Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojawiam się i ja. Mam wrażenie Cioteczki że my chodzimy stadami  :diabloti: Trzymam kciuki za imienniczkę mojej białogonkowej suni. :kciuki:

Witamy serdecznie, tak samo jak inne zaglądające osoby :-).

Posted

Miluchna, bardzo nieporadnie (pierwsze próby nieskomplikowane), ale masz ode mnie banerek

i bądź troszkę dumna z ciotki, że się stara ;)

Dobrego dnia kochana :)

Hahahahahahahahahha! jestem jeszcze bardziej dumna! Podstęp się udał - swoim beztalenciem zmusiłam TZmestudio byś miała profesjonalny baner! wiedziałam, że nie będzie mógł patrzeć na to, co wyprawiam  :megagrin:

Obrazek6a.jpg

Niezły szantaż, co ?  :jumpie:

Posted

Witamy.

Poszły nowe ogłoszenia Milki, zainteresowanie średnie. Chyba wyróżnię następną turę ogłoszeń. Wpłynęły też na konto suni pieniążki od Mattilu. Bardzo dziękujemy. Potem zerknę jaka to dokładnie jest suma i dopiszę do rozliczenia.

Posted

To co wpłynęło, miało być trochę dla Farta, a trochę na likwidację długu po Arze, ale jeśli bardziej się przyda Milce, to proszę bardzo:-)

A od października Milka i Fart będą dostawać ode mnie po równo po 50 zł na miesiąc.

Posted

To co wpłynęło, miało być trochę dla Farta, a trochę na likwidację długu po Arze, ale jeśli bardziej się przyda Milce, to proszę bardzo:-)

A od października Milka i Fart będą dostawać ode mnie po równo po 50 zł na miesiąc.

Arunia już bez długu jak doniosła Gusiaczek - zadecyduj Mattilu co w takim razie z pieniążkami - bo 20 doliczyłam Fartowi, a dalej nie wchodziłam w opis przelewu dlatego tak chlapnęłam o Milce. Dopiero teraz otworzyłam stronę konta. Wychodzi 81,58 dokładnie - napisz  proszę Moniko gdzie to dopisać.

U nas masakra pogodowa, wichura w nocy złamała wielką brzozę w ogrodzie, teraz znowu szaleństwo i mocno wieje, coraz mocniej, no i siąpi na zmianę z ulewami. Wkurzające bo mamy jeszcze jeden kojec do wykończenia - wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Posted

Dopisuję 40 zł Milce od Mattilu :-).

Dziś poszły dodatkowe ogłoszenia wyróżnione na mazowieckie dla suni. Ma więc ogłoszenia na Lublin i Warszawę. Telefon podałam do hoteliku.