ewu Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Super! Tak strasznie się cieszę, że Diukiemu się udało! Czy to była adopcja z ogłoszeń? :) Zaraz je pościągam oczywiście - z radością! elik - ślij do mnie! Mała podpowiedź: jak wpiszesz taki kod: [*img=link do zdjęcia, np.na fotosiku], tylko bez tej początkowej gwiazdki, to zdjęcia się pokażą, nawet jeśli nie masz tych okienek do edycji w trakcie pisania postu. Ja z tego korzystam w domu, bo też mi przeglądarka coś nawala, a w pracy mam identyczną i działa dobrze ;) jeśli chcesz pogrubić tekst wpisz dane zdanie, słowo pomiędzy takimi znakami - najpierw [b*] a potem [/b*], tylko też bez tych gwiazdek. Gdybym nie dała gwiazdki, to wyrażenie "a potem" byłoby właśnie pogrubione ;) jeśli chcesz kolor granatowy to użyj: [color=#0000ff*] oraz [/color*] - usuń gwiazdki jeśli chcesz kolor czerwony to użyj: [color=#ff0000*] oraz [/color*] - usuń gwiazdki jeśli chcesz napisać coś kursywą to użyj: [i*] oraz [/i*] - usuń gwiazdki :) Adopcja z ogłoszenia:) Dziękuję Ci:) Bardzo fajna Pani z przemiłym synem 20- latkiem. Mieli pieska prawie 16 lat, odszedł i jak zobaczyli Diukiego złamał im serca. W domu pełno zdjęć tamtego pieska , zdjęcia w rameczkach,widać jak był kochany. Pani sama miała świadomość,że Diuki będzie brudził w domu, nie ma z tym problemu, będzie pracować nad manierami. Syn Pani pomaga bezdomnym kotkom, dokarmia , robi im domki na zimę. Mili, ciepli ludzie:) Quote
elik Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 ... Bardzo fajna Pani z przemiłym synem- 20-to latkiem. Mieli pieska prawie 16 lat, odszedł i jak zobaczyli Diukiego złamał im serca. W domu pełno zdjęć tamtego pieska , zdjęcia w rameczkach,widać jak był kochany. Pani sama miała świadomość,że Diuki będzie brudził w domu, nie ma z tym problemu, będzie pracować nad manierami. Syn Pani pomaga bezdomnym kotkom, dokarmia , robi im domki na zimę. Mili, ciepli ludzie:) Fantastyczny domek :) Diuk wreszcie pozna, jak powinno wyglądać psie życie :) Quote
elik Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Próbowałam i oto co z tego nie wyszło :) Na początek obiecana ostatnia fotka Tosi z DT Za chwilę wkleję resztę Quote
Ellig Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Wklejam zdjęcia terirowatego staruszka przysłane przez Basię. Quote
ewu Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Elik i Ellig dziękuję :) Tosia cudowna, staruszek bardzo biedny. Wprawdzie jest w tzw.:"domku reprezentacyjnym" i to daje mu większe szanse ale i tak rozpaczliwie potrzebuje pomocy. Quote
elik Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Biedaczek patrzy takim błagalnym wzrokiem :( Ja miałam zamiar wkleić więcej zdjęć, ale zobaczyłam, że Elig wkleja tego biedaka więc chciałam dać czas, żeby wszystkie zdjęcia psiaka były razem. On teraz bardziej ważny, niż Tosia. Potem zajęłam się czymś innym, a potem mąż usiadł do kompa. Jeszcze kilka wkleję jutro. Nawet jeden krótki filmik mi się nakręcił :) Quote
Onaa Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Pewnie nie wiadomo ile ma lat :(. A obok niego takie jamniczkowate to chyba wychudzone :( i takie ma wejrzenie że w pierwszej chwili skojarzyła że to Misia. Quote
gluchypies Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ależ się cieszę z tego super domku Diukiego! Wspaniale, że tak szybko zadzwonił ktoś konkretny! Teraz jeszcze czas na Dyzia, Dżekiego no i oczywiście Czikę. A ten terrierek też nieduży chyba? Może mu zrobić ogłoszenia?? Quote
paula_t Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszamy na cegiełkowy bazarek dla Dulci żeby mogła pojechać do domku :) http://www.dogomania...12015-do-20-00/ Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Ależ się cieszę z tego super domku Diukiego! Wspaniale, że tak szybko zadzwonił ktoś konkretny! Teraz jeszcze czas na Dyzia, Dżekiego no i oczywiście Czikę.A ten terrierek też nieduży chyba? Może mu zrobić ogłoszenia?? Malutki, ma ponoć 9 lat.Przemiły, chudziutki:( Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Pewnie nie wiadomo ile ma lat :(.A obok niego takie jamniczkowate to chyba wychudzone :( i takie ma wejrzenie że w pierwszej chwili skojarzyła że to Misia.Młodziutki , przemiły ale nie jest chudy, raczej parówka.Nie wychodzą nigdy z boksów, nie mają ruchu:( Quote
Onaa Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Malutki, ma ponoć 9 lat. Przemiły, chudziutki:( A on jest też parówkowaty czy raczej troszkę wyższy niż ten obok jamnikowaty ? Bo może to taki jamniczek szorstkowłosy ? Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 On jest jak mix jamnika szorstkowłosego z terierem, nóżki ma wysokie. Quote
Anula Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ależ się cieszę z tego super domku Diukiego! Wspaniale, że tak szybko zadzwonił ktoś konkretny! Teraz jeszcze czas na Dyzia, Dżekiego no i oczywiście Czikę. A ten terrierek też nieduży chyba? Może mu zrobić ogłoszenia?? Może terierkowatemu psiakowi jednak zrobić ogłoszenia z tymi zdjęciami co są.On tak bardzo prosi przez te cholerne kraty aby go zabrać,domaga się głaskania to widać.Wg.mnie jest przesympatycznym psiakiem.Na wiek nie ma reguły,ludzie takie psiaki też adoptują.Starszy psiak,to mądrość,spokój,rozwaga i ukształtowany charakter. Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Dyzio, maleńki , słodki, bardzo proszę o jakieś dt dla niego. Quote
elik Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ewu, czy to nie ten, który pojechał do domku ???? Wygląda jak jego brat bliźniak. Quote
Recommended Posts