ewu Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Fenek zamieszkał w Gliwicach:) Dawno tak się nie cieszyłam. On w schronisku strasznie cierpiał i kopletnie sobie nie radził. 1 Quote
ewu Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 A zobrych wieści to psiak , który trafił na kilka dni do mojej najukochańszej na świecie Sąsiadki zostaje tam na zawsze:) Miał to być kilkudniowy awaryjny tymczas ale złamał serca domownikom i będzie moim sąsiadem. Razem chodzimy na spacery. Frugo został Rafim:) Farciarz:)::) Długo się wysiedział w schronisku. Tu jeszcze w schronie. 3 Quote
ewu Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Tyśka czy mogłabyś ogłosić szczeniaczki? Quote
Poker Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Bardzo się cieszę za oba pieski ,ale szczególnie za Fenka. ewu, ma super sąsiadów. Quote
helli Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 czy mi sie wydaje, czy "ciemna kosmatka" jakas wyalienowana? ona chyba najmniejsza; fajnie, ze zaczely rozrabiac, nie sa cierpiace (choc jakas mala chorobe/ zaniedbanie moga miec) Quote
Joanna1235 Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 1 godzinę temu, helli napisał: czy mi sie wydaje, czy "ciemna kosmatka" jakas wyalienowana? ona chyba najmniejsza; fajnie, ze zaczely rozrabiac, nie sa cierpiace (choc jakas mala chorobe/ zaniedbanie moga miec) To Lilianka , taki aniołek z diabelskim charakterkiem . Najmniejsza jest Merry- jaśniejsza , jak do tej pory żadnych oznak choroby nie ma i miejmy nadzieję , że nie będzie. 1 Quote
helli Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 aaa, diabelek z Lilianki, (pytalam, bo nie ma jej w tej grupie dajacej calusa na powitanie/ dobranoc) btw, obiektyw chyba ma jakas plamke, bo srodek zdjec troche rozmyty Quote
Joanna1235 Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 1 godzinę temu, helli napisał: aaa, diabelek z Lilianki, (pytalam, bo nie ma jej w tej grupie dajacej calusa na powitanie/ dobranoc) btw, obiektyw chyba ma jakas plamke, bo srodek zdjec troche rozmyty rzeczywiście Liliankia nie daje buziaka, bo leżała obok i obgryzała ukradzionego papucia. 1 Quote
ewu Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Oj tak , nieraz mi sąsiedzi pomogli. Jak muszę wyjechać to Sąsiadka gotuje moim psiakom , daje lekarstwa Pączkowi, chodzi na spacery:) 1 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 9 godzin temu, ewu napisał: Tyśka czy mogłabyś ogłosić szczeniaczki? Na razie mają olx, wykorzystałam z wyróżnienia Dyzia, który właśnie znalazł dom ;)https://www.olx.pl/oferta/szczeniaczki-rozkoszniaczki-do-adopcji-CID103-IDsRALj.html A co z Kają? Ma dom (chociaż jakiś na horyzoncie)? U mnie ma masę, masę wyświetleń i zapytań... Quote
ewu Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Na razie mają olx, wykorzystałam z wyróżnienia Dyzia, który właśnie znalazł dom ;)https://www.olx.pl/oferta/szczeniaczki-rozkoszniaczki-do-adopcji-CID103-IDsRALj.html A co z Kają? Ma dom (chociaż jakiś na horyzoncie)? U mnie ma masę, masę wyświetleń i zapytań... Jedna Pani dzwoniła ale jak powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej to już nie oddzwoniła. Quote
Tyśka) Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Czyli ludzie nie umieją czytać ogłoszeń :/ współczuję telefonów w sprawie szczeniąt... bo pewnie będą dzwonić analfabeci. Mogę zrobić każdemu szczeniakowi ogłoszenia osobno, ale ptorzebuję po krótkim opisie ich temperamentu + zdjęć, na których są same :) tak po 5 zdjęć "na łebka". Da się zrobić? :) Quote
ewu Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Czyli ludzie nie umieją czytać ogłoszeń :/ współczuję telefonów w sprawie szczeniąt... bo pewnie będą dzwonić analfabeci. Mogę zrobić każdemu szczeniakowi ogłoszenia osobno, ale ptorzebuję po krótkim opisie ich temperamentu + zdjęć, na których są same :) tak po 5 zdjęć "na łebka". Da się zrobić? :) Dziękuję, poproszę Asię:) Jeszcz jedna Pani dzwoniła o Kaję - do budy:((((( Quote
Tyśka) Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Dziękuję, poproszę Asię:) Jeszcz jedna Pani dzwoniła o Kaję - do budy:((((( Do mnie napisała jakaś dobrze brzmiąca z Katowic... ma labradora... Pytała o różne rzeczy, ale odesłałam ją do Ciebie. Quote
ewu Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 18 minut temu, Tyś(ka) napisał: Do mnie napisała jakaś dobrze brzmiąca z Katowic... ma labradora... Pytała o różne rzeczy, ale odesłałam ją do Ciebie. To czekam:) Quote
Dusia-Duszka Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Jeszcz jedna Pani dzwoniła o Kaję - do budy:((((( Sama niech tam wlezie! 1 1 Quote
ewu Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Dnia 23.03.2018 o 00:51, Dusia-Duszka napisał: Co słychać u cudownej "szarańczy"? Już są wesołe cudowne. Niesety w kwestii ogłoszeń cisza:( Chyba święta są powodem. W poniedziałek pierwsze szczepienie. Quote
ewu Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Mamy 4 nowe szczeniaki. W piątek byłyśmy w trasie jak się dowiedziałyśmy ,że dwa mają trafić do schroniska. Udało się załatwić dt . Pani sama po nie pojechała bo byłyśmy daleko. Dwie przerażone, chude sunieczki w wieku ok. 3 miesięcy. Radość z powodu dt trwała krótko bo wczoraj odłowiono kolejne dwa jak się dowiedziałyśmy to bracia sunieczek i ponoć był piąty szczeniak ale go nie znaleźli. Strasznie się martię co z nim:( Na dzień dzisiejszy te dwa wczorajsze szczeniaki siedzą u Mamy koleżanki i mogą tam zostać tylko do wieczora. Dt dla nich jest na cito potrzebne!!!! Chude, biedne, przestraszone psie dzieci. Czy ktoś może oferować dt? Quote
ewu Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 Zdjęcia potem wstawimy.. Mój Pączek coraz gorzej, skóra jest w strasznym stanie. Rak bardzo się rozwija. Dostaje nowy lek ale wiem ,że ptrzebny jest cud( Są już pierwsze ranki na guzach, nie mogę go narażać, zero kontaktu z psiakami spoza domu a jak niczego nie znajdziemy to muszę zabrać dzisiaj szczeniaki do siebie. Nie wiem co robić , jestem naprawdę przerażona. Quote
Dusia-Duszka Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Jeszcze poprzednie maleństwa nie ogarnięte do końca, a już kolejne skarby do ratowania :( Quote
anica Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Dnia 25.03.2018 o 13:58, ewu napisał: Zdjęcia potem wstawimy.. Mój Pączek coraz gorzej, skóra jest w strasznym stanie. Rak bardzo się rozwija. Dostaje nowy lek ale wiem ,że ptrzebny jest cud( Są już pierwsze ranki na guzach, nie mogę go narażać, zero kontaktu z psiakami spoza domu a jak niczego nie znajdziemy to muszę zabrać dzisiaj szczeniaki do siebie. Nie wiem co robić , jestem naprawdę przerażona. Basiu na skórę /taką poranioną ,chorą ,atopową/ dobre efekty daje przemywanie wrotyczą, dopytaj weta? .. i co jest domek dla maluszków? Quote
Recommended Posts