Maciek777 Posted September 30, 2014 Author Posted September 30, 2014 Właśnie taki efekt chciałem uzyskać pisząc o wizycie. By nie dzwoniło ileś osób, których później odstraszy fakt wizyty, a niech dzwonią tylko ci co nie mają nic do ukrycia. Nie myślałem tylko, że tak długo będziemy czekać na pierwszą taką osobę :roll: Quote
Mysza2 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja też piszę o wizycie, ale ludzie i tak nie czytają co piszemy i temat wizyty ich zaskakuje w rozmowie. Nie martw się Maciuś, Charlie się doczeka:) Quote
Maciek777 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ja też piszę o wizycie, ale ludzie i tak nie czytają co piszemy i temat wizyty ich zaskakuje w rozmowie. Nie martw się Maciuś, Charlie się doczeka:) Masz dużo racji. I to nawet nie dotyczy tylko ogłoszeń zwierząt, ale i innych przedmiotów :roll: Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Charli chłopaku do domu !!!!!!!!! już czas !!!!!! :) Quote
inka33 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ja też piszę o wizycie, ale ludzie i tak nie czytają co piszemy i temat wizyty ich zaskakuje w rozmowie. Nie martw się Maciuś, Charlie się doczeka:) A może Maciuś zaczyna się martwić o to właśnie, że się Charlie doczeka...? :diabloti: Quote
Olena84 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ludzie nie czytają , bo nawet imienia psa nie pamietają Quote
b-b Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ludzie nie czytają , bo nawet imienia psa nie pamietająNiestety czytają czytają ale bez zrozumienia.Nie wiem od czego się ta "choroba" rozprzestrzenia ale niestety ogarnia coraz większą liczbę ludzi :roll: Quote
Panna Marple Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ludzie nie czytają , bo nawet imienia psa nie pamietają Oby tylko imienia...czasem nie wiedzą czy to pies czy sunia... :pissed: Quote
caha Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 albo najczęstrze pytanie...po ile ten pies/kot...gdy w ogłoszeniu kilka razy wspomniane, że do adopcji Quote
Maciek777 Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Krótko mówiąc - ludzie tylko zdjęcia oglądają i za raz dzwonią :nonono2: A może Maciuś zaczyna się martwić o to właśnie, że się Charlie doczeka...? :diabloti: Co to to nie:roll: Cały czas czekam na ten jeden telefon albo chociaż na ten pierwszy telefon, a tu nic :lookarou: Quote
kudlataja Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Teraz ja nadrabiam zaległosci i tak myślę przewrotnie, że może Charliego na lubelszczyznę ogłosimy?.. :), ostatnio odzyskuję wiarę w ludzi tutejszych. Moja sunieczka poszła do ds. w końcu! Przez cztery miesiące nikt nie dzwonił i nagle ten właściwy telefon, zupełnie się nie spodziewałam pierwszy telefon i to ten odpowiedni - dom fajny i blisko. Myślę, że w przypadku Charliego też tak będzie!!!, nie trzeba się załamywać. ja mam ciągle dwa stwory do adopcji pilnej przed zimą i trzeciego w hoteliku..znów czekam, taki już nasz los Maćku.. pozdrawiam i trzymam kciuki za domek dla Charliego. Quote
inka33 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Krótko mówiąc - ludzie tylko zdjęcia oglądają i za raz dzwonią :nonono2: Co to to nie :roll: Cały czas czekam na ten jeden telefon albo chociaż na ten pierwszy telefon, a tu nic :lookarou: Aco? Charlie nie w Twoim typie...? :mad: Dobra, dobra, zartuję... ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Maćku, dom dla Charliego się znajdzie :smile: . Nie chcę tutaj zaśmiecać, ale u Murzynka opisałam, jak się znalazł dom dla psiaka ze schroniska po prawie roku :smile:. Quote
Maciek777 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Teraz ja nadrabiam zaległosci i tak myślę przewrotnie, że może Charliego na lubelszczyznę ogłosimy?.. , ostatnio odzyskuję wiarę w ludzi tutejszych. Moja sunieczka poszła do ds. w końcu! Przez cztery miesiące nikt nie dzwonił i nagle ten właściwy telefon, zupełnie się nie spodziewałam pierwszy telefon i to ten odpowiedni - dom fajny i blisko. Myślę, że w przypadku Charliego też tak będzie!!!, nie trzeba się załamywać. ja mam ciągle dwa stwory do adopcji pilnej przed zimą i trzeciego w hoteliku..znów czekam, taki już nasz los Maćku.. pozdrawiam i trzymam kciuki za domek dla Charliego. Przejrzałem tak na szybko psy do adopcji (nie w typie rasy) i tam są setki takich Charlich :shake: Musi mieć wielkie szczęście by ktoś go wypatrzył. Wierzę, że w końcu się do niego uśmiechnie! Niestety ostatnio jestem dość pesymistycznie nastawiony do życia więc nie wierzę by to stało się np jutro. Jednak na pewno się stanie:) Właśnie ja u Twoich stworów dawno nie byłem :shake: Jednak ogólnie wszędzie mam zaległości, a nie tylko u Ciebie więc jest to jakieś usprawiedliwienie;) Masz 3 więc i 3 razy większą szansę na telefon i dom:) Żebym wiedział, że na Lubelszczyźnie znajdzie się odpowiedni dom to bym go tam ogłosił;) Tylko żartuję bo problem z transportem mógłby być nie do przeskoczenia. Aco? Charlie nie w Twoim typie...? Dobra, dobra, zartuję... Tak nie do końca:) Mój staruszek Ares ma 16-17 lat i jakoś z miesiąca na miesiąc jest słabszy. Charlie już latem go atakował. Od ok miesiąca jest spokój, ale nie wiem co może być dalej :( Maćku, dom dla Charliego się znajdzie . Nie chcę tutaj zaśmiecać, ale u Murzynka opisałam, jak się znalazł dom dla psiaka ze schroniska po prawie roku . Nie zaśmiecasz:) No i nie strasz tym prawie rokiem :diabloti: Szczerze powiedziawszy, biorąc go latem, myślałem, ze od września zaczną się po niego telefony bo przecież mały, młody, ma prawo się podobać... Nie to żeby mi jakoś przeszkadzał tylko martwię się o bezpieczeństwo Aresa :( I tak pod moją nieobecność na miejscu są izolowane, ale po co Aresowi stresy w tym wieku. Tym bardziej, że od ok 2-3 tygodni trochę się wyłączył z życia towarzyskiego i nie wiem co jest powodem. Quote
Panna Marple Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Może Aresowi coś dolega i dlatego jest wycofany? A może to starość, niestety...Może wet coś doradzi... Quote
Maciek777 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Może Aresowi coś dolega i dlatego jest wycofany? A może to starość, niestety...Może wet coś doradzi... Jutro go poobserwuje jak się zachowuje gdy Charlie będzie zamknięty. Jeśli to nie pomoże to do weta :( Quote
Panna Marple Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Daj znać co i jak. Trzymam kciuki za zdrowie Aresa:) Oby powodem był jedynie Charlie Quote
Maciek777 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Oczywiście napiszę. Nie wiem czy tak krótka obserwacja bez Charliego będzie miarodajna, ale może akurat. Muszę w końcu Charliemu fotki porobić, ale ostatnio nie miałem do tego głowy. Już niedługo zrobię i wstawię. Quote
inka33 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 To w takim razie zdrówka Aresowi życzę! :kciuki: Quote
Maciek777 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 To w takim razie zdrówka Aresowi życzę! :kciuki: Ares i ja dziękujemy:) Sprawdziłem jak się ma sytuacja pod nieobecność Charliego i Ares jest w tedy bardziej kontaktowy. Po paru dniach sytuacja zapewne wróciłaby do normy sprzed miesięcy. Tak myślę przynajmniej. W każdym razie jeśli harlie nie jest jedynym powodem wycofania się Aresa to jednak na pewno jest jednym z głównych czynników. Co jakby nie patrzeć mnie cieszy bo jednak (chyba) mam zdrowego psa:) W takim razie pozostaje tylko czekać aż ktoś wypatrzy Charliego:) Quote
Panna Marple Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Uff, mimo problemu zawsze lepszy taki powód niż choróbsko. Charlie, wstydź się :lmaa: Quote
inka33 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Charlie, masz ode mnie solidnego paca w nos! :mad: Ares, nie daj się! :thumbs: Quote
Recommended Posts