Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewu, ja i Ewa Marta, mozemy pomóc i wziąc małą na DT w Warszawie, prosimy o kontakt do Ewy tel . 501 249 804, pozdrawiamy.

HURA!  :loveu:

Wczoraj (uwierzcie mi, że tak było) gdy czytałam o suni, oglądałam zdjęcia serce mi piknęło myślą o Was :)

Nie mogę się doczekać wątku Małej, wiadomości ....  moja radość jest przeogromna 

Posted

To Elvis w końcu nie jest jeszcze w DS?...

Magda Państwo byli parę dni temu i prosili o czas na decyzję.

Czekam do piątku i koniec...Byli już dwa razy u Makili, Pani prosiła o czas bo muszą wszystko rozsądnie przemyśleć.

Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici , to Państwo przyjechali całą rodziną.

Nie naciskam ale w piątek ostatecznie uznam,że jest po sprawie...

Posted

Magda Państwo byli ponownie parę dni temu i prosili o czas na decyzję.

Czekam do piątku i koniec...Byli już dwa razy u Makili, Pani prosiła o czas bo muszą wszystko rozsądnie przemyśleć.

Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici , to Państwo przyjechali całą rodziną.

Posted

Magda Państwo byli ponownie parę dni temu i prosili o czas na decyzję.

Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici to Państwo przyjechali całą rodziną.

Posted

czasem ludzie chcą się dobrze pryzgotować ,sparwdzić swoje możliwości na różne okoliczności ,żeby podjąć odpwoiedzialną decyzję.Lepiej tak, niż po 2 tygodniach zwrot , bo nie przewidzieli tego czy tamtego.

Posted

k0sti0.jpg

Jeszcze raz - podlinkowany banerek

Bardzo dziękuję :buzi:  Co prawda w międzyczasie z trójki zrobiło się znacznie więcej psiaków, ale taki był początek.

A czy dasz radę zrobić jeszcze ten drugi banerek ? Plissssassss

Posted

Jutro rano jedziemy z danyww po staruszka jamnika i czarna jamnisię.

Postaram się zrobić fotki innym biedakom.

Opiekę na staruszkiem przejmuje Isadora7 -SOS Jamnikom- Dziękuję :):)

Posted

Bardzo dziękuję :buzi:  Co prawda w międzyczasie z trójki zrobiło się znacznie więcej psiaków, ale taki był początek.

A czy dasz radę zrobić jeszcze ten drugi banerek ? Plissssassss

Ten zaraz przerobię. A jaki drugi? bo już się gubię  ;)

A tu juz po przeróbce:

[URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/]trzy%2Bmaluchy.jpg[/URL]

• Upvote 1
Posted

Ten zaraz przerobię. A jaki drugi? bo już się gubię  ;)

A tu juz po przeróbce:

trzy%2Bmaluchy.jpg

Ayame, teraz jest super :thumbs:

Bardzo serdecznie dziękuję :Rose:  :buzi: :iloveyou:

Kto może, proszę, wstawiajcie do podpisu.

A drugi też już zrobiłaś, ten  dla 3 niesocjalizowanych szczeniaczków. Ogromne dzięki :Rose:  :buzi: :iloveyou:

Posted

Dobrze, że kolejne maluszki będą bezpieczne.

Mam pytanie bo trochę się pogubiłam. Co z tym psiakiem?

Wciąż nie wiem gdzie i kogo mogę poprosić o wstawienie dodatkowego postu do katalogowania psiaczków wyciągniętych ze schronu :(

Posted

Wciąż nie wiem gdzie i kogo mogę poprosić o wstawienie dodatkowego postu do katalogowania psiaczków wyciągniętych ze schronu :(

Spróbuj napisać do Maupa4. Jeśli już się połapała o co chodzi na nowym dogo, z pewnością pomoże ;)