Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
31 minut temu, ewu napisał:

Pani od Koksika naciska żeby go zabrać, już nie wiem co począć:(

ale dokąd? :(

ewu, dodasz te zdjęcia, które masz? ew. prześlij mi na maila (mój mail masz) 
To dorobię Koksikowi ogłoszeń... na Wrocław...

Posted
28 minut temu, Tyś(ka) napisał:

ale dokąd? :(

ewu, dodasz te zdjęcia, które masz? ew. prześlij mi na maila (mój mail masz) 
To dorobię Koksikowi ogłoszeń... na Wrocław...

No właśnie nie umiem znaleźć Twojego maila:) Przypomnij mi proszę:)

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Jak już napisałam na innym wątku, Koksik jest absolutnie rewelacyjny, serce mocniej bije na jego widok. Jak babsko może chcieć się go pozbyć i to już teraz, zaraz wrrrrr

Tysiu daj może ogłoszenie też na Kraków. Chętnie zrobię wizytę PA.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Jak już napisałam na innym wątku, Koksik jest absolutnie rewelacyjny, serce mocniej bije na jego widok. Jak babsko może chcieć się go pozbyć i to już teraz, zaraz wrrrrr

Tysiu daj może ogłoszenie też na Kraków. Chętnie zrobię wizytę PA.

Dziękuję Elu:)

Posted
Dnia 16.12.2017 o 17:38, ewu napisał:

Zdjęcie użytkownika Pokochaj i przygarnij. Zwierzęta do adopcji - Gliwice i okolice.

Też już w nowym domku. Nazywa się  teraz Floki:) 

Państwo są bardzo aktywni,rolki, rowery, sport:)

Zaliczyli nawet trasę Gliwice -Zamość na rowerach!!!!

Flokiemu nie zabraknie spacerów i zabawy . Fajna młoda rodzina, pełna energii tak jak Floki:)

• Upvote 2
Posted
9 minut temu, ewu napisał:

Też już w nowym domku. Nazywa się Floki:) 

Państwo są bardzo aktywni,rolki, rowery, sport:)

Zaliczyli nawet trasę Gliwice -Zamość na rowerach!!!!

Flokiemu nie zabraknie spacerów i zabawy . Fajna młoda rodzina, pełna energii tak jak Floki:)

Wow, wspaniale! Takiego domku właśnie szukał! Czuję, że będą szczęśliwi :) 
Tylko, jeżeli Floki nie ma roku to nie powinien jeszcze biegać przy rowerze... i na pewno rowerowanie na miękkiej nwierzchni (leśnej, polnej), a nie po ulicach czy kostce brukowej... ale mam nadzieję, że o tym właściciele wiedzą. Jeśli są fejsbukowi, mogę zaprosić ich do grupy, która jest skarbnicą wiedzy z zakresu rowerowania psa;)

Jakiś Dobry Duch wyróżnił ogłoszenie Koksika:)

Na ten moment odkryć telefonu jest 5, obserwujących też 5 i 93 osoby zajrzały do ogłoszenia - oby to zwiastowało domek :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Tylko, jeżeli Floki nie ma roku to nie powinien jeszcze biegać przy rowerze... i na pewno rowerowanie na miękkiej nwierzchni (leśnej, polnej), a nie po ulicach czy kostce brukowej... ale mam nadzieję, że o tym właściciele wiedzą. Jeśli są fejsbukowi, mogę zaprosić ich do grupy, która jest skarbnicą wiedzy z zakresu rowerowania psa;)

Na ten moment odkryć telefonu jest 5, obserwujących też 5 i 93 osoby zajrzały do ogłoszenia - oby to zwiastowało domek :)

Dwa telefony ale bez emocji...

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Pani ma masę medali i tytułow mistrzowskich w Karate Kyokushin:) Bardzo spokojna osoba. Powiem im o tym bieganiu przy rowerze. Mieszkają  przy ogromnym parku więc jest gdzie biegać.

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Dwa telefony ale bez emocji...

Do trzech razy sztuka :-)

. Powiem im o tym bieganiu przy rowerze. Mieszkają  przy ogromnym parku więc jest gdzie biegać.

Dziękuję, że podpowiesz im o tym. :) Szkoda stawów psa... 

Posted

Dzisiaj były dwa miłe telefony o Pako-Koksika. Jedni Państwo pojadą go poznać i jeśli nastąpi wzajemna miłość to wtedy pojadę na wizytę pa.

Drugi telefon to też mili ludzie, Rosjanie , którzy na stałe mieszkają w Zabrzu. Mam otwarte serce dla wszystkich ale nie ukrywam ,że raczej bym się bała ,że teraz są na stałe ale mogą zmienić zdanie i wyjechać. Zresztą nie wiem może jestem przewrażliwiona..

Jak myślicie?

Posted

Na razie poczekajmy czy zaiskrzy między tymi pierwszymi. Oby tak - trzymam mocno kciuki (kiedy odbędzie się spotkanie Państwa z Koksikiem?)
Jeżeli nie, nie skreślałabym Rosjan, zwłaszcza że można zawsze podszlifować umowę adopcyjną - właśnie w razie, gdyby postanowili wyjechać (koniecznie punkt o informowaniu na bieżąco o zmianie miejsca zamieszkania)... Z drugiej strony nawet Polacy mogą wyjechać gdzieś za granicę, gdzieś, gdzie będzie ciężko ich złapać i też na to nie ma się wpływu. 

Posted
15 minut temu, ewu napisał:

Dzisiaj były dwa miłe telefony o Pako-Koksika. Jedni Państwo pojadą go poznać i jeśli nastąpi wzajemna miłość to wtedy pojadę na wizytę pa.

Drugi telefon to też mili ludzie, Rosjanie , którzy na stałe mieszkają w Zabrzu. Mam otwarte serce dla wszystkich ale nie ukrywam ,że raczej bym się bała ,że teraz są na stałe ale mogą zmienić zdanie i wyjechać. Zresztą nie wiem może jestem przewrażliwiona..

Jak myślicie?

Nie neguję tego, ale zawsze mnie dziwi, że ludzie chcą pojechać i zobaczyć, czy zaiskrzy.

Może to i dobrze, ale ja jestem z tych, którym fotka wystarczy.

Zobaczę, zakocham się i oglądać wcześniej  na żywo nie muszę

Trzymam kciuki za super domek dla Koksika!!!

Posted
7 godzin temu, Gabi79 napisał:

Nie neguję tego, ale zawsze mnie dziwi, że ludzie chcą pojechać i zobaczyć, czy zaiskrzy.

Może to i dobrze, ale ja jestem z tych, którym fotka wystarczy.

O proszę, a dla mnie to właśnie na plus, jak ktoś pojedzie przed adopcją do psiaka i się z nim zapozna - zwłaszcza, że łątwiej potem będzie psiakowi się przeprowadzić, bo skądś będzie znał zapach Państwa :)

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

O proszę, a dla mnie to właśnie na plus, jak ktoś pojedzie przed adopcją do psiaka i się z nim zapozna - zwłaszcza, że łątwiej potem będzie psiakowi się przeprowadzić, bo skądś będzie znał zapach Państwa :)

No tak, masz Tysiu rację.

Nie mogę mierzyć wszystkich swoją miarą.

Posted
8 godzin temu, malagos napisał:

Widziałam Koksika na fb :)

O proszę, a gdzie konkretnie? :)

22 minuty temu, ewu napisał:

Jutro wizyta dla Pako -Kosika, Trzymajcie kciuki.Inny, nowy telefon, przemiła Pani:)

O jacie! Trzymam kciuki BARDZO MOCNO!

18 minut temu, Gabi79 napisał:

No tak, masz Tysiu rację.

Nie mogę mierzyć wszystkich swoją miarą.

:) Czasem intencje domku są dobre. Np. u mnie bez spaceru zapoznawczego nie obyło się w przypadku wyadoptowaniu dzikuski (rodzina Likusi i Tinusi) ode mnie do tego konkretnego domku ;)

Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Ewu - skreśliłabym rezydentów z Rosji. Oni bardzo często zostawiają psiaki w Polsce, nawet te z rodowodem.

Tak też zrobiłam. Dałam znać ,że nieaktualne. Za dużo wątpiliwości...

Posted

Jutro wizyta dla Pako -Kosika, Trzymajcie kciuki.Inny, nowy telefon, przemiła Pani:)

Trzymam!!!

A skąd ta Pani? Tzn. z jakiego miasta (to bez znaczenia, tak z ciekawości pytam)