki napisała, że wysłala jej zdjęcia, ale odzewu ze strony sąsiada nie ma:( Quote
Figunia Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 6 minut temu, elik napisał: Śliczna ta Lorka i wcale się nie dziwie, że tak szybko ktoś się w niej zakochał :) Dziękuję w imieniu Malutkiej :) 1 Quote
Ewa Marta Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 27 minut temu, Figunia napisał: Jedno z ostatnich zdjęć Lorki u mnie... Malenka miała farta:) Tak szybko super domek:) 1 Quote
napoleon Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 cudowna Malucha-dużo Szczęścia w dalszym życiu !!! 1 Quote
ewu Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: A co z tą czarną malizną Kofi? Czy ktoś się nią zainteresował? Pani od Myszki napisała, że wysłala jej zdjęcia, ale odzewu ze strony sąsiada nie ma:( Kofi nadal w schronisku. Nawet ogłoszeń nie ma bo ja już nie daję sobie rady. Dzisiaj odbieram Isię I Roja. Całą noc nie zmrużyłam z nerwów okaL( Quote
ewu Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 11 godzin temu, Ewa Marta napisał: Malenka miała farta:) Tak szybko super domek:) Kochany bąbelek. Quote
ewu Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 12 godzin temu, Figunia napisał: Moja Malucha też już "na swoim" ! 15 minut temu wróciłam do domu. Dziękuję serdecznie Marzence, z którą zrobiliśmy wizytę PA. Sunia dostała na imie LORKA. Bardzo miła, ciepła, zwierzolubna Rodzinka. Być może zajrzą tu do nas, poprosiłam o to. Mam nadzieje, ze Malutka szybko się tam zaaklimatyzuje i nie będzie długo za mną tęsknić, oby wcale... Aniu dziękuję:) 1 Quote
Bogusik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Kofi nadal w schronisku. Nawet ogłoszeń nie ma bo ja już nie daję sobie rady. Dzisiaj odbieram Isię I Roja. Całą noc nie zmrużyłam z nerwów okaL( Basiu rozmawiałyśmy przez telefon i razem z Anulą weźmiemy Kofi pod swoją opiekę do szafirki.Hania powiadomiona i zgodziła się kruszynkę przyjąć.Jeżeli transport będzie 02.05 to Kofi mogłaby nim jechać,a Piotrek by ją odebrał gdzieś w okolicach Nowej Soli. 4 1 Quote
Ewa Marta Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 32 minuty temu, Bogusik napisał: Basiu rozmawiałyśmy przez telefon i razem z Anulą weźmiemy Kofi pod swoją opiekę do szafirki.Hania powiadomiona i zgodziła się kruszynkę przyjąć.Jeżeli transport będzie 02.05 to Kofi mogłaby nim jechać,a Piotrek by ją odebrał gdzieś w okolicach Nowej Soli. Hurrraaaaa!!!! 1 Quote
ewu Posted April 27, 2019 Author Posted April 27, 2019 8 godzin temu, Bogusik napisał: Basiu rozmawiałyśmy przez telefon i razem z Anulą weźmiemy Kofi pod swoją opiekę do szafirki.Hania powiadomiona i zgodziła się kruszynkę przyjąć.Jeżeli transport będzie 02.05 to Kofi mogłaby nim jechać,a Piotrek by ją odebrał gdzieś w okolicach Nowej Soli. Dziękuję, wszystko zorganizuję:) Quote
Bogusik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Dziękuję, wszystko zorganizuję:) Trzymam kciuki,aby wszystko się udało organizacyjnie i psiaki mogły wyruszyć bezpiecznie w drogę :) 1 1 Quote
Tyśka) Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Hurra! Lora ma domek <3 Ślicznotka, nie dziwię się, że adopcja ekspresowa. 1 Quote
elik Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 9 godzin temu, Bogusik napisał: Basiu rozmawiałyśmy przez telefon i razem z Anulą weźmiemy Kofi pod swoją opiekę do szafirki.Hania powiadomiona i zgodziła się kruszynkę przyjąć.Jeżeli transport będzie 02.05 to Kofi mogłaby nim jechać,a Piotrek by ją odebrał gdzieś w okolicach Nowej Soli. Lajki mi wyszły, ale ogromnie się cieszę, że sunię przyjęłyście z Anulką pod swoje skrzydełka :) Możemy być spokojni o jej los :) 2 Quote
ewu Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 W schronisku jest podobna do niej malutka sunia. Ma około 8-9 miesięcy. Kochany dzieciak. Poproszę o wstawienie zdjęć i choćby ogłoszenia. Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 6 minut temu, ewu napisał: Elu wysłałam Ci MMSa z ds Amelki:) Tak :) Zaraz wkleję. Najpierw nie miałam czasu, a potem aktualizowałam finanse, potem zapomniałam. Przepraszam :) Amelka w domowych pieleszach :) Śliczna panna :) 1 Quote
ewu Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Przed chwilą, elik napisał: Tak :) Zaraz wkleję. Najpierw nie miałam czasu, a potem aktualizowałam finanse, potem zapomniałam. Przepraszam :) Elu to ja przepraszam ,że Cię nękam tymi zdjęciami. Zawsze jesteś ekspresowa a masz wystrczająco dużo na głowie. Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Elu to ja przepraszam ,że Cię nękam tymi zdjęciami. Zawsze jesteś ekspresowa a masz wystrczająco dużo na głowie. Dawaj co masz, nie marudź :) :) 1 Quote
ewu Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 6 minut temu, elik napisał: Dawaj co masz, nie marudź :) :) :))))) Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 Jessss Rosa Rosa ma ok 8 miesięcy. Jest bardzo mała, waży ok 6 kg. Wesoła, pełna energii, bardzo przyjazna. Cudny, uroczy dzieciak. Co za rozkoszny dzieciak :) Quote
ewu Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 Elu dziękuję. Siedzi okruszek kochany w schronisku. Chce się bawić, jest malutka, cudna, jeśli urośnie to odrobinę. Najmniejszy psiak w schronie:( Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Elu dziękuję. Siedzi okruszek kochany w schronisku. Chce się bawić, jest malutka, cudna, jeśli urośnie to odrobinę. Najmniejszy psiak w schronie:( Basiu jeśli będzie tekst to ją ogłoszę. Quote
ewu Posted April 28, 2019 Author Posted April 28, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Basiu jeśli będzie tekst to ją ogłoszę. Dziękuję Elu. Ogarnę obiad i napiszę. Quote
elik Posted April 28, 2019 Posted April 28, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Dziękuję Elu. Ogarnę obiad i napiszę. Ok, ja tez mam co nieco do zrobienia :) Quote
Recommended Posts