Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadal siedzi malusieńka biało-ruda -  cudo, i mamusia szczeniaczka , która nie wychodziła z budy, taka ruda.

Była z Karmelkiem w boksie. Pamiętacie taka wciśnięta w kąt?

Ruda mamunia dzisiaj na sekundę wyszła, to jest malutki piesio, główeczka jak moja pięść a ja jestem drobna i mam małe dłonie.

Bidunia słodka.

...

Szukałam wśród swoich zdjęć psiaków z tego schronu, ale nie znalazłam zdjęć tej suni :(

Masz ją może w swoich zasobach ?

Elu już wysyłam.

Dziękuję :)

Bardzo proszę, a to zdjęcia :)

Sunia w oczekiwaniu na sterylizację

Tina%252520przed%252520i%252520po%252520

Tina%252520przed%252520i%252520po%252520

A tu już po, w drodze do domu.

Tina%252520po%252520sterylizacji%252520w

Posted

Dotarło 20 zł i 30 zł od elik- przekazane z wpłat dla Gacków i 10 zł od Agnieszki103.

Dziękuję :)

20 i 30 zł przekazane przeze mnie to wpłaty od Dulska i Mysiakowa wpłacone na konto Gacków już po ich odejściu z hotelu do DS.

Posted

Elu rudą Ci wyślę, biało-ruda to ta podobna do Ami.

Tak tą biało rudą mam i czekam na więcej jej zdjęć. Podsyłam na zapytania o Ami :)

Posted

Ta biedna sunieczka zaszyta w kąt tej drewnianej klatki nie daje mi spokoju...

Biedak%252520zabrany%252520ze%252520schr

Tak to ta sunia.

Mnie też nie :(

Biedactwo, jakby mogła to pewnie wtopiłaby się w ten róg :( :( :(

Micha di góry dnem,  pusta, a w czerwcu (wtedy zrobione było zdjęcie) były takie gorące dni :(

Może udałoby się Jej pomóc ?

Posted

Bardzo szkoda tej suni,bo patrząc na to zdjęcie,serce się kraje na tysiące kawałków... :( Są pieniążki po Selmuni w kwocie ok 800zł i stałych deklaracji 40zł.

snow-white 10zł, agat21 20zł i ja 10zł.Jeżeli mała trafi do dt to ja swoją chętnie na nią przekaże.

Anula chce się rozliczyć z tych pieniążków i prosi o wskazanie konta na jakie ma wpłacić pieniądze

Posted

Bardzo szkoda tej suni,bo patrząc na to zdjęcie,serce się kraje na tysiące kawałków... :( Są pieniążki po Selmuni w kwocie ok 800zł i stałych deklaracji 40zł.

snow-white 10zł, agat21 20zł i ja 10zł.Jeżeli mała trafi do dt to ja swoją chętnie na nią przekaże.

Anula chce się rozliczyć z tych pieniążków i prosi o wskazanie konta na jakie ma wpłacić pieniądze

Gdyby Suni założyć wątek i zebrać deklaracje to te 800 zł byłoby dla niej

Jednak deklaracje są bardzo potrzebne , no chyba ,że znalazłoby się bdt.

800 zł to dużo i mało, piorunem się je zużyje( najwyżej 3 miesiące przy opłacaniu hoteliku ) a ja nie uniosę kolejnego zobowiązania.

Dzisiaj ma zrobione nowe fotki ale też w budzie:(

Ona jest malutka i przerażona.

Kto zechce założyć wątek?

Posted

Mnie tez bardzo ujęła ta sunia.

Gdyby Suni założyć wątek i zebrać deklaracje to te 800 zł byłoby dla niej

Jednak deklaracje są bardzo potrzebne , no chyba ,że znalazłoby się bdt.

800 zł to dużo i mało, piorunem się je zużyje( najwyżej 3 miesiące przy opłacaniu hoteliku ) a ja nie uniosę kolejnego zobowiązania.

Dzisiaj ma zrobione nowe fotki ale też w budzie:(

Ona jest malutka i przerażona.

Kto zechce założyć wątek?

Założę, bo marzy mi się dla niej bardzo dobry dom. Ale bardzo Was proszę o aktywną obecność na wątku. Trudno jest prowadzić wątek, gdy rzadko kto go odwiedza.

Po Selmie pozostały pieniążki po całkowitym rozliczeniu - 1016,65zł.

Tu rozliczenie w 2 poście:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146304-selma-ze-zdrutowan%C4%85-ko%C5%9Bci%C4%85-udow%C4%85-ju%C5%BC-w-swoim-domku/

Bardzo proszę o wskazanie na jakie konto i komu mam wpłacić pieniądze.

Popieram Basię :)

Posted

Założę, bo marzy mi się dla niej bardzo dobry dom. Ale bardzo Was proszę o aktywną obecność na wątku. Trudno jest prowadzić wątek, gdy rzadko kto go odwiedza.

Będziemy, będziemy :)