Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! Tak strasznie się cieszę, że Diukiemu się udało! Czy to była adopcja z ogłoszeń? :) Zaraz je pościągam oczywiście - z radością!

elik - ślij do mnie!

Mała podpowiedź: jak wpiszesz taki kod: [*img=link do zdjęcia, np.na fotosiku], tylko bez tej początkowej gwiazdki, to zdjęcia się pokażą, nawet jeśli nie masz tych okienek do edycji w trakcie pisania postu. Ja z tego korzystam w domu, bo też mi przeglądarka coś nawala, a w pracy mam identyczną i działa dobrze ;)

jeśli chcesz pogrubić tekst wpisz dane zdanie, słowo pomiędzy takimi znakami - najpierw [b*] a potem [/b*], tylko też bez tych gwiazdek. Gdybym nie dała gwiazdki, to wyrażenie "a potem" byłoby właśnie pogrubione ;)

jeśli chcesz kolor granatowy to użyj: [color=#0000ff*] oraz [/color*] - usuń gwiazdki

jeśli chcesz kolor czerwony to użyj: [color=#ff0000*] oraz [/color*] - usuń gwiazdki

jeśli chcesz napisać coś kursywą to użyj: [i*] oraz [/i*] - usuń gwiazdki :)

Adopcja z ogłoszenia:) Dziękuję  Ci:)

Bardzo fajna Pani z przemiłym synem 20- latkiem.

Mieli pieska prawie 16 lat, odszedł i jak zobaczyli Diukiego złamał im serca.

W domu pełno zdjęć tamtego pieska , zdjęcia w rameczkach,widać jak był kochany.

Pani sama miała świadomość,że Diuki będzie brudził w domu, nie ma z tym problemu, będzie pracować nad manierami.

Syn Pani pomaga bezdomnym kotkom, dokarmia , robi im domki na zimę.

Mili, ciepli ludzie:)

Posted

...
Bardzo fajna Pani z przemiłym synem- 20-to latkiem.
Mieli pieska prawie 16 lat, odszedł i jak zobaczyli Diukiego złamał im serca.
W domu pełno zdjęć tamtego pieska , zdjęcia w rameczkach,widać jak był kochany.
Pani sama miała świadomość,że Diuki będzie brudził w domu, nie ma z tym problemu, będzie pracować nad manierami.
Syn Pani pomaga bezdomnym kotkom, dokarmia , robi im domki na zimę.
Mili, ciepli ludzie:)

Fantastyczny domek :) Diuk wreszcie pozna, jak powinno wyglądać psie życie :)
Posted

Elik i Ellig dziękuję :)

Tosia cudowna, staruszek bardzo biedny.

Wprawdzie jest w tzw.:"domku reprezentacyjnym" i to daje mu większe szanse ale i tak rozpaczliwie potrzebuje pomocy.

Posted

Biedaczek patrzy takim błagalnym wzrokiem :(

Ja miałam zamiar wkleić więcej zdjęć, ale zobaczyłam, że Elig wkleja tego biedaka więc chciałam dać czas, żeby wszystkie zdjęcia psiaka były razem. On teraz bardziej ważny, niż Tosia.
Potem zajęłam się czymś innym, a potem mąż usiadł do kompa.
Jeszcze kilka wkleję jutro. Nawet jeden krótki filmik mi się nakręcił :)

Posted

Pewnie nie wiadomo ile ma lat :(.
A obok niego takie jamniczkowate to chyba wychudzone :( i takie ma wejrzenie że w pierwszej chwili skojarzyła że to Misia.

Posted

Ależ się cieszę z tego super domku Diukiego! Wspaniale, że tak szybko zadzwonił ktoś konkretny! Teraz jeszcze czas na Dyzia, Dżekiego no i oczywiście Czikę.

A ten terrierek też nieduży chyba? Może mu zrobić ogłoszenia??

Posted

Ależ się cieszę z tego super domku Diukiego! Wspaniale, że tak szybko zadzwonił ktoś konkretny! Teraz jeszcze czas na Dyzia, Dżekiego no i oczywiście Czikę.

Malutki, ma ponoć 9 lat.
Przemiły, chudziutki:(
Posted

Pewnie nie wiadomo ile ma lat :(.
A obok niego takie jamniczkowate to chyba wychudzone :( i takie ma wejrzenie że w pierwszej chwili skojarzyła że to Misia.

Młodziutki , przemiły ale nie jest chudy, raczej parówka.
Nie wychodzą nigdy z boksów, nie mają ruchu:(
Posted

Malutki, ma ponoć 9 lat.
Przemiły, chudziutki:(

A on jest też parówkowaty czy raczej troszkę wyższy niż ten obok jamnikowaty ?
Bo może to taki jamniczek szorstkowłosy ?
Posted

Może terierkowatemu psiakowi jednak zrobić ogłoszenia z tymi zdjęciami co są.On tak bardzo prosi przez te cholerne kraty aby go zabrać,domaga się głaskania to widać.Wg.mnie jest przesympatycznym psiakiem.Na wiek nie ma reguły,ludzie takie psiaki też adoptują.Starszy psiak,to mądrość,spokój,rozwaga i ukształtowany charakter.