Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stron przybywałoby szybciej niż w czasie awantur :evil_lol:

Chyba nie da się sprawdzić czy ktoś jest online. Może jeszcze tego nie dodali...

A wie ktoś co to za 3 kropki pod awatarem? Ludzie z kilkoma postami maja jedną. Czy to oznacza stopień zaawansowania? Jakoś bardzo szybko się go dostaje i już nic dalej nie przybywa...

te kropeczki powinny się świecic na zielono i wtedy było by jasne że ktoś jest aktywny ;) ognie mi się zdecydowanie bardziej podobały :jumpie:

Najeżdżając myszką na nick wyświetla się informacja kiedy ostatnio kto był aktywny i jaki ma aktualnie status więc pewnie to jedyny sposób na sprawdzenie :nonono2:

Posted

te kropeczki powinny się świecic na zielono i wtedy było by jasne że ktoś jest aktywny ;) ognie mi się zdecydowanie bardziej podobały :jumpie:

Najeżdżając myszką na nick wyświetla się informacja kiedy ostatnio kto był aktywny i jaki ma aktualnie status więc pewnie to jedyny sposób na sprawdzenie :nonono2:

Najeżdżając myszą pojawiają się dziwne informacje. Np u Ciebie, że "posprzątane:)". I czego to dotyczy?

A co to za liczba pod awatarem? Chodzi o wiek? Ty masz 15 lat, b-b 27, ale dlaczego ja mam 76? :flop:

No i nie rozumiem emotikon. Już się nie da niczego z klawiatury wpisać bo nie zmienia się to w emotikonę, a żeby znaleźć jakąś normalną to też trochę zajmuje bo już nie ma pod ręką szybkiego wyboru zwykłych buziek, tylko jakieś wydziwiane są.

Lista rzeczy, które mi się nie podobają rośnie z dnia na dzień :WTF:

Posted

Pobiegłam sprawdzic ;) Martika@Aischa ma 15 lubianych :) lubianych czego nie wiem ;) a "posprzątane" to jakiś mój stary wpis w profilu że wyczyściłam skrzynkę :)

Tak się właśnie zastanawiam. Albo chodzi o liczbę ocen jaką Ty wystawiłaś, albo o liczbę ocen jaką otrzymałaś. Jednak to i tak bez sensu bo Ty w obu przypadkach powinnaś mieć wyższą ode mnie. Nie wiem więc o co chodzi. Nutusia ma 139. Faktycznie instrukcja obsługi by się przydała :nonono2:

To teraz będzie za Tobą cały czas chodziło "posprzątane:)"  :laugh2_2:

Posted

Czy Wy też na skrzynkę @ dostajecie treśc wiadomości wysłanej na PW z dogo ??????? :shock: właśnie weszłam na @ i zgłupiałam. Wiadomości wysyłane są i na PW i na @ :PROXY5:

Nie. Ja i dostałem PW i wysłałem i na pocztę nic nie przyszło. Nawet powiadomienie o otrzymaniu PW... :nonono2:

A co zrobić by wyrzucić subskrypcje?

Instrukcja na poprzedniej stronie :czytaj:

Posted

W moja zawartość jest wszystko gdzie zostawiliśmy swój post

Jeśli zrobimy selekcję na  TYLKO TEMATY wtedy ja ma te które sama założyłam w selekcji TYLKO POSTY to tam gdzie zostawiliśmy kiedyś swój post i przez to ja znalazłam moje subskrybowane wątki - niestety tylko do września ubiegłego roku - pewnie przez to że każdy ma ograniczoną ilość na "przechowywanie " a ja z powodu bazarków mam ich dużo i pewnie przez to mam tylko do września ubiegłego roku.

LUBIANA ZAWARTOŚĆ  to poprzedni folder z subskrypcjami. Teraz żeby zaznaczyć temat w prawym górnym rogu strony mamy ŚLEDŹ TEN TEMAT a żeby go odznaczyć klikamy w tym samym miejscu tylko wtedy już tam pisze PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ TEN WĄTEK

No ok, ale to znaczy, że ja tej subskrypcji nie zmniejsze w mojej zawartości, jedyne co mogę to zrobić nową i wchodzić już tylko w lubianą zawartosć?

Posted

Ja dostaję kopię na @ i wcale mi się to nie podoba bo @ mam służbowego :nonono2:

No zmień na prywatnego:) Z resztą i tak dobrze, ze to przychodzi na Twój adres, a nie inny :evil_lol:

No a teraz nie mogę sie zalogować, jedynie jak będzie wciśnięte "zapamiętaj mnie", a potem nie chce mnie przez to wylogować :(

Wylogowujesz się. Funkcja "zapamiętaj mnie" służy do automatycznego logowania jak tylko wejdziesz na stronę dogo. Podobnie jak światło w lodówce :eviltong:

A to, ze nie możesz się zalogować to dziwne...

Posted

Najeżdżając myszą pojawiają się dziwne informacje. Np u Ciebie, że "posprzątane:)". I czego to dotyczy?

A co to za liczba pod awatarem? Chodzi o wiek? Ty masz 15 lat, b-b 27, ale dlaczego ja mam 76? :flop:

No i nie rozumiem emotikon. Już się nie da niczego z klawiatury wpisać bo nie zmienia się to w emotikonę, a żeby znaleźć jakąś normalną to też trochę zajmuje bo już nie ma pod ręką szybkiego wyboru zwykłych buziek, tylko jakieś wydziwiane są.

Lista rzeczy, które mi się nie podobają rośnie z dnia na dzień :WTF:

Też mnie zastanawiają te liczby - co one oznaczają? :siara:

Emotki dla mnie najlepszym rozwiązaniem by było gdybym mogła na tym pasku zapisać sobie kilka emotek najwięcej przeze mnie używanych :evil_lol:

Czy Wy też na skrzynkę @ dostajecie treśc wiadomości wysłanej na PW z dogo ??????? :shock: właśnie weszłam na @ i zgłupiałam. Wiadomości wysyłane są i na PW i na @ :PROXY5:

Zmienić trzena to w USTAWIENIA PROFILU-------> USTAWIENIA POWIADOMIEŃ. Tam trzeba odznaczyć ptaszki z kratki pod powiadomieniem na maila:)

No ok, ale to znaczy, że ja tej subskrypcji nie zmniejsze w mojej zawartości, jedyne co mogę to zrobić nową i wchodzić już tylko w lubianą zawartosć?

Wychodzi na to że albo tak będzie albo coś jeszcze po dopracowaniu się zmieni. 

Ja czasami mam jeszcze chcąc gdzieś wejść ERROR wiec może jeszcze coś się poprawi? :mdrmed:

Posted

Chciałam zmienic @ na prywatnego i zupełnie mnie zablokowało :pissed:  informacja ponownej aktywacji miała zostac wysłana na @. Nic nie przyszło :pissed:  potem zablokowało mnie na kolejne 15 minut. W końcu wróciłam z powrotem na @ służbowego i udało się !!!!! Zanim zdecydujecie się zmienic @ zastanówcie się 100 razy !!!!! Szkoda nerwów !!! :madgo:  Mam wrażenie że to forum wymaga jeszcze wiele pracy aby zaczęło działac wreszcie jak należy!!! :nonono2:

Posted

A co zrobić by wyrzucić subskrypcje?

Wyrzucić wątek z subskrypcji (używając terminologii starego, dobrego dogo :klacz: ) możesz jedynie z folderu o nazwie lubiana zawartość. Tam masz opcję edytuj lub zmień (nie pamiętam) i różne warianty akcji do wykonania

Posted

Emotki dla mnie najlepszym rozwiązaniem by było gdybym mogła na tym pasku zapisać sobie kilka emotek najwięcej przeze mnie używanych :evil_lol:

O tym samym pomyślałem:)

Jak widać, nawet proste ":)" nie zmienia się w emotikonę :nonono2:

Mam wrażenie że to forum wymaga jeszcze wiele pracy aby zaczęło działac wreszcie jak należy!!! :nonono2:

Oby bo ja nawet w tej chwili jestem offline, a przynajmniej tak się wyświetla :lookarou:

Wyrzucić wątek z subskrypcji (używając terminologii starego, dobrego dogo :klacz: ) możesz jedynie z folderu o nazwie lubiana zawartość. Tam masz opcję edytuj lub zmień (nie pamiętam) i różne warianty akcji do wykonania

Musze pokombinować, ale przeraża mnie sama myśl o ponad 700 wątkach do skasowania :madgo:

Posted

Zauważyliście, że od kilku dni czas i energię poświęcamy na przyswojenie zasad nowego dogo :pissed: , a nie na psy...Kurczę, przydałby się jakiś przewodnik, instrukcja obsługi-byłoby łatwiej i szybciej

Na wszystkich wątkach pisze się o problemach z nowym dogo :lookarou: Nie wydaje mi się byśmy doczekali się czegokolwiek :nonono2:  Prędzej sami ogarniemy :jumpie:

Posted

Wylogowujesz się. Funkcja "zapamiętaj mnie" służy do automatycznego logowania jak tylko wejdziesz na stronę dogo. Podobnie jak światło w lodówce :eviltong:

A to, ze nie możesz się zalogować to dziwne...

Wiem o co z tym chodzi, ale mogę sie jedynie zalogowac w zapamietaniu, wiec zarejestrowałąm sie na inny nick i jak sie chciałąm zalogować bez zapamietania też sie nie udawało wiec zalogowałąm sie w zapamietaniu i ... weszłam na profil Olena84, mimo iż sie z niego wylogowałam, czyli gdyby ktos jeszcze używał dogo z mojego laptopa i ja sie wyloguje to nic to nie daje.

Posted

Wiem o co z tym chodzi, ale mogę sie jedynie zalogowac w zapamietaniu, wiec zarejestrowałąm sie na inny nick i jak sie chciałąm zalogować bez zapamietania też sie nie udawało wiec zalogowałąm sie w zapamietaniu i ... weszłam na profil Olena84, mimo iż sie z niego wylogowałam, czyli gdyby ktos jeszcze używał dogo z mojego laptopa i ja sie wyloguje to nic to nie daje.

Teraz to ja się nie mogę zalogować bez zapamiętania. Nie mylić z brakiem opamiętania :jumpie:

No niestety trzeba być zapamiętanym i chronić kompa przed wszystkimi :nonono2:

Przyznałaś się, że masz dwa nicki :ban: x2  :knuje:

Posted

Drugi nick mam na potrzeby niowej dogo od wczoraj, ale dzis jest postep i wylogowuje się za pierwszym razem i z drugiego nicku wchodzę juz na profil drugiego nicka.

Skasowałam wszystkie wiadomosci, choć tylu nie chciałam, i po pamiątkach :lookarou:

Posted

i ja mimo że jestem dostępna oficjalnie mnie nie ma .........dogo do poprawki !!! :)

Zanim to przeczytałam sprawdziłąm dla zabawy czy jestem i mnie nie ma i teraz przeczytałam Twój post;), czyli jak sie psuje to nie tylko u mnie, uff.

Maciek zmień tytuł wątku na "Charlie Charlie... i omawiamy problemy z dogo" :peace:

Posted

i ja mimo że jestem dostępna oficjalnie mnie nie ma .........dogo do poprawki !!!  :)

Mam nadzieję, że dogo jeszcze dorobią do końca bo właśnie na służbowym kompie musiałem się zalogować z zapamiętaniem bo inaczej się nie dało :(

Maciek zmień tytuł wątku na "Charlie Charlie... i omawiamy problemy z dogo"  :peace:

Właśnie, Charlie nas przepędzi ;)