elik Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 28 minut temu, ewu napisał: Elu obok w lecznicy jest fryzjer. Tylko jest zimno a ją pewnie trzeba ogolić:( Zadzwonię porozmawiam. Bardzo Cię proszę Basiu. Chociaż troszku jej ulżymy :( Quote
Anula Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ta kudłata mała to trochę jak hawańczyk... może pokazać ją miłośnikom rasy? A może być także sznupkiem.Sznaucer też tak wygląda jak zarośnie. Quote
b-b Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Basiu ile lat wg schroniska ma ta czarna długowłosa? Quote
MALWA Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 19 godzin temu, elik napisał: Nowe biedactwo w schronie :( Babulinka z guzem :( Kruszynka maleńka :( Oczka zapłakane :( 2 godziny temu, jaguska napisał: A co z rudą babcią, z tym guzem i chorym oczkiem? Postanowiłam pomóc staruszce. Poprosiłam ewu, by ją dla mnie zarezerwować. Zaraz zakładam watek i będę zbierać kasę. Potrzebne są deklaracje .... na wszystko. 4 Quote
elik Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 5 minut temu, MALWA napisał: Postanowiłam pomóc staruszce. Poprosiłam ewu, by ją dla mnie zarezerwować. Zaraz zakładam watek i będę zbierać kasę. Potrzebne są deklaracje .... na wszystko. Agnieszko wielkie dzięki za tą sunieczkę Będę jej kibicować. Może uda mi się wyszperać parę groszy stałej dla tej biednej suni. Może uda się ją ostrzyc zanim pojedzie do hotelu? Quote
Ewa Marta Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 45 minut temu, MALWA napisał: Postanowiłam pomóc staruszce. Poprosiłam ewu, by ją dla mnie zarezerwować. Zaraz zakładam watek i będę zbierać kasę. Potrzebne są deklaracje .... na wszystko. Dziękuję bardzo, na pewno pomogę. Spędzała mi sen z powiek, ale nie miałam pomysłu gdzie ją zabrać:( 1 Quote
MALWA Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 6 minut temu, Ewa Marta napisał: Dziękuję bardzo, na pewno pomogę. Spędzała mi sen z powiek, ale nie miałam pomysłu gdzie ją zabrać:( Sunia pojedzie do kikou. Już wszystko z Kasią ustaliłam. Musze jeszcze załatwić transport ze schroniska do kikou. A to i kilkaset km w jedną stronę i kilkaset złotych kosztów.... Watek będzie, ale zaczęłam klecić bazarek dla niej i jeszcze dwóch innych bid - Ajki i Aureliusza. Quote
MALWA Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 https://www.dogomania.com/forum/topic/349607-robi-sie-nie-pisac-podaruj-sobie-trochę-luksusu/ Na razie zaczęłam klecić bazarek dla staruszków: Ajki, Aureliusza i rudej suni z guzem. Już można sobie pooglądać. Wieczorem dokończę bazarek. Quote
ewu Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 MALWA dziękuję za pomoc dla biduni:):):) Mam też dobrą wiadomość : zadredzoną babunię zabierają anecik i Malawaszka :):):) Jak nie kochać szalonych , wspaniałych Dogomaniaczek:) 3 Quote
ewu Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 11 godzin temu, jaguska napisał: Ewu poleciało ode mnie 50zł, ten sam bank więc powinny być jeszcze dzisiaj, która babcia w większej potrzebie na tą przeznacz te grosiki. W tytule napisałam: jaguska babcie. Jaguska prześlę te 50 zł na konto rudej sunieczki. Przed nią operacja i daleka droga. Wyślę Malwie. 2 Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 6 godzin temu, ewu napisał: Jaguska prześlę te 50 zł na konto rudej sunieczki. Przed nią operacja i daleka droga. Wyślę Malwie. Jaguska - pieknie dziekuje za pomoc dla rudej suni. Ewu - skarbnikiem rudaski Fabi bedzie elik. Czekam na nr konta. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 17 godzin temu, Jolanta08 napisał: Zapisuję sobie wątek , i mam pytanie ,w jakim schronie jest ta rudaska z guzem ile ona może ważyć i czy ją zabieracie ? Sunia jest w schronie na Slasku. Zabieram ja do domu do kikou. Tam ostatnio trafiaja staruszki pod moja opieka: Nela, Gwiazdka i Ajka. 12 letnia Nela szczesliwie trafila.do.DS. W zeszlym tygodniu do domu pojechala 9 letnia Gwiazdka. Fabia zajmie miejsce Gwiazdki. Zapraszam na jej watek : Quote
ewu Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Jaguska - pieknie dziekuje za pomoc dla rudej suni. Ewu - skarbnikiem rudaski Fabi bedzie elik. Czekam na nr konta. To jak dostaniesz to wyślij mi proszę . Ja jutro jadę na pogrzeb , wracam w niedzielę. Będę niedostępna przez trzy dni. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 4 minuty temu, ewu napisał: To jak dostaniesz to wyślij mi proszę . Ja jutro jadę na pogrzeb , wracam w niedzielę. Będę niedostępna przez trzy dni. Ok. Wysle jak tylko elik poda mi numer. Quote
elik Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Sunia jest w schronie na Slasku. Zabieram ja do domu do kikou. Tam ostatnio trafiaja staruszki pod moja opieka: Nela, Gwiazdka i Ajka. 12 letnia Nela szczesliwie trafila.do.DS. W zeszlym tygodniu do domu pojechala 9 letnia Gwiazdka. Fabia zajmie miejsce Gwiazdki. Zapraszam na jej watek : Wątek Fabii :) Quote
ewu Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 MALWA nie wiem jak przepraszać nie zauważyłam wpłaty , którą zrobiłaś w lutym. 10 zł od guccio przekazane przez MALWĘ jest na koncie Maleństw. Dziękuję:) Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 2 godziny temu, ewu napisał: MALWA nie wiem jak przepraszać nie zauważyłam wpłaty , którą zrobiłaś w lutym. 10 zł od guccio przekazane przez MALWĘ jest na koncie Maleństw. Dziękuję:) Dziekuje za potwietdzenie. A czy mozesz jeszcze pitwierdzic na watku Kosty - link w moim podpisie. Bo to z tego watku poszly pieniadze. Quote
ewu Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 5 godzin temu, MALWA napisał: Dziekuje za potwietdzenie. A czy mozesz jeszcze pitwierdzic na watku Kosty - link w moim podpisie. Bo to z tego watku poszly pieniadze. Od razu potwierdziłam jak mi powiedziałaś:) Quote
ewu Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 50 zł od Jaguski przelałam elik dla Fabii. Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 55 minut temu, ewu napisał: Od razu potwierdziłam jak mi powiedziałaś:) Dziękuję. Z braku czasu jeszcze nie sprawdziłam.... Quote
MALWA Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 54 minuty temu, ewu napisał: 50 zł od Jaguski przelałam elik dla Fabii. Dziękuję Basiu ! Koszty tej biedusi niestety będą ogromne ...... Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 4 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: A co z Calineczką... A ktora to Calineczka ? Quote
jaguska Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: A ktora to Calineczka ? Ta bardzo chora malunia babciunia. Quote
MALWA Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 38 minut temu, jaguska napisał: Ta bardzo chora malunia babciunia. To chyba nie kojarzę....zresztą za dużo tych biednych psiaków..... Quote
Recommended Posts