Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Ku pokrzepieniu serc :)

imag0960.jpg.bb21a799d7b3bc2e86043a3b3ba33983.jpg

imag0964.thumb.jpg.9ff24bc466a35095cf03868c00734c3b.jpg

imag0961.jpg.8a074d1202ddd3cb7299e3465e50a29c.jpg

imag0965.jpg.9969ef244690ec7611a710693500934d.jpg

To Fredzia adoptowana wczoraj przez Pana Ryszarda.

Tu pierwsze chwile w domu:)

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

Kika ma zaraz wizytę u fryzjera. Potem zaraz wyruszam do anecik.

Ale akcja. Jak wyglądają czy raczej nie wyglądają finanse suni (Kikuni) ?

Posted

Kikunia już dość chwile u nas. Domowy pies z lekkim adhd. Przytulaśna suńka, biegająca i będąca wszędzie,Zero agresji czy dzikości. Wmłóciła michę mokrego, dopchalą suchym, zrobiła siku w salonie> teraz już się uspokoiła leży na kanapie koło mnie i się tuli. Idę poszukać jakiejś obróżki z Tyćki i może szelaczek. Jest szkieletem :( Wystają jej wszystkie kosteczki, łapki ma długie a chuda jak szczapka. Wygląda jak miniaturowy wychudzony charcik. Jutro kupię u weta tabletk na robale i coś na pchełki bo myślałam że mam ale chyba wyszło.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Ale akcja. Jak wyglądają czy raczej nie wyglądają finanse suni (Kikuni) ?

Kikunia to raczej nie ma finansów.

Posted

Nocka przespana, Kikunia nawet nie patrzyła w kierunku legowisk od razu ciśnie na kanapę. Ze dwa razy popiszczała ale poza tym cisza. Jest BARDZO proludzka w każdej chwili szuka kontaktu z człowiekiem, Łasi się, ciśnie na kolana, cały czas chce być koło mnie. Na smyczy chodzi normalnie. Za jakiś czas wychodzę to kupię jej tabletki oraz szeleczki. Bo jednak z szelkami po Tyci to troszkę przesadzilam. Jest barrrdzo wychudzona ale jednak dwa razy większa id Tycinki. Jest raczej młodziutka i śliczna :) Czystości na razie nie zachowuje ale nie biega już jak szalona po domu. Ranka po sterylce zagojona. Nie ma książeczki ani info o szczepieniu.

Basiu czy ona byla szczepiona?

Posted
11 godzin temu, Poker napisał:

Moja przyjaciółka z Kanady dała 6 dyszek , więc na pierwszy ogień już coś ma. Na czyje konto  przelać?

Ustal może z anecik bo to Wy będziecie potrzebować pieniędzyna potrzeby Kikuni.

Posted

To szczepić ją teraz na wirusówki? Bo skoro rana wygojona po sterylce to chyba wścieklizna byla wcześniej robiona i wirusówki już można. W sobotę ją wykąpię. Zdjęcia byly robione wczoraj - ewu pewnie wstawi. Na widok michy Kikunia dostaje szalu. Biedna maleńka.

Posted
37 minut temu, Aśka Belkowska napisał:

Ciekawe jak wygląda doprowadzona do ładu, bo zdjęcia ze schronu to horror. Dobrze, że rana wygojona pomimo brudu.

Na razie  chudziutki łysionek ale i tak cudny.

Posted

Odrobaczenie to podstawa a następnie szczepienie.Czekam na fotki.Ciekawe jak wygląda?

Niech bidulka je,trzeba ją podtuczyć.

Anetko podeślę chociaż 20,00zł.Wiem,że to nic w morzu potrzeb ale może jeszcze ktoś pomoże Kikuni.

• Upvote 1