inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Po otwarciu bazarku, pisz tam co chcesz w KT, a ja już za Ciebie będę klikał w ten klawisz :jumpie: Zapomniałem pisać. Pani w tamtej rozmowie telefonicznej powiedziała, że imię fajne i zostaje :) Kombinator Tomyski! :mad: Ale które - Charlie czy Ciorli...? :megagrin: Quote
Maciek777 Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Mam nadzieję, że Charlie już załapał, że jest w swoim domku :) Oby :) Niech już mu się wszystko poukłada :) Kombinator Tomyski! :mad: Ale które - Charlie czy Ciorli...? :megagrin: Człowiek chce pomóc, a tu takie coś :roll: Ciorliego nie znają :siara: więc zostawili mu Charlie (Czarli) :smile: Quote
inka33 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Oby :) Niech już mu się wszystko poukłada :) Człowiek chce pomóc, a tu takie coś :roll: Ciorliego nie znają :siara: więc zostawili mu Charlie (Czarli) :smile: Niech się poukłada! :kciuki: Jak Człowiek chce pomóc, to niech Człowiek przypomni, jak się nazywa to tańsze cudo na piękną sierść... :modla: Nie wiem, dlaczego nie znają jeszcze wersji Ciorli... :niewiem: Quote
Gusiaczek Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Bazzarro wypasione, modelka modelowa, ale dlaczego rozmiarówka tak bardzo odległa od mojej ? :( zemsta za za małe rękawiczki ? ;) Quote
Maciek777 Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Bazzarro wypasione, modelka modelowa, ale dlaczego rozmiarówka tak bardzo odległa od mojej ? :( zemsta za za małe rękawiczki ? ;) Dzięki :) O, dokładnie, to zemsta! :lol: Zastanawiam się czy ich nie wydać na ten bazar. Chyba, że wymyślę komu wcisnąć je pod choinkę ;) Nie wiem, dlaczego nie znają jeszcze wersji Ciorli... :niewiem: Pani mówiła, że jak się uda fajny filmik nakręcić to mi prześle na maila. Wtedy mogę zaprosić na wątek i się wszystko wyda :-P Jak Człowiek chce pomóc, to niech Człowiek przypomni, jak się nazywa to tańsze cudo na piękną sierść... :modla: Olej roślinny:) A jeśli nie o to chodziło to tu poniżej małe przypomnienie :mad: Wystarczy, że zapamiętasz, że jest w 156 poście u Charliego :p Quote
Maciek777 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Zapraszam wszystkich na bazarek m. in. dla Charliego :) http://www.dogomania.com/forum/topic/144017-ponad-200-fant%C3%B3w-zapraszamy-do-01-xii-godz-2000/?p=15904325 Quote
b-b Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Nie było nowych wieści od wiewióry? :look3: Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 zaglądam sobie do Charlisia :D Quote
inka33 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Pani mówiła, że jak się uda fajny filmik nakręcić to mi prześle na maila. Wtedy mogę zaprosić na wątek i się wszystko wyda :-P Olej roślinny:) A jeśli nie o to chodziło to tu poniżej małe przypomnienie :mad: Zapraszaj, zapraszaj... :) Post 156, post 156, post 156, post 156, post 156... Quote
Maciek777 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Nie było nowych wieści od wiewióry? :look3: Na razie nie :roll: Liczę na ten film ;) Zapraszaj, zapraszaj... :) Post 156, post 156, post 156, post 156, post 156... Obudzona w środku nocy powinnaś to wiedzieć :evil_lol: Quote
kudlataja Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Dopiero poczytałam i okazało się że mam sporo zaległości, bardzo się cieszę domkiem Charleigo i trzymam kciuki, na bazarek zajrzę w wolnej chwili, pozdrawiam. Quote
Maciek777 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Dopiero poczytałam i okazało się że mam sporo zaległości, bardzo się cieszę domkiem Charleigo i trzymam kciuki, na bazarek zajrzę w wolnej chwili, pozdrawiam. Ominęło Cię najważniejsze :evil_lol: Pozdrawiam :) Nie mam nowych wieści. Zastanawiam się czy nie zadzwonić. A może to za wcześnie? W sensie czy nie zadzwonić w miesiąc po adopcji by już wiedzieć jak się faktycznie zaaklimatyzował. Myślę, że chyba odczekam do tego 13 grudnia :roll: Quote
b-b Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Nie mam nowych wieści. Zastanawiam się czy nie zadzwonić. A może to za wcześnie? W sensie czy nie zadzwonić w miesiąc po adopcji by już wiedzieć jak się faktycznie zaaklimatyzował. Myślę, że chyba odczekam do tego 13 grudnia :roll: Broń Cie Boże!!! Zadzwoń jak nie dla Siebie to dla nas :peace: Quote
Panna Marple Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Myślę, że brak wiadomości to dobra wiadomość :), ale zadzwoń koniecznie! Quote
Maciek777 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 OK, OK, zadzwonię w przyszłym tygodniu :) Szkoda, że nie mam maila do DS :roll: Quote
Gusiaczek Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 13 grudnia możesz się nie dodzwonić ...... :evil_lol: Quote
Maciek777 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 13 grudnia możesz się nie dodzwonić ...... :evil_lol: No OK, to 14 :eviltong: Quote
Maruda666 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Doczytałam ostatnie strony - powodzenia Charlie :) Maciek, trzymaj się :) Quote
AgusiaP Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 OK, OK, zadzwonię w przyszłym tygodniu :) Szkoda, że nie mam maila do DS :roll: To koniecznie o niego poproś przy następnej rozmowie :) Quote
Maciek777 Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Doczytałam ostatnie strony - powodzenia Charlie :) Maciek, trzymaj się :) Dzięki :D To koniecznie o niego poproś przy następnej rozmowie :) Mój zostawiłem. Ale czy to konieczne? Nie mogę co 2 tygodnie pytać :) Jeśli teraz wszystko pójdzie dobrze to chyba już to tak zostawię :roll: Z możliwością zrobienia wizyty przy okazji ;) Quote
inka33 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nie mam nowych wieści. Zastanawiam się czy nie zadzwonić. A może to za wcześnie? W sensie czy nie zadzwonić w miesiąc po adopcji by już wiedzieć jak się faktycznie zaaklimatyzował. Myślę, że chyba odczekam do tego 13 grudnia :roll: A może 6 grudnia...? ;) 13 grudnia możesz się nie dodzwonić ...... :evil_lol: :megagrin: (Chociaż wtedy do śmiechu nie było...) Maciuś dzwoń koniecznie:) Tak, tak, tak! Dzięki :D Mój zostawiłem. Ale czy to konieczne? Nie mogę co 2 tygodnie pytać :) Jeśli teraz wszystko pójdzie dobrze to chyba już to tak zostawię :roll: Z możliwością zrobienia wizyty przy okazji ;] Teraz zapytasz "co" dwa tygodnie, potem więcej, np. 2 m-ce - jak Cię żre, to dzwoń. Najwyżej im powiesz, że razem z Ciorlim adoptowali kawałek Ciebie... :siara: Quote
Recommended Posts