Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zagladam i zycze wszystkim slonecznej niedzieli:) Quote
Gusiaczek Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Hej! Miluchna :) śniłaś mi się dzisiaj .... dobry znak ? jestem cierpliwa, poczekam na twój wymarzony domek, poczekam Słodzizno :loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 pani się odezwała, zainteresowała????? .. a sie goopio pytam durna pała niechaj pracuje ku chwale, a ty Miluchna będziesz jej wyrzutem na sumieniu całym sercem wierzę, że pokocha cię ktoś, kto na twoją miłość zasługuje Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Miluchna, zaglądam kaszląc i prychając, ale jestem :) Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Dziękuję, zdrowie to ja mam żeby tak kasłać - rodzina nie śpi, Ovka papałęta się z kąta w kąt , bo nie rozumie o co lotto "Gusiak krzyczy, czy co?" a Gusiak kaszle od pięt rzecz biorąc i za chwilę biegusiem nad porcelanę śmiga .... Kosmos :pissed: na szczęście są to tylko ataki trwające jakiś czas, a późniejszy (jak teraz) czas daje wytchnienie Miluchna Moja Kochana, codziennie jestem myślą przy tobie i nadzieja mnie nie opuszcza, że wypatrzy cię kochające oko i serce :) Stała na październik już w drodze do twojej miseczki. Gdybyś potrzebowała czegoś więcej, daj znać prooooooooooooooszę,, jestem tu dla ciebie i moja ruda łepetyna w tym, by przynajmniej dziurę załatać. Dobrej nocki :) Quote
Mattilu Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Gusia zdrowiej, Mila do domu, a ja wyjeżdżam na weekend :-) Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Dziękuję, niestety ataki kaszlu nadal mam koszmarne, zwłaszcza w nocy Quote
mestudio Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Ech, same choroby. Ja też pokręcona, ale u mnie kręgosłup upadł na dno. Milka miała sporo wejść i 5 pobrań telefonów. Telefon jest do Murki więc nie wiem czy ktos zadzwonił. DO mnie napisała tylko jedna osoba, ale po mojej odpowiedzi już się nie odezwała, a odpowiedź na pytanie nijakie - bo czy pies jest nadal do adopcji. Quote
Ellig Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ogloszenie Milki z telefonem do Murki/ wyróżnione do 18 października/ : Statystyki: Wyświetleń: 533 Tel: 4 Quote
Murka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ech, same choroby. Ja też pokręcona, ale u mnie kręgosłup upadł na dno. Milka miała sporo wejść i 5 pobrań telefonów. Telefon jest do Murki więc nie wiem czy ktos zadzwonił. DO mnie napisała tylko jedna osoba, ale po mojej odpowiedzi już się nie odezwała, a odpowiedź na pytanie nijakie - bo czy pies jest nadal do adopcji. Ja dostałam takiego samego SMSa, odpisałam i cisza... Poza tym nikt się więcej nie odezwał. Wczoraj podawałam wszystkich sierściuchom Fiprex i dla Milki to koszt 6 zł. Quote
Gusiaczek Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ogloszenie Milki z telefonem do Murki/ wyróżnione do 18 października/ : Statystyki: Wyświetleń: 533 Tel: 4 Ok, to już wiem, jakie potrzeby, poza karmą, ma Miluchna Quote
Mattilu Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Milu, pojutrze leci dla Ciebie moja pierwsza stała (razem ze stałą dla Farta), mizianki zostawiam Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Ewa, sprawdź, proszę, na październik stała też już poleciała, więc nie byłoby na minusie Quote
mestudio Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Witam pasjonatów Milki. Dopisałam do rozliczenia 40 zł - wpłata od Gusiaczka. Bardzo dziękujemy. Z ogłoszeń u mnie cisza niestety. Quote
Recommended Posts