ewu Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Witam serdecznie, jak dobrze bedzie zobaczyc malucha w domu! :) Elu kochana to największa nagroda:) Quote
elik Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Elu dawno posłałam , nie doszły?Już doszły, ale wtedy kiedy pisałam poprzedni post jeszcze ich nie widziałam - tyle e-maili :( Nie mogę nadążyć z wykonywaniem napływających prac :) W dodatku właśnie skończyło mi się dobre pisanie, bo nagle zniknął mi pasek narzędzi i znowu będę musiała korzystać z HTMLa. Najgorsze, że napływają mi zdjęcia fantów na bazarek, a wklejanie zdjęć bez wszystkich opcji dogo to gehenna :( Basieńko w tej sytuacji nie będę mogła wkleić wszystkich zdjęć, bo jest ich kilkadziesiąt. Zajęło by mi to pół dnia :( Obiecuję, że jak znowu pojawi mi się pasek narzędzi, a z nim wszystkie funkcje, wkleje pozostałe zdjęcia psiaczka. Jest prześliczny :) Quote
ewu Posted April 13, 2015 Author Posted April 13, 2015 Już doszły, ale wtedy kiedy pisałam poprzedni post jeszcze ich nie widziałam - tyle e-maili :( Nie mogę nadążyć z wykonywaniem napływających prac :) W dodatku właśnie skończyło mi się dobre pisanie, bo nagle zniknął mi pasek narzędzi i znowu będę musiała korzystać z HTMLa. Najgorsze, że napływają mi zdjęcia fantów na bazarek, a wklejanie zdjęć bez wszystkich opcji dogo to gehenna :( Basieńko w tej sytuacji nie będę mogła wkleić wszystkich zdjęć, bo jest ich kilkadziesiąt. Zajęło by mi to pół dnia :( Obiecuję, że jak znowu pojawi mi się pasek narzędzi, a z nim wszystkie funkcje, wkleje pozostałe zdjęcia psiaczka. Jest prześliczny :) Elu nie wiedziałam, nie rób sobie kłopotu, aż mi głupio. Ja też nie mam tego paska. Może mojej córce się uda jakoś wkleić fotki. Quote
elik Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Elu nie wiedziałam, nie rób sobie kłopotu, aż mi głupio. Ja też nie mam tego paska. Może mojej córce się uda jakoś wkleić fotki. Basiu nie ma powodu być Ci głupio :) Skąd mogłaś wiedzieć, ja sama przed kilkunastoma minutami nie wiedziałam, że dogo nagle tak mi dokopie :P Dam radę wklejać, ale trwa to znacznie dłużej :( Wkleję chociaż kilka fotek psiurka i zabiorę się za wklejanie fantów od cancer43 na bazarek m.in. dla Mufeczki. Quote
ewu Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Dostałam fotki Lando , to już pół roku jak jest u Kasi:) Jest obłędny, przepiękny, zjawiskowy:) Quote
ewu Posted April 14, 2015 Author Posted April 14, 2015 Czy ktoś ze Śląska przygarnie do soboty cztery 5-tygodniowe pieski? Są w schronisku, mam bdt za karmę i weta od soboty ale każdy dzień jest ważny. Mam klatkę, dam podkłady, jedzenie,proszę o pomoc. Nie mogę ich wziąć do siebie bo mój 3 letni wnuk nie da im spokoju. Quote
elik Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Na te kilka dni nikt nie może przygarnąć maluszków ????? :( A tyle miłośniczek, obrońców psów koło ewu mieszka ! Gdybym mieszkała bliżej, przygarnęłabym mimo że mam 3 psiaki w domu. Quote
Bogusik Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Kochani,zapraszam na mój kolejny bazarek dla Selmy :) Link w podpisie Quote
ania75 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Czy ktoś ze Śląska przygarnie do soboty cztery 5-tygodniowe pieski? Są w schronisku, mam bdt za karmę i weta od soboty ale każdy dzień jest ważny. Mam klatkę, dam podkłady, jedzenie,proszę o pomoc. Nie mogę ich wziąć do siebie bo mój 3 letni wnuk nie da im spokoju. Bidulki ja bym wzięła ale mieszkam daleko :( mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra dusza Quote
ewu Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Niestety nikt się nie zgłosił :( Dziękuję Wam kochane za to ,że jesteście tu ze mną. Pełno ludzi wokół mnie ale nie mam kogo poprosić :( Moja Znajoma to wspaniała Dziewczyna i weźmie biedaki ale może dopiero w sobotę. Ja nie mam jak ich odizolować a w domu jest 5 psów i trzylatek , który nie dałby maluchom chwili spokoju a psy darłyby japy non stop:( Rozwala mnie ta "donkiszoteria:", którą muszę uprawiać. Przecież ja nie proszę o pomoc dla siebie, ja nie potrzebuję dt , proszę o pomoc w ratowaniu psów w potrzebie...... Quote
ewu Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 "Łaska" z jaką się spotykam i poczucie ,że mam dziękować i prosić o każde głupstwo w kwestii pomocy zaczynają mi bardzo doskwierać :( Quote
Ewa Marta Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Bardzo mi przykro, że nie mam jak pomóc:-( Jestem za daleko, poza tym u mnie Semik co chwilę ma chemię i musi byc izolowany od innych psów 8 dni po wlewie:-( Dla maluszków to byłoby zabójcze:( Ewu, a co z tym chłopakiem, który się zgłosił do pomocy? Może On mógłby pomóc? Kontaktuje się jeszcze z Tobą? Jak nie będzie innego wyjścia, to zrzućmy się może na hotelik na te 3 dni. Quote
ewu Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Chłopak gdzieś wyjechał. Jednak są dobre dusze, zadzwoniła do mnie Pani , która przeczytała mój apel i jutro weźmie maluszki na te parę dni. Ewciu kochana dziękuję , mnie też głupio ,że się nie udzielam na Waszych wątkach ale najzwyczajniej nie daję już rady ze wszystkim. Quote
Ewa Marta Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Chłopak gdzieś wyjechał. Jednak są dobre dusze, zadzwoniła do mnie Pani , która przeczytała mój apel i jutro weźmie maluszki na te parę dni. Ewciu kochana dziękuję , mnie też głupio ,że się nie udzielam na Waszych wątkach ale najzwyczajniej nie daję już rady ze wszystkim. Kochana, znamy się przecież i wiesz, że najważniejsze jest to, co w sercu, a wiem, że w Twoim nasze psiaki mają swoje miejsce:) Fantastycznie, że znalazło się miejsce dla maluszków! Quote
paula_t Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 "Łaska" z jaką się spotykam i poczucie ,że mam dziękować i prosić o każde głupstwo w kwestii pomocy zaczynają mi bardzo doskwierać :( Basiu, rozmawiałyśmy już niejednokrotnie na ten temat i wiesz co na ten temat sądzę....Tyle osób jest z Twojej okolicy, które mogłyby pomóc, a jak potrzeba, to nie ma nikogo...Dla zwierzaków, nie dla Ciebie....Szkoda, że my wszystkie nie jesteśmy na miejscu :( Cieszę się, że udało się coś znaleźć dla szczeniorów! Quote
elik Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 "Łaska" z jaką się spotykam i poczucie ,że mam dziękować i prosić o każde głupstwo w kwestii pomocy zaczynają mi bardzo doskwierać :( Basiu, rozmawiałyśmy już niejednokrotnie na ten temat i wiesz co na ten temat sądzę....Tyle osób jest z Twojej okolicy, które mogłyby pomóc, a jak potrzeba, to nie ma nikogo...Dla zwierzaków, nie dla Ciebie....Szkoda, że my wszystkie nie jesteśmy na miejscu :( Cieszę się, że udało się coś znaleźć dla szczeniorów! Też rozmawiałam z Basią na ten temat i wielokrotnie mówiłam, że nie musi dziękować, bo co prawda robimy to i owo na Jej prośbę, ale to nie dla Niej, tylko dla psiaków i robimy to z potrzeby serca, a nie dla podzięki. Sory Basiu, że to znowu mówię w dodatku na forum, ale chyba czas żeby to dobitnie i głośno powiedzie. Sama wiesz, że Ci, którzy odpowiadają na Twoje apele mieszkają daleko od Ciebie, ale zgłaszają się, bo chcą coś rzeczywistego dla dobra psów zrobić, a nie tylko klepać w klawiaturkę oczerniając tych, którzy ośmielają się troszczyć o zwierzaki, a nie tylko udawać, jak to robią inni. Quote
ewu Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Wiem Kochane, na szczęście Wy jesteście i takie dobre Dusze jak Pani , która się zgłosiła. Quote
ewu Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Doszła wpłata od Lando_pancia 30zł -dziękuję :) Quote
Katia94 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Czasami nie pojmuje rozumowania ludzi... Są sytuacje gdzie jesteśmy pewni że dt dla danego psa nie znajdziemy bo "stary po przejściach" a nagle zgłasza się kilka osób chętnych aby go przyjąć, a są sytuacje gdzie jesteśmy przekonani że będzie kolejka chętnych a nie zgłasza się nikt :( No ale dobrze że szczeniaczki bezpieczne Quote
ewu Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Szczeniaczki w liczbie 4 -same chłopaki- siedzą już w dt. Obłędne, cudne kulki. Dodatkowo schronisko opuścił wczoraj siedmiomiesięczny Bruno. Pieski odrobaczone i Bruno dodatkowo zakropiony. Zapłaciłam 30 zł, wkleję paragon. 2 Quote
ewu Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Od wczoraj telefon wariował. Wszystkie szczyle zarezerwowane, 2 już w ds. Ania od rana jeździ i robi wizyty. Mamy też Panią oczekującą, trzymajcie nadal kciuki żeby dalej tak szło:) Fotki potem wstawię. Psiaki bardzo zarobaczone, od wczoraj spaghetti...:( Quote
ewu Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Cieszę się ostrożnie bo przyznam ,że ze szczylków wyrosną spore pieski i tego się bałam. Domki przygotowane na większych przyjaciół i bardzo się z tego cieszą. 1 Quote
ewu Posted April 18, 2015 Author Posted April 18, 2015 Bruno, ma 7 miesięcy,to on wczoraj przyjechał ze szczeniakami :) Quote
Recommended Posts