Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 mestudio napisał(a):Nic nie poradzimy w tym natłoku bezdomności psiej. Ewa, ja to wiem , Wasza determinacja w ratowaniu niekochanych, porzuconych Ogonków, ogrom pracy z nimi, konsekwencje, jakie ponosicie .... a przecież nie dajecie za wygraną, mimo że walicie głową w mur bezduszności ludzkiej i beznadziei bezdomności Jestem przekonana, że Miluchna zostanie wypatrzona i pokochana, nie ma innej opcji :) Quote
mestudio Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Mattilu napisał(a):Gusiaku, jak my rownolegle myslimy:) Ja od pazdziernika wespre Milke stala deklaracja w wysokosci 50 zl miesiecznie a 30 zl przeniose na Farta, ktory domku znalezc nie moze... Mattilu, bardzo dziękujemy. Jestem naprawdę bardzo wdzięczna. Gusiaczek napisał(a):Ewa, ja to wiem , Wasza determinacja w ratowaniu niekochanych, porzuconych Ogonków, ogrom pracy z nimi, konsekwencje, jakie ponosicie .... a przecież nie dajecie za wygraną, mimo że walicie głową w mur bezduszności ludzkiej i beznadziei bezdomności Jestem przekonana, że Miluchna zostanie wypatrzona i pokochana, nie ma innej opcji :) Wiesz, takie nieodpowiedzialne zachowania ludzi bardzo utrudniają pomaganie bo na pomoc czeka sunia z małymi we wsi obok u degenerata. Bardzo bym chciała jej pomóc, a co chwilę ktoś zwraca psa w tym roku jak rzecz. Dobrze, że to nie nasze tymczasy tylko psy wyadoptowane prosto z przytuliska bo wyglądałoby to marnie i źle o nas świadczyło. Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Właśnie nieodpowiedzialność ludzi jest porażająca :shake: nie jestem w stanie zrozumieć ... niestety, jakże często zwierzęta są traktowane jak rzecz i to byle jaka, niczego nie warta np złoty łańcuszek czy inne badziewie o! to już inna bajka :angryy: Quote
Mattilu Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Gusiaczek napisał(a):Właśnie nieodpowiedzialność ludzi jest porażająca :shake: nie jestem w stanie zrozumieć ... niestety, jakże często zwierzęta są traktowane jak rzecz i to byle jaka, niczego nie warta np złoty łańcuszek czy inne badziewie o! to już inna bajka :angryy: Gusiaku kochany, ludzie teraz robia tak nawet z dziecmi, a co dopiero ze zwierzetami :( Quote
Gusiaczek Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Mattilu napisał(a):Gusiaku kochany, ludzie teraz robia tak nawet z dziecmi, a co dopiero ze zwierzetami :( niestety ... jest to porażające :( Quote
Gusiaczek Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Miluchna, stała na wrzesień w drodze do ciebie Quote
mestudio Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Gusiaczek napisał(a):Miluchna, stała na wrzesień w drodze do ciebie Bardzo dziękujemy, dziś zerknę na konto i potem dopiszę do rozliczenia. Dziś pójdzie 150 zł za sterylizację Milki i 60 zł za karmę we wrześniu. Quote
mestudio Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Witam. Dzięki deklaracji Gusiaczka mamy w tej chwili minus 158,70 zł. Gusiaczku, bardzo dziękuję, dopisałam wpłatę do rozliczenia. Quote
Gusiaczek Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Czekam na ostatnie wpłaty i mam nadzieję, że wyjdziemy na zero dzięki bazarkowi Quote
mestudio Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Gusiaczku, czy mam z bazarku dopisać tu te 158,70? Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Odpisałam na wątku bazarku, ale chyba tak będzie dobrze .... sama wiesz najlepeij Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Witaj, Miluchna w nowej odsłonie ;) Dobrego dnia Sunieczko :) Quote
mestudio Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Dodałam 158,70 zł do rozliczenia - bazarek Gusiaczka. Mamy teraz zero na koncie i wszystko opłacone włącznie z karmą za wrzesień. Quote
Gusiaczek Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 wysyłam pw edit: nie wysyłam ..... nim nie skończą się cyrki z nowością na dogo schowam klawiaturę :) Ewa, bardzo się cieszę, że Miluchna bez długu mam nadzieję, że ogarnę się w miarę szybko i poczynię jakiś bazarek pozdrawiam :) Quote
pyra Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pojawiam się i ja. Mam wrażenie Cioteczki że my chodzimy stadami :diabloti: Trzymam kciuki za imienniczkę mojej białogonkowej suni. :kciuki: Quote
Gusiaczek Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Miluchna jest taka śliczna .... domku przybywaj ! Quote
Mattilu Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Ona wyglada na tym zdjeciu jak figurka z porcelany:) Quote
Recommended Posts