Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pani się odezwała, zainteresowała????? .. a sie goopio pytam durna pała

niechaj pracuje ku chwale, a ty Miluchna będziesz jej wyrzutem na sumieniu

całym sercem wierzę, że pokocha cię ktoś, kto na twoją miłość zasługuje

Posted

Dziękuję, zdrowie to ja mam żeby tak kasłać - rodzina nie śpi, Ovka papałęta się z kąta w kąt , bo nie rozumie o co lotto "Gusiak krzyczy, czy co?"

a Gusiak kaszle od pięt rzecz biorąc i za chwilę biegusiem nad porcelanę śmiga .... Kosmos :pissed:

na szczęście są to tylko ataki trwające jakiś czas, a późniejszy (jak teraz) czas daje wytchnienie

Miluchna Moja Kochana,  codziennie jestem myślą przy tobie i nadzieja mnie  nie opuszcza, że wypatrzy cię kochające oko i serce :)

Stała na październik już w drodze do twojej miseczki.

Gdybyś potrzebowała czegoś więcej, daj znać prooooooooooooooszę,, jestem tu dla ciebie i moja ruda łepetyna w tym,

by przynajmniej dziurę załatać.

Dobrej nocki :)

Posted

Ech, same choroby.

Ja też pokręcona, ale u mnie kręgosłup upadł na dno.

Milka miała sporo wejść i 5 pobrań telefonów. Telefon jest do Murki więc nie wiem czy ktos zadzwonił. DO mnie napisała tylko jedna osoba, ale po mojej odpowiedzi już się nie odezwała, a odpowiedź na pytanie nijakie - bo czy pies jest nadal do adopcji.

Posted

Ech, same choroby.

Ja też pokręcona, ale u mnie kręgosłup upadł na dno.

Milka miała sporo wejść i 5 pobrań telefonów. Telefon jest do Murki więc nie wiem czy ktos zadzwonił. DO mnie napisała tylko jedna osoba, ale po mojej odpowiedzi już się nie odezwała, a odpowiedź na pytanie nijakie - bo czy pies jest nadal do adopcji.

Ja dostałam takiego samego SMSa, odpisałam i cisza...
Poza tym nikt się więcej nie odezwał.

Wczoraj podawałam wszystkich sierściuchom Fiprex i dla Milki to koszt 6 zł.