Mysza2 Posted April 7, 2016 Posted April 7, 2016 Dunia pozdrawia z kanapy i spacerku:) ( z kosmosu oczywiście) Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 11 godzin temu, Panna Marple napisał: 11 godzin temu, Panna Marple napisał: Elu, jestem myślami przy Was :( 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: Elu, wspieram serdeczną myślą Dziękuję Wam bardzo. To są okropne chwile, kiedy się wie, że jest źle i lepiej nie będzie. Może być tylko gorzej :( Quote
Gusiaczek Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Cytuj To są okropne chwile, kiedy się wie, że jest źle i lepiej nie będzie. Może być tylko gorzej :( W tych chwilach życzę wytrwałości ... wiem, w obliczu wyroku bez prawa do apelacji brzmi to banalnie, ale pomimo to, serdeczną myślą Cię wspieram Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: W tych chwilach życzę wytrwałości ... wiem, w obliczu wyroku bez prawa do apelacji brzmi to banalnie, ale pomimo to, serdeczną myślą Cię wspieram Gusiaczku, bardzo dziękuję. W takich chwilach wszystko zdaje się być banalne, ale serdeczność zawsze ma swój właściwy WYMIAR. Quote
Ewa Marta Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Gusiaczku, bardzo dziękuję. W takich chwilach wszystko zdaje się być banalne, ale serdeczność zawsze ma swój właściwy WYMIAR. Elik, trzymajcie się. Dużo zdrowia dla koteczki! Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 59 minut temu, Ewa Marta napisał: Elik, trzymajcie się. Dużo zdrowia dla koteczki! Serdecznie dziękuję:) Dawno Cię nie było więc nie wiesz, że koteczka ma swój wspaniały DS z dwoma koleżankami, na sąsiedniej ulicy, To mojemu 14 letniemu Bingusiowi serduszko odmawia posłuszeństwa :( Quote
Ewa Marta Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 15 minut temu, elik napisał: Serdecznie dziękuję:) Dawno Cię nie było więc nie wiesz, że koteczka ma swój wspaniały DS z dwoma koleżankami, na sąsiedniej ulicy, To mojemu 14 letniemu Bingusiowi serduszko odmawia posłuszeństwa :( Oj, pomyliłam... Ale nadal serdecznie myślę o Bingusiu!!! Quote
elik Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 26 minut temu, Ewa Marta napisał: Oj, pomyliłam... Ale nadal serdecznie myślę o Bingusiu!!! Nic to :) Każdy ma masę własnych problemów na głowie i trudno, żeby pamiętać o kłopotach innych :) Dzięki :) Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 O 7.04.2016o11:45, Ewa Marta napisał: W końcu was znalazłam! Stęskniłam sie bardzo! Jak miło czytać o tych wspaniałych adopcjach:) Ubolewam, że nie mamy w tej chwili z Ellig DT, do którego mogłybyśmy przyjąć jakąś bidę od ewu. Nie zapomniałam jednak o Was i zawsze z ogromną życzliwością myślę! Jak miło:) Ewciu i tak bardzo pomogłyście bidusiom. Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Cziko jest właśnie w drodze do domu. Niestety nie mogłam dzisiaj jechać ale moje dwie Znajome pojechały po chłopaka i wiozą do ds. Strasznie się denerwuję, początki zawsze są stresujące. Zina na razie nadal szuka domu. Pan wczoraj zadzwonił , niestety muszą adopcję przesunąć w czasie ponieważ powstał nieprzewidziany problem. Martwili się o Dżekiego , Dżeki zachwycony nową przyjaciółką, Kama cudowna, grzeczna ale koty nie chciały wrócić do domu. Siedziały w ogrodzie, nie oddalały się , jeden wczoraj wszedł ale na krótko:( Jeśli pojawi się kolejny pies to istnieje obawa ,że ukochane koty mogą odejść na dobre ( sama znam taki przypadek, na szczęście wyniosły się do sąsiadów). Jak kociaki się oswoją z Kamą i będzie wszystko w porządku to wtedy Państwo się skontaktują. Jest im bardzo przykro ale trzeba być odpowiedzialnym i brać pod uwagę uczucia wszystkich zwierzaków , które się ma i kocha. Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Byłam wczoraj u Idzia ( mieszka w odległości 10 minut na piechotę ode mnie:):) Jest niezwykle grzeczny:) Nie szczeka, nie niszczy, nie brudzi, na spacerkach pięknie chodzi, nie zaczepia innych psiaków. Pani wyprowadza go 5 razy dziennie ale już od wakacji Idzio wyjedzie z Państwem do domu letniskowego w górach. Bardzo się spieszyłam z moim królikiem do weta na szczepienie i nie miałam czasu na zrobienie fotek. Jutro wylatuję do Szwajcarii, jak wrócę to podejdę i pstryknę. Państwo raczej nie bardzo w temacie zdjęć. Idzio jest ruchliwy i wychodzą rozmazane smugi a nie Idzio:) Quote
gluchypies Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Bardzo się cieszę z powodu Cziko i trzymam kciuki :) ewu podeślij jak zdążysz innego psiaka na miejsce ogłoszenia Cziko :) Super, że u Idzia też wszystko dobrze. Na fotki cierpliwie poczekamy ;) Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 29 minut temu, gluchypies napisał: Bardzo się cieszę z powodu Cziko i trzymam kciuki :) ewu podeślij jak zdążysz innego psiaka na miejsce ogłoszenia Cziko :) Super, że u Idzia też wszystko dobrze. Na fotki cierpliwie poczekamy ;) Dropi na mailu. Dziękuję:) Dzwoniłam do Cziko, cała Rodzina zachwycona. Tfu , tfu :) oby wszystko było dalej w porządku Quote
Poker Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 32 minut temu, elik napisał: Same wspaniałe wiadomości :) Z kosmosu Quote
Mysza2 Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Molly bo takie dostała imię, na swoich włościach (tzn w kosmosie) Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Mam jeszcze jedną cudną wiadomość. Moje Znajome , które wiozły dzisiaj Cziko zrobiły mi niespodziankę. Miały sprawdzony dom dla małego Piętaszka w typie jamnika. Zabrały go razem z Cziko i dzisiaj zawiozły do domu. Piętaszek zamieszkał w domu z ogrodem z cudną jamniczką. Dostałam właśnie zdjęcia- niespodziankę:) Dawno tak się nie cieszyłam z wiadomości:):):) 1 Quote
Panna Marple Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 54 minut temu, Mysza2 napisał: Molly bo takie dostała imię, na swoich włościach (tzn w kosmosie) A w kosmosie to podobno roślinności nie ma, a tak zielono na zdjęciach :) Quote
ewu Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 O 20.09.2014o04:34, elik napisał: u A pamiętacie tę maliznę z połamanymi łapkami ( to jeszcze w schronie z jednym gipsem, potem okazało się,że obie łapki wymagają leczenia)? Mam fotki Suzi vel Zuzka:) Prześlę potem do wklejenia. Lecę się pakować:) Quote
Anecik Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Ty Barbaro to rzeczywiście nieziemska istota jesteś :) Quote
gluchypies Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Cieszę się i z Piętaszka ;) Cziko podmieniony na Dropiego :) Quote
Mysza2 Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 A to śliczna Melba. Bardzo źle znosi pobyt w schronie Quote
Recommended Posts