Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz przystojniak:)

Na podłodze to coś mina zbójowato-nietęga, a na kanapach to od razu lepszy humor! :megagrin:

Ciorli zbiera pochwały, a zobaczymy jak się spodoba potencjalnym DSom:)

Przed chwilą zamieniłem jego ogłoszenie i wyróżniłem na 30 dni:

http://olx.pl/oferta/miniaturowy-owczarek-dlugowlosy-prawie-CID103-ID7L12r.html#d01397574a

Tekstu za bardzo nie ruszałem bo w sumie same konkrety tam są :roll:

Fajne zdjęcia, a Charlie do zakochania!  :loveu:

Mogę dzisiaj do Ciebie wpaść po południu? Tylko kup ( lub zrób ) jakieś pączki żeby tak nie siedzieć u Ciebie na głodnego na wizycie PA  :siara:

Posted

Ciorli zbiera pochwały, a zobaczymy jak się spodoba potencjalnym DSom:)

Przed chwilą zamieniłem jego ogłoszenie i wyróżniłem na 30 dni:

http://olx.pl/oferta/miniaturowy-owczarek-dlugowlosy-prawie-CID103-ID7L12r.html#d01397574a

Tekstu za bardzo nie ruszałem bo w sumie same konkrety tam są :roll:

Mogę dzisiaj do Ciebie wpaść po południu? Tylko kup ( lub zrób ) jakieś pączki żeby tak nie siedzieć u Ciebie na głodnego na wizycie PA  :siara:

Ciorli... :happy1: :mdleje: Zaciskam! :kciuki:

Niby adres znasz, ale ja dziś jeszcze w Otwocku nie w W-wie, ale za to tu tort bezowy jest... :siara:

Posted

Te dwa zdjęcia są rewelka!

http://i60.tinypic.com/28iw5s8.jpg - hi,hi no i co ?  Piękny jestem?

http://i59.tinypic.com/2ic4lfb.jpg - pan i władca na swoich włościach

Charlie jak się postara to wygląda :evil_lol:

Ciorli... Zaciskam!

Niby adres znasz, ale ja dziś jeszcze w Otwocku nie w W-wie, ale za to tu tort bezowy jest...

Dziękuję razem z nim :)

Mogę wpaść jutro, tyle jeszcze wytrzymam :diabloti: Przy okazji odwiedzę tęczę :evilgrin: Kawałkiem tortu też nie pogardzę  :sabber:

A wiecie, że ogłoszenie od południa zdobyło już 49 odsłon? :D A jeszcze nie zdążyli wyróżnić :) Pewnie wszystkich ten owczarek myli :lol:

Posted

Dawno do kawalera nie zaglądałam, byłam pewna, że przystojniak już grzeje tyłek we własnym domku, a tu nic :(

Charli, coś słabo się starasz, albo za dobrze Ci  u Maćka :)

Za dobrze...! :siara:

Mogę wpaść jutro, tyle jeszcze wytrzymam :diabloti: Przy okazji odwiedzę tęczę :evilgrin: Kawałkiem tortu też nie pogardzę  :sabber:

Jeszcze tylko prawie pół zostało... Tortu, nie tęczy.

Jezu, jak ja Wam zazdraszczam emotikonek:)

Naucz się z klawiszy. :grins:

I pamiętaj, żeby słowa od emotikonek były oddzielone spacją! ;)

Posted

Dawno do kawalera nie zaglądałam, byłam pewna, że przystojniak już grzeje tyłek we własnym domku, a tu nic :(

Charli, coś słabo się starasz, albo za dobrze Ci  u Maćka :)

Zastój, a nie, że za dobrze ;)

Przed chwilą właśnie miałem telefon. Konkretny w dodatku. Pani z Poznania. Zachwycona Charlim, Wręcz zakochana, co było nawet słychać w głosie. Nie wiem czy aby za bardzo się nie nakręciła bo jak jest zbyt pięknie to robi się podejrzanie. A może już szukam dziury w całym :roll:

W każdym razie już się kontaktuję z osobą, którą poproszę o wizytę :)

Cudne dogo  :nonono2:

Jeszcze tylko prawie pół zostało... Tortu, nie tęczy.

Pewnie do wieczora już nie będzie tortu  :lookarou:  Ani tęczy :evil_lol:

Posted

A próbowałaś zmienić przeglądarkę??? 

Charlie chłopaku jak te zdjęcia nikogo nie ruszą....to przestaję wierzyć w ludzi!!!

Posted

no to trzymam kciuki, by się dom okazał właściwy :)

też mnie trochę nie było i też myślałam, że Charlie już bawi w nowym domu  :niewiem:

Posted

Charlie - Czarli , no i co z zakochaną w tobie? nadal będziesz Maćka pacyfikował ? no weź przestań!

Nie podsuwaj mu takich pomysłów :shake:

Charlie chłopaku jak te zdjęcia nikogo nie ruszą....to przestaję wierzyć w ludzi!!!

Na razie wierz bo dom zapowiada się BARDZO fajnie :) Wieczorem jeszcze dzwoniłem do pani by ostrzec przed odezwaniem się wizytatorki :evil_lol: Zobaczymy na kiedy się umówią, ale mam nadzieję, że to jest TO! Bo jeśli NIE to ja już nic nie rozumiem...

Trzymam kciuki, żeby zakochana pani okazała się tą właściwą panią.

A zdjęcia cudne i Charlie na nich też

Dzięki :-P

Szykuje mu się dom w Poznaniu, w bloku bez małych dzieci i zwierząt. Pani zakochana bo przypomina jej poprzedniego psa, który odszedł 2 lata temu. Powiedziała, że w takim razie czeka na telefon i nie szuka już więcej żadnego psa. Oby się udało :)

no to trzymam kciuki, by się dom okazał właściwy

też mnie trochę nie było i też myślałam, że Charlie już bawi w nowym domu 

Chyba ma tera zwiększą szansę bo futro zdecydowanie wyładniało w porównaniu z latem, gdy do mnie trafił :) A to wszystko na karmie dla...seniorów :evil_lol: Moje dzielą się tym co mają i niech nie narzeka ;)

Adopcje coś nie ruszają bo nawet taki 7 miesięczny Parysek z mojego podpisu ciągle czeka :roll:

Jednak czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z iPKO? Przedwczoraj zapłaciłem za wyróżnienie na OLXie i robiąc przelew, na samym końcu transakcji wyświetliło mi, że transakcja nieudana. Pierwszy raz taki komunikat widziałem. Jednak kasę wzięło. Za chwilę dostałem maila, że kasa poleciała na tamto konto. Tyle, że ciągle nie ma wyróżnienia. Winne iPKO czy OLX?  :niewiem:

Posted

Jednak czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z iPKO? Przedwczoraj zapłaciłem za wyróżnienie na OLXie i robiąc przelew, na samym końcu transakcji wyświetliło mi, że transakcja nieudana. Pierwszy raz taki komunikat widziałem. Jednak kasę wzięło. Za chwilę dostałem maila, że kasa poleciała na tamto konto. Tyle, że ciągle nie ma wyróżnienia. Winne iPKO czy OLX?  :niewiem:

Na dwoje babka wróżyła

Napisz do OLX i podeślij w mailu skan lub pdf zapłaty i będzie po sprawie. 

Trzymam kciuki za Poznań :)

Czy masz już kogoś do wizyty?

Posted

Przyłączę się do trzymania kciuków za domek Charliego.

trzymam kciuki

Poznań, Charlie-Ciorli... :kciuki:

Na dwoje babka wróżyła

Napisz do OLX i podeślij w mailu skan lub pdf zapłaty i będzie po sprawie. 

Trzymam kciuki za Poznań :)

Czy masz już kogoś do wizyty?

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki :)

b-b, tak zrobię bo ogłoszenie ciągle nie wyróżnione. Chyba, że.... :siara:

Tak, znalazła się osoba do wizyty i od pół godziny już ona trwa  :jumpie:

Posted

Mocno kciuki zaciskam :happy1:

Dzięki :)

Charlie   :thumbs: Ciorli    :kciuki:  Czarli      :bigok:  do domku  :).

Zawożę go jutro przed południem :jumpie:  :nerwy:

Posted

O kurcze:)

Nic więcej nie napiszesz?????

Maciuś plizzzz uczul domek żeby nie spuszczał ze smyczy, i żeby Charlie miał adresówkę.

On jest uciekinier, zrób wykład , żeby sobie wzięli do serca plizzzz.

Posted
Dzięki :)

Jak to? Tak już...?! :-o

Nie, no - oczywiście, że się cieszę! :klacz:

...ale wątas opustoszeje... :sad:

O kurcze:)

Nic więcej nie napiszesz?????

Maciuś plizzzz uczul domek żeby nie spuszczał ze smyczy, i żeby Charlie miał adresówkę.

On jest uciekinier, zrób wykład , żeby sobie wzięli do serca plizzzz.

Podpisuję się pod apelem!

Pliiiiiiiiiiiiiiz! Uczul! Uczul! Uczul! :nerwy:

I napisz nam tu wsio na ten tychmiast! :mad:

Posted

Uczulę :D  Ale jak się dom z tego wywiąże to nie wiem :roll: Zrobię mu jeszcze w domu prowizoryczną z zawieszki do kluczy :roll:

Wątek mam nadzieję od razu nie opustoszeje ;)

Co mogę więcej napisać... Państwo ok 50 lat. Dzieci dorosłe, wnuki podrośnięte, ale i tak mieszkają gdzie indziej. Jak wcześniej wspominałem - pani zakochana i przejęta. Zapewnia, że niczego mu nie zabraknie, że czuje, że to pies dla niej, że wynagrodzą mu ten czas bezdomności. Państwo są po stracie psa dwa lata temu i dopiero teraz przyszła pora by pokochać kolejnego. Mieli już wcześniej inne zwierzęta. Mieszkają w małym bloku, niedaleko ogródków działkowych, na skraju miasta.

Wizytatorki są z dogo i z tego co wiem to jakiś wpis z pierwszej ręki się tu chyba pojawi :)

Wszystko niby fajnie, a ja się stresuję. Nie nadaję się do tej roboty. Szukam domu idealnego. Zapewne gdybym go znalazł to bym stwierdził, że on nie może być prawdziwy i ta rodzina na pewno coś knuje :-?

Posted

Uczulę :D  Ale jak się dom z tego wywiąże to nie wiem :roll: Zrobię mu jeszcze w domu prowizoryczną z zawieszki do kluczy :roll:

Wątek mam nadzieję od razu nie opustoszeje ;)

Co mogę więcej napisać...

Wszystko niby fajnie, a ja się stresuję. Nie nadaję się do tej roboty. Szukam domu idealnego. Zapewne gdybym go znalazł to bym stwierdził, że on nie może być prawdziwy i ta rodzina na pewno coś knuje :-?

Będzie dobrze i się nie stresuj bo to na Charliego przejdzie  :lmaa:

Wspaniale, że mały się domku doczekał  :klacz:

Teraz aby tylko państwo go na spacerkach pilnowali. Najlepiej  dwie smycze - obroża i szelki na spacerek niech mu ubierają. 

Trzymam kciuki za łobuza....i za Ciebie też ;)