Nutusia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 No, to nie jest z nami tak źle - powoli ogarniamy temat :) Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ewu, ja i Ewa Marta, mozemy pomóc i wziąc małą na DT w Warszawie, prosimy o kontakt do Ewy tel . 501 249 804, pozdrawiamy. HURA! :loveu: Wczoraj (uwierzcie mi, że tak było) gdy czytałam o suni, oglądałam zdjęcia serce mi piknęło myślą o Was :) Nie mogę się doczekać wątku Małej, wiadomości .... moja radość jest przeogromna Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 To Elvis w końcu nie jest jeszcze w DS?... Magda Państwo byli parę dni temu i prosili o czas na decyzję. Czekam do piątku i koniec...Byli już dwa razy u Makili, Pani prosiła o czas bo muszą wszystko rozsądnie przemyśleć. Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici , to Państwo przyjechali całą rodziną. Nie naciskam ale w piątek ostatecznie uznam,że jest po sprawie... Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Magda Państwo byli ponownie parę dni temu i prosili o czas na decyzję. Czekam do piątku i koniec...Byli już dwa razy u Makili, Pani prosiła o czas bo muszą wszystko rozsądnie przemyśleć. Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici , to Państwo przyjechali całą rodziną. Nie naciskam ale w piątek ostatecznie uznam,że jest po sprawie... Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Magda Państwo byli ponownie parę dni temu i prosili o czas na decyzję. Czekam do piątku i koniec...Byli już dwa razy u Makili, Pani prosiła o czas bo muszą wszystko rozsądnie przemyśleć. Czekałam tydzień , jak miałam dać znać,że z adopcji nici to Państwo przyjechali całą rodziną. Nie naciskam ale w piątek ostatecznie uznam,że jest po sprawie... Quote
Nutusia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Lepiej pomyśleć, niż działać pod wpływem emocji. Ale też nie można psu zamykać drogi do adopcji. Bądźmy dobrej myśli ;) Quote
Poker Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 czasem ludzie chcą się dobrze pryzgotować ,sparwdzić swoje możliwości na różne okoliczności ,żeby podjąć odpwoiedzialną decyzję.Lepiej tak, niż po 2 tygodniach zwrot , bo nie przewidzieli tego czy tamtego. Quote
Ayame Nishijima Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 [URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/][/URL] Jeszcze raz - podlinkowany banerek Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Jeszcze raz - podlinkowany banerek Dziękuję:) Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Dotarło 15 zł od Agnieszki103:):) Dziękuję:):):) Quote
Poker Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja też pytałam o nr konta. ewu, fajnie by było gdybyś podliczyłą wydatki. Quote
elik Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Jeszcze raz - podlinkowany banerek Bardzo dziękuję :buzi: Co prawda w międzyczasie z trójki zrobiło się znacznie więcej psiaków, ale taki był początek. A czy dasz radę zrobić jeszcze ten drugi banerek ? Plissssassss Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Poker Nie mogę wysłać pw. Masz zatkaną skrzynkę :) Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Jutro rano jedziemy z danyww po staruszka jamnika i czarna jamnisię. Postaram się zrobić fotki innym biedakom. Opiekę na staruszkiem przejmuje Isadora7 -SOS Jamnikom- Dziękuję :):) Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Jamnisię nazwą Ellig i Ewa Marta:) Staruszka śleputka nazwałam Wiesio:) Quote
Poker Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Jeżeli mam przelać na konto Barbary B. z Gliwic ,to je mam . Quote
Ayame Nishijima Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Bardzo dziękuję :buzi: Co prawda w międzyczasie z trójki zrobiło się znacznie więcej psiaków, ale taki był początek. A czy dasz radę zrobić jeszcze ten drugi banerek ? Plissssassss Ten zaraz przerobię. A jaki drugi? bo już się gubię ;) A tu juz po przeróbce: [URL=http://www.dogomania.com/forum/topic/142458-male%C5%84stwa-ze-schronu-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek/][/URL] 1 Quote
ewu Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Jeżeli mam przelać na konto Barbary B. z Gliwic ,to je mam . Tak:) Quote
elik Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ten zaraz przerobię. A jaki drugi? bo już się gubię ;) A tu juz po przeróbce: Ayame, teraz jest super :thumbs: Bardzo serdecznie dziękuję :Rose: :buzi: :iloveyou: Kto może, proszę, wstawiajcie do podpisu. A drugi też już zrobiłaś, ten dla 3 niesocjalizowanych szczeniaczków. Ogromne dzięki :Rose: :buzi: :iloveyou: Quote
Nutusia Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Już się boję co tam dziś Dziewczyny w tym syfie wypatrzą :( Quote
Marysia R. Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Dobrze, że kolejne maluszki będą bezpieczne. Mam pytanie bo trochę się pogubiłam. Co z tym psiakiem? Quote
Nutusia Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Obawiam się, że nadal czeka na wybawienie :( Quote
elik Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Dobrze, że kolejne maluszki będą bezpieczne. Mam pytanie bo trochę się pogubiłam. Co z tym psiakiem? Wciąż nie wiem gdzie i kogo mogę poprosić o wstawienie dodatkowego postu do katalogowania psiaczków wyciągniętych ze schronu :( Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 A coś bliżej o Elwisie gdzieś jest , wrzuciłabym go na fb. Quote
Nutusia Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Wciąż nie wiem gdzie i kogo mogę poprosić o wstawienie dodatkowego postu do katalogowania psiaczków wyciągniętych ze schronu :( Spróbuj napisać do Maupa4. Jeśli już się połapała o co chodzi na nowym dogo, z pewnością pomoże ;) Quote
Recommended Posts