Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
Nic nie poradzimy w tym natłoku bezdomności psiej.

Ewa, ja to wiem , Wasza determinacja w ratowaniu niekochanych, porzuconych Ogonków, ogrom pracy
z nimi, konsekwencje, jakie ponosicie .... a przecież nie dajecie za wygraną, mimo że walicie głową w mur bezduszności ludzkiej i beznadziei bezdomności

Jestem przekonana, że Miluchna zostanie wypatrzona i pokochana, nie ma innej opcji :)

Posted

Mattilu napisał(a):
Gusiaku, jak my rownolegle myslimy:) Ja od pazdziernika wespre Milke stala deklaracja w wysokosci 50 zl miesiecznie a 30 zl przeniose na Farta, ktory domku znalezc nie moze...

Mattilu, bardzo dziękujemy. Jestem naprawdę bardzo wdzięczna.

Gusiaczek napisał(a):
Ewa, ja to wiem , Wasza determinacja w ratowaniu niekochanych, porzuconych Ogonków, ogrom pracy
z nimi, konsekwencje, jakie ponosicie .... a przecież nie dajecie za wygraną, mimo że walicie głową w mur bezduszności ludzkiej i beznadziei bezdomności

Jestem przekonana, że Miluchna zostanie wypatrzona i pokochana, nie ma innej opcji :)

Wiesz, takie nieodpowiedzialne zachowania ludzi bardzo utrudniają pomaganie bo na pomoc czeka sunia z małymi we wsi obok u degenerata. Bardzo bym chciała jej pomóc, a co chwilę ktoś zwraca psa w tym roku jak rzecz. Dobrze, że to nie nasze tymczasy tylko psy wyadoptowane prosto z przytuliska bo wyglądałoby to marnie i źle o nas świadczyło.

Posted

Właśnie nieodpowiedzialność ludzi jest porażająca :shake:
nie jestem w stanie zrozumieć ...
niestety, jakże często zwierzęta są traktowane jak rzecz i to byle jaka, niczego nie warta
np złoty łańcuszek czy inne badziewie o! to już inna bajka :angryy:

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Właśnie nieodpowiedzialność ludzi jest porażająca :shake:
nie jestem w stanie zrozumieć ...
niestety, jakże często zwierzęta są traktowane jak rzecz i to byle jaka, niczego nie warta
np złoty łańcuszek czy inne badziewie o! to już inna bajka :angryy:

Gusiaku kochany, ludzie teraz robia tak nawet z dziecmi, a co dopiero ze zwierzetami :(

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Miluchna, stała na wrzesień w drodze do ciebie

Bardzo dziękujemy, dziś zerknę na konto i potem dopiszę do rozliczenia.
Dziś pójdzie 150 zł za sterylizację Milki i 60 zł za karmę we wrześniu.

Posted

wysyłam pw

edit: nie wysyłam ..... nim nie skończą się cyrki z nowością na dogo schowam klawiaturę :)

Ewa, bardzo się cieszę, że Miluchna bez długu

mam nadzieję, że ogarnę się w miarę szybko i poczynię jakiś bazarek

pozdrawiam :)

Posted

Pojawiam się i ja. Mam wrażenie Cioteczki że my chodzimy stadami  :diabloti: Trzymam kciuki za imienniczkę mojej białogonkowej suni. :kciuki: