Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja się wogóle nie wylogowuje bo później nie mogę się zalogowac :) jestem praktycznie aktywna 24 na dobę choc na moim profilu jestem wiecznie niedostępna ;)

Godzinę dali już nam porządną to i to zrobią ;)

Charlie głaski Ci pięknisiu zostawiam    :grins: 

Posted

oj nie daje nam się nudzić te nowe dogo...ja nawet nie zaczęłam ogarniać, bo brak czasu,

jedyny plus to taki, że mogę w pracy korzystać  z dogo a wcześniej nie mogłam  :laugh2_2:

Charlie to teraz czas na Twoje zmiany....do domu marsz! 

Posted

Odświeżałam ogłoszenia moim Damom i zerknęłam na ogłoszenie Charliego na olx- 255 wyświetleń  i jedna odsłona numeru telefonu...

Posted

Ale nowe dogo ma kilka fajnych funkcji, które dopiero odkrywam. Np pokazuje ile osób ma dany wątek w subskrypcjach :)

Godzinę dali już nam porządną to i to zrobią ;)

Charlie głaski Ci pięknisiu zostawiam    :grins: 

Mam nadzieję, że wyremontują to dogo bo czasem bywa irytujące gdy się zacina w najmniej odpowiednim momencie.

Głaski lecą do Charliego :)

oj nie daje nam się nudzić te nowe dogo...ja nawet nie zaczęłam ogarniać, bo brak czasu,

jedyny plus to taki, że mogę w pracy korzystać  z dogo a wcześniej nie mogłam  :laugh2_2:

Charlie to teraz czas na Twoje zmiany....do domu marsz! 

Też u mnie czasu brak :(

A dlaczego wcześniej nie mogłaś w pracy korzystać?

Odświeżałam ogłoszenia moim Damom i zerknęłam na ogłoszenie Charliego na olx- 255 wyświetleń  i jedna odsłona numeru telefonu...

Ja już dawno nie zaglądałem do jego ogłoszenia. Tylko ostatnio aktualizowałem. W każdym razie nikt do mnie nie dzwonił :(

Posted

wcześniejsze dogo mogłam jedynie czytać bez możliwości pisania (musiałam korzystać wtedy z komórki), pewnie przez jakieś zabezpieczenia w pracy, które na obecne dogo nie reagują hihi (oby jak najdłużej)

u Nas w sierpniu psiak znalazł dom, a nie było na niego ani jednego telefonu, wiadomości czy zapytań, znalazła się jedna rodzina, która widziała ogłoszenie, przyjechała go oglądnąć i się zakochali - i tego Charliemu życzę, by trafił na swoją rodzinkę

Posted

Drugi nick mam na potrzeby niowej dogo od wczoraj, ale dzis jest postep i wylogowuje się za pierwszym razem i z drugiego nicku wchodzę juz na profil drugiego nicka.

Skasowałam wszystkie wiadomosci, choć tylu nie chciałam, i po pamiątkach :lookarou:

Wejdż sobie w archiwum starej dogomanii: http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/

Trzeba się zalogować do archiwum podanymi danymi, kliknąć forum, zalogować się swoim nickiem, wejść w privy i gdzieś na dole jest "zapisz wszystkie wiadomości jako txt" - będziesz miała wszystko w notatniku. :)

Posted

u Nas w sierpniu psiak znalazł dom, a nie było na niego ani jednego telefonu, wiadomości czy zapytań, znalazła się jedna rodzina, która widziała ogłoszenie, przyjechała go oglądnąć i się zakochali - i tego Charliemu życzę, by trafił na swoją rodzinkę

Też na to liczę :roll: Jeszcze nie straciłem nadziei ;)

Charli do domku !!!!!! :calus:

I to szybko!

Przyłączam się do apelu :)

Wejdż sobie w archiwum starej dogomanii: http://www.dogomania.com/forum/topic/142879-kopia-starej-dogomanii/

Trzeba się zalogować do archiwum podanymi danymi, kliknąć forum, zalogować się swoim nickiem, wejść w privy i gdzieś na dole jest "zapisz wszystkie wiadomości jako txt" - będziesz miała wszystko w notatniku. :)

A już myślałem, że nie trafisz tu z powrotem :evil_lol:

jak z tym psiakiem, jest już wykastrowany? nadal u Ciebie w domu?

Witamy u Charlesa :)

Jest wykastrowany i siedzi u mnie :)

Chcesz adoptować? ;)

Posted

a co ma robić ?

siedzi

postaw się na jego miejscu :megagrin:

Zamiast siedzieć mógłby się na coś przydać ;)

Ale czy mu źle? Ma: gdzie mieszkać, co jeść, opiekę zdrowotną itd. Za to wszystko, jajka to niewielka cena ;)

Posted

Zamiast siedzieć mógłby się na coś przydać ;)

Ale czy mu źle? Ma: gdzie mieszkać, co jeść, opiekę zdrowotną itd. Za to wszystko, jajka to niewielka cena ;)

No co Ty ??!!?? :megagrin:

Posted

Olena - nie wiedziałem, że chłopi pańszczyźniani byli kastrowani :roll:

Gusiaczek - gdybym ja usłyszał taką ofertę to pewnie bym się.... ;)

Kudlataja - rzecz gustu. A ludzie maja bardzo różny :) Nie ma potworków :) Również pozdrawiam!

Posted

Wlatuje do małego się przywitać i lecę "po piffffko" do Maćka :D

I to się chwali :)

Twoje banerki mnożą się jak króliki ;)

po ciężkim weekendzie też bym się chętnie piffka napiła hihi

Nic nie stoi na przeszkodzie ;)

Posted

Co ja poradzę, że wenę dostałam a teraz nasze sygnaturki mają "pojemność" bez ograniczeń? :megagrin:

A głupiego postu jak robię multi cytowanie gdzie jest trochę emotek i dodam swoje dwie to mi nie chce zapisać :niedowia:   

Wariactwo totalne   :errrr:

Posted

Nic nie stoi na przeszkodzie ;)

no nie wiem, tak od poniedziałku czy wtorku zaczynać od piffka ;)