ewu Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Moi sąsiedzi adoptowali dzisiaj Czinę:) 3 Quote
ewu Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 Zabrałam też Lanę. Lana po fryzjerze wygląda cudnie. Rano Gwiazda wyrusza pociągiem do dt w Warszawie. Tu jeszcze w schronie 1 Quote
elik Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Ogromna radość :) Ostatnio sporo dobrego się dzieje dla zwierzaków w tym schronie :) Quote
elik Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Wczorajsza wiadomośći od Basi "Lana dzisiaj nocuje w Gliwicach, rano wyrusza do DT w Warszawie. Sunia dzisiaj była u fryzjera, jest boooska :)" Czyli teraz jest już warszawianką :) Quote
elik Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 A to wiadomość z dzisiaj :) "Lana Pies marzenie,cudowny w każdym calu " Quote
elik Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 I jeszcze "Nela/Gienia nowa recepcjonistka" Quote
ewu Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Dnia 17.12.2016 o 19:08, ewu napisał: Wczoraj wieczorem podczas spaceru Sonik został zaatakowany przez dużego psa. Wyrwał się i uciekł. Błagam o rozsyłanie, Sonik uciekł w Wolbromiu. Quote
elik Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 8 minut temu, ewu napisał: Wczoraj wieczorem podczas spaceru Sonik został zaatakowany przez dużego psa. Wyrwał się i uciekł. Błagam o rozsyłanie, Sonik uciekł w Wolbromiu. Biedactwo :( Najskuteczniej chyba ogłosić to na F.B. A państwo porozklejali plakaty w całym mieście ? Quote
ewu Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Tak Elu, rozlepia, są ogłoszenia w internecie, Straż Miejska i schron powiadomione, na FB też dziewczyny działają. Quote
ewu Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Prosimy o pomoc, czy może jest ktoś z okolic albo z samego Wolbromia? Quote
ewu Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Elu wyrwał głowę z obroży i pognał przerażony:( Quote
elik Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 15 minut temu, ewu napisał: Elu wyrwał głowę z obroży i pognał przerażony:( Biedny psiak Basieńko ja niewiele mogę pomóc :( Jedynie co mogę, to zamieścić jego zdjęcie na swoim profilu na fb. Quote
elik Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Basiu napisałam na swoim profilu apel i podałam Twój nr telefonu. Ludzie z Wolbromia i okolic, wielka prośba o zwracanie uwagi na błąkającego się bez obroży psiaka - zdjęcie poniżej. Ma na imię Sonik. 5 lutego 2017 r. podczas wieczornego spaceru z opiekunką został zaatakowany przez dużego psa. W panice wyrwał łeb z obroży i przerażony pognał przed siebie. Wiadomości proszę kierować pod nr telefonu xxx xxx 727 Quote
elik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Daj znać jak tylko się dowiesz co z psiakiem. Quote
ewu Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Elu dam znać. Szkoda ,że tu tak cicho:( Quote
Gusiaczek Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Szkoda ,że tu tak cicho:( Basiu, myślę, że wiele osób tu zagląda, jako i ja .... jest mi bardzo przykro, że splotem niemiłych okoliczności jest, jak jest ... Najważniejsze, że Ogonki spod Twoich skrzydeł wylatują w kosmos, sercem Wam kibicuję i bardzo obchodzi mnie, co się tutaj dzieje. Mam nadzieję, że Sonik się odnajdzie Quote
Poker Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ja też stale zaglądam.Martwię się o Sonika szczególnie ,że uciekł bez adresatki. Quote
Anula Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ja też mam nadzieję,że Sonik się odnajdzie.Szkoda,że był tylko w obroży na spacerze.Gdyby był w szelkach to obroża by została z adresówką a tak d...... Powinien wrócić sam. 1 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Trzymam kciuki za odnalezienie Sonika... :( Quote
ewu Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Dziękuję Wam Kochane. Sonik wyrwał głowę z obroży i to go uratowało przed pogryzieniem. Wielki pies puszczony luzem rzucił się na niego:( Sonik uciekł przerażony , szuka go mnóstwo ludzi, jesteśmy załamani. Tyle czasu siedział w schronie, cierpiał, w końcu znalazł kochający dom , w lutym miał mieć konsultację u okulisty ...i co? Nie wyobrażam sobie ,że się nie znajdzie. Serce mi chyba pęknie. Tak się cieszyłam jego szczęściem. Quote
Recommended Posts