pyra Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Pojawiam się u pięknej i pozdrawiam wszystkich miłego dnia życząc :kiss_2: Quote
mestudio Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Pojawiam się i ja. Mam wrażenie Cioteczki że my chodzimy stadami :diabloti: Trzymam kciuki za imienniczkę mojej białogonkowej suni. :kciuki: Witamy serdecznie, tak samo jak inne zaglądające osoby :-). Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Miluchna, bardzo nieporadnie (pierwsze próby nieskomplikowane), ale masz ode mnie banerek i bądź troszkę dumna z ciotki, że się stara ;) Dobrego dnia kochana :) Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Miluchna, bardzo nieporadnie (pierwsze próby nieskomplikowane), ale masz ode mnie banerek i bądź troszkę dumna z ciotki, że się stara ;) Dobrego dnia kochana :) Hahahahahahahahahha! jestem jeszcze bardziej dumna! Podstęp się udał - swoim beztalenciem zmusiłam TZmestudio byś miała profesjonalny baner! wiedziałam, że nie będzie mógł patrzeć na to, co wyprawiam :megagrin: Niezły szantaż, co ? :jumpie: Quote
Gusiaczek Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 http://images70.fotosik.pl/193/215c8cf418b058efgen.jpg cudny, uśmiechnięty pychol :) Murko, sprawiłaś mi ogromną radość, zapewne nie tylko mnie, dziękuję :) Quote
Ziutka Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 http://images70.fotosik.pl/193/215c8cf418b058efgen.jpg cudny, uśmiechnięty pychol :) Murko, sprawiłaś mi ogromną radość, zapewne nie tylko mnie, dziękuję :) Zapewne :) śliczne zdjęcia :)! Quote
mestudio Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Witamy. Poszły nowe ogłoszenia Milki, zainteresowanie średnie. Chyba wyróżnię następną turę ogłoszeń. Wpłynęły też na konto suni pieniążki od Mattilu. Bardzo dziękujemy. Potem zerknę jaka to dokładnie jest suma i dopiszę do rozliczenia. Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 To co wpłynęło, miało być trochę dla Farta, a trochę na likwidację długu po Arze, ale jeśli bardziej się przyda Milce, to proszę bardzo:-) A od października Milka i Fart będą dostawać ode mnie po równo po 50 zł na miesiąc. Quote
mestudio Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 To co wpłynęło, miało być trochę dla Farta, a trochę na likwidację długu po Arze, ale jeśli bardziej się przyda Milce, to proszę bardzo:-) A od października Milka i Fart będą dostawać ode mnie po równo po 50 zł na miesiąc. Arunia już bez długu jak doniosła Gusiaczek - zadecyduj Mattilu co w takim razie z pieniążkami - bo 20 doliczyłam Fartowi, a dalej nie wchodziłam w opis przelewu dlatego tak chlapnęłam o Milce. Dopiero teraz otworzyłam stronę konta. Wychodzi 81,58 dokładnie - napisz proszę Moniko gdzie to dopisać. U nas masakra pogodowa, wichura w nocy złamała wielką brzozę w ogrodzie, teraz znowu szaleństwo i mocno wieje, coraz mocniej, no i siąpi na zmianę z ulewami. Wkurzające bo mamy jeszcze jeden kojec do wykończenia - wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Ewa, podziel po równo między Farta i Milkę :-) Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Zaglądam po kilkudniowej nieobecności Miluchna :) Quote
mestudio Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Dopisuję 40 zł Milce od Mattilu :-). Dziś poszły dodatkowe ogłoszenia wyróżnione na mazowieckie dla suni. Ma więc ogłoszenia na Lublin i Warszawę. Telefon podałam do hoteliku. Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Miluchna, ogłoszenia idą w świat, a my mamy nadzieję, że jakieś bezrobotne :megagrin: serce cię wypatrzy (szarpie mnie na myśl o tej pracującej babie :pissed: ) Quote
Recommended Posts