ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Oczywiście nawet w Święta nie można mieć chwili spokoju:( Wczoraj kiedy zaplanowałam, że wreszcie odpocznę, spróbuję się wyciszyć, dostałam smsa ,że jednak Koksik nie może zostać w ds bo córka dostała alergii i zarówno pies jak i rezydent kotek muszą się wyprowadzić:( Kotek od lutego ma już dom u jakiejś cioci a ja mam na cito znaleźć lokum dla Koksika. Niedawno była rozpacz bo uciekł z mieszkania (pisałam o tym na dogo) a teraz alergia i konieczność znalezienia ds lub choćby dt. Malutki, słodki psiaczek, taki okruszek. Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Dnia 4.12.2017 o 13:46, ewu napisał: To jest Koksik i muszę coś dla niego znaleźć. Młodziutki, grzeczny, malutki. Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Swoją drogą co ja miałam wczoraj po 16 -tej począć , gdzie umieścić psiaka???????????? Czy nawet w Boże Narodzenie trzeba człowiekowi zabrać jedno popołudnie wyczekiwanego spokoju?:( Nic to nie zmieniło poza moimi nerwami ,czy nie dało rady dzisiaj mnie powiadomić..... Sorki ,że się żalę ale czasem trzeba....:( 1 Quote
Gabi79 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Przed chwilą, ewu napisał: Swoją drogą co ja miałam wczoraj po 16 -tej począć , gdzie umieścić psiaka???????????? Czy nawet w Boże Narodzenie trzeba człowiekowi zabrać jedno popołudnie wyczekiwanego spokoju?:( Nic to nie zmieniło poza moimi nerwami ,czy nie dało rady dzisiaj mnie powiadomić..... Sorki ,że się żalę ale czasem trzeba....:( Basiu, gdzie jest teraz Koksik, nadal w tym DS? Quote
Tyśka) Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Basiu, gdzie jest teraz Koksik, nadal w tym DS? Właśnie? Ile on może ważyć? Quote
Figunia Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Z tymi zwrotami, alergiami to jakas koszmarna seria... Niech sie wreszcie skonczy! Tak Ci Basiu, wspolczuje! Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Basiu, gdzie jest teraz Koksik, nadal w tym DS? Tak nadal. Poprosiłam o trochę czasu bo muszę coś znaleźć. Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Właśnie? Ile on może ważyć? 3 -4 kg. Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 34 minuty temu, Figunia napisał: Z tymi zwrotami, alergiami to jakas koszmarna seria... Niech sie wreszcie skonczy! Tak Ci Basiu, wspolczuje! Figuniu dziękuję. Mnie to już zaczyna załamywać. W schronisku tyle małych psiaków, chudych , biednych. Trudno to ogarnąć a tu non stop zwroty, alergie i inne "widzimisię" Quote
Tyśka) Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Czy DS jest w stanie zorbić jakieś zdjęcia Koksikowi? Poogłaszam go... Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 27 minut temu, Tyś(ka) napisał: Czy DS jest w stanie zorbić jakieś zdjęcia Koksikowi? Poogłaszam go... Dziękuję:) Ja tam w piątek pojadę żeby zrobić zdjęcia do ogłoszeń. Państwo oferowali ale i tak muszę pojechać. Na razie mam takie ze schroniska: Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 Koksik jest wykastrowany, zaszczepiony p.wściekliźnie i chorobom wirusowym. Nie brudzi w domu, jest grzecznym, delikatnym psiakiem. Ma około 1,5 roku. Quote
Poker Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Śliczny maluch. Te zdjęcia są OK , można z nimi robić ogłoszenia. Quote
ewu Posted December 27, 2017 Author Posted December 27, 2017 13 minut temu, Poker napisał: Śliczny maluch. Te zdjęcia są OK , można z nimi robić ogłoszenia. Na żywo jest przepiękny, dużo ładniejszy. Quote
Daisy54 Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 On 2017-11-08 at 1:00 PM, ewu said: Malutka, przerażona Benia. Serce się kraje na jej widok. Zrezygnowana bidunia:( Czy jest wiecej takich Buni? :( Ewu prosze wyslij mi wiecej inf. Nie umie poruszac sie på tej "nowej" Dogomani, musialm rowniez na nowo zakladac konto. Quote
ewu Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 W schronisku jest sporo małych psinek w potrzebie. Są dwie malutkie suczki w typie jamnika. Jest Karotka , która jest przewodniczką przerażonej suni Nuki. bez Karotki Nuka nie poradzi sobie w schronisku. Ta Bunia jest już w dt, ma wątek ale psinek rozpaczliwie potrzebujących pomocy jest dużo. Jeśli można napisz proszę w czym rzecz. Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dnia 27.12.2017 o 21:17, ewu napisał: Na żywo jest przepiękny, dużo ładniejszy. ewu, możesz mi podać Swój nr telefonu? Bo mi się zawieruszył :( Ogłosiłam na Wrocław (miasto mogę zmienić), ale muszę dodać jeszcze nr telefonu: https://www.olx.pl/oferta/maly-cialem-wielki-sercem-mikrusek-koksik-do-pilnej-adopcji-CID103-IDr1zKT.html Quote
konfirm31 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Biedny Koksik. Udostępniłam jego ogłoszenie na fb. Może ktoś go pokocha? A w jakim rejonie Polski jest teraz? Quote
ewu Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 4 godziny temu, konfirm31 napisał: Biedny Koksik. Udostępniłam jego ogłoszenie na fb. Może ktoś go pokocha? A w jakim rejonie Polski jest teraz? Dziękuję. Koksik jest na Śląsku. Quote
ewu Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Byłam dzisiaj u Koksika , mam nowe zdjęcia tylko trzeba je obrobić. Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 9 minut temu, ewu napisał: Dziękuję. Koksik jest na Śląsku. To może podmienić ogłoszenie na Katowice? Albo dorobię mu drugie ogłoszenie na śląskie, ale z nowymi zdjęciami? Quote
ewu Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 32 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To może podmienić ogłoszenie na Katowice? Albo dorobię mu drugie ogłoszenie na śląskie, ale z nowymi zdjęciami? O to byłoby super. Dziękuję:) Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 ewu, a co z Aurą? Ona ma TYYYYLE wyświetleń na olx i ponad 25 pobrań telefonu... obserwuje ją aż 18osób. Dalej cisza w jej sprawie? Hania do robienia zdjęć Aurze nie może poprosić szafirka do pomocy? Dla przypomnienia:https://www.olx.pl/oferta/paromiesieczna-aura-troche-jak-owczarek-niemiecki-CID103-IDnCRxg.html tutaj wyświetlenia kilkakrotnie już usuwałam, więc ma około 2tys wyświetleń, może nawet więcej... Quote
Recommended Posts