Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Panna Marple napisał:
11 godzin temu, Panna Marple napisał:

Elu, jestem myślami przy Was :(

9 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Elu, wspieram serdeczną myślą

Dziękuję Wam bardzo. To są okropne chwile, kiedy się wie, że jest źle i lepiej nie będzie.   Może być tylko gorzej :(

Posted

To są okropne chwile, kiedy się wie, że jest źle i lepiej nie będzie.   Może być tylko gorzej :(

W tych chwilach życzę wytrwałości ... wiem, w obliczu wyroku bez prawa do apelacji brzmi to banalnie, ale pomimo to,  serdeczną myślą Cię wspieram

Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

W tych chwilach życzę wytrwałości ... wiem, w obliczu wyroku bez prawa do apelacji brzmi to banalnie, ale pomimo to,  serdeczną myślą Cię wspieram

Gusiaczku, bardzo dziękuję. W takich chwilach wszystko zdaje się być banalne, ale serdeczność zawsze ma swój właściwy WYMIAR.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Gusiaczku, bardzo dziękuję. W takich chwilach wszystko zdaje się być banalne, ale serdeczność zawsze ma swój właściwy WYMIAR.

Elik, trzymajcie się. Dużo zdrowia dla koteczki!

Posted
59 minut temu, Ewa Marta napisał:

Elik, trzymajcie się. Dużo zdrowia dla koteczki!

Serdecznie dziękuję:)  Dawno Cię nie było więc nie wiesz, że koteczka ma swój wspaniały DS z dwoma koleżankami, na sąsiedniej ulicy,

To mojemu 14 letniemu Bingusiowi serduszko odmawia posłuszeństwa :(

Posted
15 minut temu, elik napisał:

Serdecznie dziękuję:)  Dawno Cię nie było więc nie wiesz, że koteczka ma swój wspaniały DS z dwoma koleżankami, na sąsiedniej ulicy,

To mojemu 14 letniemu Bingusiowi serduszko odmawia posłuszeństwa :(

Oj, pomyliłam... Ale nadal serdecznie myślę o Bingusiu!!!

Posted
26 minut temu, Ewa Marta napisał:

Oj, pomyliłam... Ale nadal serdecznie myślę o Bingusiu!!!

Nic to :) Każdy ma masę własnych problemów na głowie i trudno, żeby pamiętać o kłopotach innych :)

Dzięki  :)

Posted
O 7.04.2016o11:45, Ewa Marta napisał:

W końcu was znalazłam! Stęskniłam sie bardzo! Jak miło czytać o tych wspaniałych adopcjach:)

Ubolewam, że nie mamy w tej chwili z Ellig DT, do którego mogłybyśmy przyjąć jakąś bidę od ewu. Nie zapomniałam jednak o Was i zawsze z ogromną życzliwością myślę!

Jak miło:) Ewciu i tak bardzo pomogłyście bidusiom.

Posted

Cziko jest właśnie w drodze do domu. Niestety nie mogłam dzisiaj jechać ale moje dwie Znajome pojechały po chłopaka i wiozą do ds.

Strasznie się denerwuję, początki zawsze są stresujące.

Zina  na razie nadal szuka domu.

Pan wczoraj zadzwonił , niestety  muszą adopcję przesunąć w czasie ponieważ powstał nieprzewidziany problem.

Martwili się o Dżekiego , Dżeki zachwycony nową przyjaciółką, Kama cudowna, grzeczna ale  koty nie chciały wrócić do domu.

Siedziały w ogrodzie, nie oddalały  się , jeden wczoraj wszedł ale na krótko:(

Jeśli pojawi się kolejny pies to istnieje obawa ,że ukochane koty mogą odejść na dobre ( sama znam taki przypadek, na szczęście wyniosły się do sąsiadów).

Jak kociaki się oswoją z Kamą i będzie wszystko w porządku to wtedy Państwo się skontaktują.

Jest im bardzo przykro ale trzeba być odpowiedzialnym i brać pod uwagę uczucia wszystkich zwierzaków , które  się ma i kocha.

Posted

Byłam wczoraj u Idzia ( mieszka w odległości 10 minut na piechotę ode mnie:):)

Jest niezwykle grzeczny:) Nie szczeka, nie niszczy, nie brudzi, na spacerkach pięknie chodzi, nie zaczepia innych psiaków.

Pani wyprowadza go 5 razy dziennie ale już od wakacji Idzio wyjedzie z Państwem do domu letniskowego w górach.

Bardzo się spieszyłam z moim królikiem do weta na szczepienie i nie miałam czasu na zrobienie fotek.

Jutro wylatuję do Szwajcarii, jak wrócę to podejdę i pstryknę.

Państwo raczej nie bardzo w temacie zdjęć. Idzio jest ruchliwy i wychodzą rozmazane smugi a nie Idzio:)

Posted

Bardzo się cieszę z powodu Cziko i trzymam kciuki :) ewu podeślij jak zdążysz innego psiaka na miejsce ogłoszenia Cziko :)

Super, że u Idzia też wszystko dobrze. Na fotki cierpliwie poczekamy ;)

Posted
29 minut temu, gluchypies napisał:

Bardzo się cieszę z powodu Cziko i trzymam kciuki :) ewu podeślij jak zdążysz innego psiaka na miejsce ogłoszenia Cziko :)

Super, że u Idzia też wszystko dobrze. Na fotki cierpliwie poczekamy ;)

Dropi na mailu. Dziękuję:)

Dzwoniłam do  Cziko, cała Rodzina zachwycona.

Tfu , tfu :) oby wszystko było dalej w porządku

Posted

Mam jeszcze jedną cudną wiadomość. Moje Znajome , które wiozły dzisiaj Cziko zrobiły mi niespodziankę. Miały sprawdzony dom dla małego Piętaszka w typie jamnika.

Zabrały go razem z Cziko i dzisiaj zawiozły do domu.

Piętaszek zamieszkał w domu z ogrodem z cudną jamniczką. Dostałam właśnie zdjęcia- niespodziankę:)

Dawno tak się nie cieszyłam z wiadomości:):):)

• Upvote 1
Posted
O 20.09.2014o04:34, elik napisał:

dsc05809.JPG

u

A pamiętacie tę maliznę z połamanymi łapkami ( to jeszcze w schronie z jednym gipsem, potem okazało się,że obie łapki wymagają leczenia)?

Mam fotki Suzi vel Zuzka:)

Prześlę potem do wklejenia. Lecę się pakować:)