Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może on kobiety woli... zrób coś z tym...

Zapewne znowu masz rację  :nonono2:  Muszę wziąć się w garść i coś z tym zrobić! Przesłać Ci go priorytetem czy kurierem? :diabloti:

Wczoraj widziałem ogłoszenie w gazecie. Jest w samym narożniku u góry więc bardzo fajnie :) Co nie zmienia faktu, że od tego czasu nawet dziesięciu telefonów w jego sprawie nie miałem. Nawet jednego :sad:

Posted

Może w weekend ludziska siądą do poczytania prasy i wypatrzą Charliego.

Na to bym nie liczył. Raczej będą jeździć po cmentarzach :roll:

Wojtek, którego ukradłam hyclowi, też był powsinogą ... niestety pewnego dnia nie wrócił :(

Może ktoś go przygarnął i już nie wypuścił :roll:

help!! Nie działa mi opcja "śledź ten temat" i "przestań śledzić". Czy ktoś wie co mam zrobić? Nienawidzę nowego dogo :pissed:

Pojęcia nie mam. Ja ostatnio kilka razy musiałem kliknąć "śledź" bo po każdej zmianie strony temat już nie był śledzony :mad:

Posted

help!! Nie działa mi opcja "śledź ten temat" i "przestań śledzić". Czy ktoś wie co mam zrobić? Nienawidzę nowego dogo :pissed:

Jeśli nie pomoże zmiana przeglądarki ....to nic nie "pomorze".

Za jakiś czas się to "naprawi" a ktoś inny dostanie tą niespodziankę. 

I tak w kółko :/ 

Oby ogłoszenie dało domek dla Charliego.

Posted

Mnie też przestała działać opcja śledzenia, nie mogę też przestać śledzić.
Radzę sobie sprawdzając 'moją zawartość' i 'lubianą zawartość'.
To oczywiście jedno z wielu "udogonień" które mnie dopadły :(

Pytał ktoś o Charliego?

Posted

Mnie też przestała działać opcja śledzenia, nie mogę też przestać śledzić.
Radzę sobie sprawdzając 'moją zawartość' i 'lubianą zawartość'.
To oczywiście jedno z wielu "udogonień" które mnie dopadły :(

Terra, no bo  przecież nie ma to jak  udogodnienia/ulepszenia  na gorsze  ;)   :grin:  .

Charlie,  to kiedy Ty się wreszcie wybierasz do domu  ;).

Posted

Chyba jednak najskuteczniejsze są ogłoszenia na olx, i jeszcze wyróżnione, to większa szansa.

Powoli tracę nadzieję :(

Jutro wychodzi kolejny nr gazety więc wtedy to już na pewno nikt nie zadzwoni. Z resztą nawet dostąpił tego zaszczytu i dzięki Toli pojawił się w "Moim Psie" i co? I NIC :(

Teraz to już chyba tylko wyróżnienia na OLX zostają...

A może ktoś wie pod jaką rasę można go podciągnąć? :lol: Może wtedy ktoś by go wypatrzył...

Może też macie jakieś uwagi co do treści ogłoszenia?

http://olx.pl/oferta/charlie-mlody-lagodny-psiak-szuka-domu-CID103-ID6RL77.html#37b6cc75c8

Bo fotki to chyba już czas zmienić, lub co najmniej pierwszą bo może już się opatrzyła.

Posted

Z ogłoszenia trzy ostatnie zdjęcia fajne. Tylko bym dodała jakieś nowsze 2. 

Charlie faktycznie sięga do kolana - głową czy w kłębie? 

A może zdjęcia przerobić?

jLiqcLzcPDI8XNCPSCa-ow.jpg

b9386552_o.jpeg

Posted

Z ogłoszenia trzy ostatnie zdjęcia fajne. Tylko bym dodała jakieś nowsze 2. 

Charlie faktycznie sięga do kolana - głową czy w kłębie? 

A może zdjęcia przerobić?

jLiqcLzcPDI8XNCPSCa-ow.jpg

http://i.share.pho.to/b9386552_o.jpeg

Zobaczę za nowymi zdjęciami i najwyżej mu jakieś dorobię jeśli nie nazbieram. Już mam właściwie zrobione, ale takie nie ogłoszeniowe, tylko z życia wzięte, ale jeszcze nie wkleiłem, jak widać :(

Z tym kolanem to zależy jaki kto wysoki ;) Napisałem, że w kłębie ma 33 cm.

Przeróbka super:) Niestety pierwsze zdjęcie się nie wyświetla.

Posted

Czwarte zdjęcie jako pierwsze, a drugie może out, bo strasznie smutaśne... :hmmmm:

Aha, i jak ktoś jest geograficznie taki jak ja :siara: , to zapewne by wolał większe miasto jako lokalizację (w okolicy)... ;)

Posted

Czwarte zdjęcie jako pierwsze, a drugie może out, bo strasznie smutaśne... :hmmmm:

Aha, i jak ktoś jest geograficznie taki jak ja :siara: , to zapewne by wolał większe miasto jako lokalizację (w okolicy)... ;)

W kwestii zdjęć trzeba zrobić rewolucję, to fakt :roll:

OLX jest zrobiony na Poznań. Jeśli mam podać jakieś najbliższe większe miasto to musiałbym podać Berlin bo tam najbliżej :mdrmed:  Z resztą w opisie można wszystko zamieścić. Byle tylko kliknęli w ogłoszenie :modla:

Posted

A może taki tekst?

Charlie niewielki, młody kudłaczek szuka kochającego domu

Charlie to niewielki ok. 2 letni piesek, który tułał się po okolicznych wioskach, głodny, przeganiany i usiłujący zwrócić na siebie uwagę człowieka. Zaopiekował się nim człowiek wrażliwy na niedolę innych stworzeń. Teraz czeka na swój kochający dom, taki który już nigdy nie skaże go na poniewierkę.

Charlie to pies idealny, umie chodzić na smyczy, zachowuje czystość w domu. Świetnie dogaduje się z innymi psami i kotami.

Jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.

Jeśli chcesz i możesz pokochać Charliego i dać mu dom na zawsze, zdzwoń lub napisz.

Nie pisałabym o umowach, wizytach itp. bo ludzka natura jest taka, że ma się za nieomylną a tu z góry zakładasz, że czegoś nie wie, nie umie ;)

To powiesz jak zadzwoni :)

To oczywiście tylko moje zdanie.