Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz zapytasz "co" dwa tygodnie, potem więcej, np. 2 m-ce - jak Cię żre, to dzwoń.

Najwyżej im powiesz, że razem z Ciorlim adoptowali kawałek Ciebie... :siara:

Wtedy od razu byłby zwrot :lol:

Posted

albo powiedz, że są takie ciotki, które Cię męczą o wieści i masz już ich dość i dla świętego spokoju dzwonisz pytać co u Charliego ;)

Posted

albo powiedz, że są takie ciotki, które Cię męczą o wieści i masz już ich dość i dla świętego spokoju dzwonisz pytać co u Charliego ;)

Jeszcze sobie pomyślą, że to jakaś sekta ;)

Posted

Wtedy od razu byłby zwrot :lol:

Eee, chyba nie... :megagrin:

O, to to! dobra koncepciona! :klacz:

Jeszcze sobie pomyślą, że to jakaś sekta ;)

Bo to przecież jest sekta! :ghost_2:

Posted

Bo to przecież jest sekta! :ghost_2:

Też mi się tak czasem wydaje :D

Ja już nic nie rozumiem. Charlie przybłąkał się do tamtego sklepu, jak kiedyś pisałem. Wczoraj przyszedł tam podobno identyczny pies tylko ciemniejszy :look3:  Pokręcił się chodząc za wszystkimi, ale poszedł za kimś i nie wrócił. Być może miał dom bo miał obrożę i obroże przeciwpchelną. Dzisiaj przyszła tam mała kotka...już jest u mnie w domu vyac187.gif  Nie wiem co dalej :niewiem:  Może jutro się dowiem bo istnieje pewna możliwość, ale może jutro się wyjaśni :chaos:

Moim kotom średnio się to spodobało  :WTF:

Posted

pod sklepem dużo osób się kręci, więc zawsze szansa, że znajdzie się ktoś kto zwierzaka przygarnie, 

więc albo ludzie podrzucający to wiedzą albo czują to zwierzęta

daj znać co z kociakiem :)

Posted

Sklep musi mieć dobrą aurę  , a Ty Maćku nie narzekaj , bo masz zajęcie . Ciorli poszedł do domu,  no to zjawiła się kotka .

Mam wystarczająco dużo zajęć i bez tego ;)

pod sklepem dużo osób się kręci, więc zawsze szansa, że znajdzie się ktoś kto zwierzaka przygarnie, 

więc albo ludzie podrzucający to wiedzą albo czują to zwierzęta

daj znać co z kociakiem

Chyba jednak to zwierzęta czują :roll:

Noc przebiegła normalnie. Zaczęła już powoli chodzić po domu bo cały wieczór grzała się pod kaloryferem :(

W każdym razie moje koty są lekko zestresowane bo ona je terroryzuje :( Cały czas mruczy i/lub syczy więc one trzymają się w drugiej części domu, Nawet do kuwety nie chodzą co mnie niepokoi :evil_lol: Zobaczymy co dalej będzie i jeśli nikt jej nie zabierze na DT (i weźmie odpowiedzialność), na co akurat jest pewna szansa to wtedy będzie dość duży problem :roll:

Posted

DT się nie odzywa :( Za to właśnie wróciłem z pracy, a kuweta pełna :lol:

Zadzwoń do wiewióry  :handy: 

Czyli zgoda między kotami??? :siara: 

Posted

a jakąś może fotkę kociaka? albo wątek? jak to takie cudo :)

Z każdym dniem jest ładniejsza bo jak tu przyszła to wyglądała jak spod szafy :roll:

Zrobię jej fotkę, ale czy wątek? To by oznaczało wzięcie odpowiedzialności (w dogowym mniemaniu), a ja czekam z nadzieją, że się DT odezwie :roll:

Odzyskałam emotki :laola: .

Dzwoniłeś zapytać o Ciorliego?

Problem z emotikonami pewnie przeszedł na inną osobę  :nonono2:

Pisałem, że zadzwonię w tym tygodniu :D

Maciuś Ty masz nerwy ze stali że nie dzwonisz.

Ja bym nie wytrzymała:)

Nerwy to ja na razie szargam sobie z innego powodu, a właściwie powodów. Kot siostry (z którym mieszkałem 10 lat) był już dwiema łapami na tamtym świecie i dzisiaj jakoś się zaczęło udawać jego ratowanie. Do tego w sobotę mnie czeka pewien koszmar transportowy. Nie wspominając, że każdą wolną godzinę spędzam nad niby zakończonym bazarkiem. 

Przepraszam Was, że to się przeciąga. Zadzwonię najdalej w sobotę :( Wiem, że ma dobrze, a przynajmniej nie mam powodów by sądzić inaczej więc jest to jakieś uspokojenie, ale chciałbym to jednak usłyszeć przez telefon :)

Posted

no to życzę spokojnego weekendu i zdrowia dla kota siostry 

Dzięki bardzo :)

I zadzwoniłem :D

Trochę chaotycznie wypiszę czego się dowiedziałem :) Ogólnie wszystko jest w najlepszym porządku :)

- poczuł się już pewniej i nawet poszczekuje gdy słyszy jak za ścianą sąsiad robi remont,

- lubi spać na fotelu i łóżku, a w międzyczasie schodzi na płytki by się schłodzić,

- w domu nie brudzi, a ponieważ lubi spacery to wychodzi 6 x dziennie

- ostatnio Państwo mieli wielu gości, a Chrliemu nie sprawiało to kłopotu. Został porządnie wygłaskany,

- niczego w domu nie niszczy

- po panelach juch chodzi normalnie,

- co jakiś czas wcina serki Grani,

- lubi czesanie

- bardzo też lubi suche liście na dworze

- zaczął trochę poszczekiwać na chodzące niedaleko koty. Znaczy, że coraz pewniej się czuje. Pan na włościach ;)

- co ciekawe, nie lubi parówki  :question:

- może zostawać sam w domu i poza pierwszą chwilą jest cicho, a dom zastaje się w takim samym stanie :)

Poprosiłem o adres mailowy by zaprosić na wątek. Niedługo dostanę :)

Dostałem też fotkę :)

28wj604.jpg

Jaki dumny i długonogi  :laugh2_2:

Posted

Mniaaaaaaaaaaaaaam, ale pychotka wiadomości :)

6 spacerków? fiu!fiu!

spojrzenie mówi: pozbyłeś się Macku TAKIEGO PSA ??!!?? dobrze Ci tak! :megagrin:

ps.przepraszam, ale nie funkcjonuje "c" z kreseczką, więc Mackiem będziesz póki co :P

Posted

spojrzenie mówi: pozbyłeś się Macku TAKIEGO PSA ??!!?? dobrze Ci tak! :megagrin:

ps.przepraszam, ale nie funkcjonuje "c" z kreseczką, więc Mackiem będziesz póki co :P

A niech ma :D Dla jego dobra się pozbyłem  :grins:

Dobrze, że tylko Mackiem, a nie macką  :evil_lol:

• Upvote 1
Posted

Brawo Macieju! Przeciągałeś, przeciągałeś i w końcu się zdecydowałeś na telefon ;)

Bardzo się cieszę, ze wiewióra ma się dobrze w swoim domku i oby tak na zawsze zostało ;)