Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Stron przybywałoby szybciej niż w czasie awantur :evil_lol: Chyba nie da się sprawdzić czy ktoś jest online. Może jeszcze tego nie dodali... A wie ktoś co to za 3 kropki pod awatarem? Ludzie z kilkoma postami maja jedną. Czy to oznacza stopień zaawansowania? Jakoś bardzo szybko się go dostaje i już nic dalej nie przybywa... te kropeczki powinny się świecic na zielono i wtedy było by jasne że ktoś jest aktywny ;) ognie mi się zdecydowanie bardziej podobały :jumpie: Najeżdżając myszką na nick wyświetla się informacja kiedy ostatnio kto był aktywny i jaki ma aktualnie status więc pewnie to jedyny sposób na sprawdzenie :nonono2: Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 te kropeczki powinny się świecic na zielono i wtedy było by jasne że ktoś jest aktywny ;) ognie mi się zdecydowanie bardziej podobały :jumpie: Najeżdżając myszką na nick wyświetla się informacja kiedy ostatnio kto był aktywny i jaki ma aktualnie status więc pewnie to jedyny sposób na sprawdzenie :nonono2: Najeżdżając myszą pojawiają się dziwne informacje. Np u Ciebie, że "posprzątane:)". I czego to dotyczy? A co to za liczba pod awatarem? Chodzi o wiek? Ty masz 15 lat, b-b 27, ale dlaczego ja mam 76? :flop: No i nie rozumiem emotikon. Już się nie da niczego z klawiatury wpisać bo nie zmienia się to w emotikonę, a żeby znaleźć jakąś normalną to też trochę zajmuje bo już nie ma pod ręką szybkiego wyboru zwykłych buziek, tylko jakieś wydziwiane są. Lista rzeczy, które mi się nie podobają rośnie z dnia na dzień :WTF: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Pobiegłam sprawdzic ;) Martika@Aischa ma 15 lubianych :) lubianych czego nie wiem ;) a "posprzątane" to jakiś mój stary wpis w profilu że wyczyściłam skrzynkę :) Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Pobiegłam sprawdzic ;) Martika@Aischa ma 15 lubianych :) lubianych czego nie wiem ;) a "posprzątane" to jakiś mój stary wpis w profilu że wyczyściłam skrzynkę :) Tak się właśnie zastanawiam. Albo chodzi o liczbę ocen jaką Ty wystawiłaś, albo o liczbę ocen jaką otrzymałaś. Jednak to i tak bez sensu bo Ty w obu przypadkach powinnaś mieć wyższą ode mnie. Nie wiem więc o co chodzi. Nutusia ma 139. Faktycznie instrukcja obsługi by się przydała :nonono2: To teraz będzie za Tobą cały czas chodziło "posprzątane:)" :laugh2_2: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Czy Wy też na skrzynkę @ dostajecie treśc wiadomości wysłanej na PW z dogo ??????? :shock: właśnie weszłam na @ i zgłupiałam. Wiadomości wysyłane są i na PW i na @ :PROXY5: Quote
Olena84 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A co zrobić by wyrzucić subskrypcje? Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Czy Wy też na skrzynkę @ dostajecie treśc wiadomości wysłanej na PW z dogo ??????? :shock: właśnie weszłam na @ i zgłupiałam. Wiadomości wysyłane są i na PW i na @ :PROXY5: Nie. Ja i dostałem PW i wysłałem i na pocztę nic nie przyszło. Nawet powiadomienie o otrzymaniu PW... :nonono2: A co zrobić by wyrzucić subskrypcje? Instrukcja na poprzedniej stronie :czytaj: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja dostaję kopię na @ i wcale mi się to nie podoba bo @ mam służbowego :nonono2: Quote
Olena84 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 No a teraz nie mogę sie zalogować, jedynie jak będzie wciśnięte "zapamiętaj mnie", a potem nie chce mnie przez to wylogować:( Quote
Olena84 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 W moja zawartość jest wszystko gdzie zostawiliśmy swój post Jeśli zrobimy selekcję na TYLKO TEMATY wtedy ja ma te które sama założyłam w selekcji TYLKO POSTY to tam gdzie zostawiliśmy kiedyś swój post i przez to ja znalazłam moje subskrybowane wątki - niestety tylko do września ubiegłego roku - pewnie przez to że każdy ma ograniczoną ilość na "przechowywanie " a ja z powodu bazarków mam ich dużo i pewnie przez to mam tylko do września ubiegłego roku. LUBIANA ZAWARTOŚĆ to poprzedni folder z subskrypcjami. Teraz żeby zaznaczyć temat w prawym górnym rogu strony mamy ŚLEDŹ TEN TEMAT a żeby go odznaczyć klikamy w tym samym miejscu tylko wtedy już tam pisze PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ TEN WĄTEK No ok, ale to znaczy, że ja tej subskrypcji nie zmniejsze w mojej zawartości, jedyne co mogę to zrobić nową i wchodzić już tylko w lubianą zawartosć? Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Ja dostaję kopię na @ i wcale mi się to nie podoba bo @ mam służbowego :nonono2: No zmień na prywatnego:) Z resztą i tak dobrze, ze to przychodzi na Twój adres, a nie inny :evil_lol: No a teraz nie mogę sie zalogować, jedynie jak będzie wciśnięte "zapamiętaj mnie", a potem nie chce mnie przez to wylogować :( Wylogowujesz się. Funkcja "zapamiętaj mnie" służy do automatycznego logowania jak tylko wejdziesz na stronę dogo. Podobnie jak światło w lodówce :eviltong: A to, ze nie możesz się zalogować to dziwne... Quote
b-b Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Najeżdżając myszą pojawiają się dziwne informacje. Np u Ciebie, że "posprzątane:)". I czego to dotyczy? A co to za liczba pod awatarem? Chodzi o wiek? Ty masz 15 lat, b-b 27, ale dlaczego ja mam 76? :flop: No i nie rozumiem emotikon. Już się nie da niczego z klawiatury wpisać bo nie zmienia się to w emotikonę, a żeby znaleźć jakąś normalną to też trochę zajmuje bo już nie ma pod ręką szybkiego wyboru zwykłych buziek, tylko jakieś wydziwiane są. Lista rzeczy, które mi się nie podobają rośnie z dnia na dzień :WTF: Też mnie zastanawiają te liczby - co one oznaczają? :siara: Emotki dla mnie najlepszym rozwiązaniem by było gdybym mogła na tym pasku zapisać sobie kilka emotek najwięcej przeze mnie używanych :evil_lol: Czy Wy też na skrzynkę @ dostajecie treśc wiadomości wysłanej na PW z dogo ??????? :shock: właśnie weszłam na @ i zgłupiałam. Wiadomości wysyłane są i na PW i na @ :PROXY5: Zmienić trzena to w USTAWIENIA PROFILU-------> USTAWIENIA POWIADOMIEŃ. Tam trzeba odznaczyć ptaszki z kratki pod powiadomieniem na maila:) No ok, ale to znaczy, że ja tej subskrypcji nie zmniejsze w mojej zawartości, jedyne co mogę to zrobić nową i wchodzić już tylko w lubianą zawartosć? Wychodzi na to że albo tak będzie albo coś jeszcze po dopracowaniu się zmieni. Ja czasami mam jeszcze chcąc gdzieś wejść ERROR wiec może jeszcze coś się poprawi? :mdrmed: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Chciałam zmienic @ na prywatnego i zupełnie mnie zablokowało :pissed: informacja ponownej aktywacji miała zostac wysłana na @. Nic nie przyszło :pissed: potem zablokowało mnie na kolejne 15 minut. W końcu wróciłam z powrotem na @ służbowego i udało się !!!!! Zanim zdecydujecie się zmienic @ zastanówcie się 100 razy !!!!! Szkoda nerwów !!! :madgo: Mam wrażenie że to forum wymaga jeszcze wiele pracy aby zaczęło działac wreszcie jak należy!!! :nonono2: Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 b-b kochana dziękuję :loveu: Quote
Panna Marple Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A co zrobić by wyrzucić subskrypcje? Wyrzucić wątek z subskrypcji (używając terminologii starego, dobrego dogo :klacz: ) możesz jedynie z folderu o nazwie lubiana zawartość. Tam masz opcję edytuj lub zmień (nie pamiętam) i różne warianty akcji do wykonania Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Emotki dla mnie najlepszym rozwiązaniem by było gdybym mogła na tym pasku zapisać sobie kilka emotek najwięcej przeze mnie używanych :evil_lol: O tym samym pomyślałem:) Jak widać, nawet proste ":)" nie zmienia się w emotikonę :nonono2: Mam wrażenie że to forum wymaga jeszcze wiele pracy aby zaczęło działac wreszcie jak należy!!! :nonono2: Oby bo ja nawet w tej chwili jestem offline, a przynajmniej tak się wyświetla :lookarou: Wyrzucić wątek z subskrypcji (używając terminologii starego, dobrego dogo :klacz: ) możesz jedynie z folderu o nazwie lubiana zawartość. Tam masz opcję edytuj lub zmień (nie pamiętam) i różne warianty akcji do wykonania Musze pokombinować, ale przeraża mnie sama myśl o ponad 700 wątkach do skasowania :madgo: Quote
Panna Marple Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Zauważyliście, że od kilku dni czas i energię poświęcamy na przyswojenie zasad nowego dogo :pissed: , a nie na psy...Kurczę, przydałby się jakiś przewodnik, instrukcja obsługi-byłoby łatwiej i szybciej Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Zauważyliście, że od kilku dni czas i energię poświęcamy na przyswojenie zasad nowego dogo :pissed: , a nie na psy...Kurczę, przydałby się jakiś przewodnik, instrukcja obsługi-byłoby łatwiej i szybciej Na wszystkich wątkach pisze się o problemach z nowym dogo :lookarou: Nie wydaje mi się byśmy doczekali się czegokolwiek :nonono2: Prędzej sami ogarniemy :jumpie: Quote
Olena84 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Wylogowujesz się. Funkcja "zapamiętaj mnie" służy do automatycznego logowania jak tylko wejdziesz na stronę dogo. Podobnie jak światło w lodówce :eviltong: A to, ze nie możesz się zalogować to dziwne... Wiem o co z tym chodzi, ale mogę sie jedynie zalogowac w zapamietaniu, wiec zarejestrowałąm sie na inny nick i jak sie chciałąm zalogować bez zapamietania też sie nie udawało wiec zalogowałąm sie w zapamietaniu i ... weszłam na profil Olena84, mimo iż sie z niego wylogowałam, czyli gdyby ktos jeszcze używał dogo z mojego laptopa i ja sie wyloguje to nic to nie daje. Quote
Maciek777 Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Wiem o co z tym chodzi, ale mogę sie jedynie zalogowac w zapamietaniu, wiec zarejestrowałąm sie na inny nick i jak sie chciałąm zalogować bez zapamietania też sie nie udawało wiec zalogowałąm sie w zapamietaniu i ... weszłam na profil Olena84, mimo iż sie z niego wylogowałam, czyli gdyby ktos jeszcze używał dogo z mojego laptopa i ja sie wyloguje to nic to nie daje. Teraz to ja się nie mogę zalogować bez zapamiętania. Nie mylić z brakiem opamiętania :jumpie: No niestety trzeba być zapamiętanym i chronić kompa przed wszystkimi :nonono2: Przyznałaś się, że masz dwa nicki :ban: x2 :knuje: Quote
Olena84 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Drugi nick mam na potrzeby niowej dogo od wczoraj, ale dzis jest postep i wylogowuje się za pierwszym razem i z drugiego nicku wchodzę juz na profil drugiego nicka. Skasowałam wszystkie wiadomosci, choć tylu nie chciałam, i po pamiątkach :lookarou: Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 i ja mimo że jestem dostępna oficjalnie mnie nie ma .........dogo do poprawki !!! :) Quote
Olena84 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 i ja mimo że jestem dostępna oficjalnie mnie nie ma .........dogo do poprawki !!! :) Zanim to przeczytałam sprawdziłąm dla zabawy czy jestem i mnie nie ma i teraz przeczytałam Twój post;), czyli jak sie psuje to nie tylko u mnie, uff. Maciek zmień tytuł wątku na "Charlie Charlie... i omawiamy problemy z dogo" :peace: Quote
Maciek777 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 i ja mimo że jestem dostępna oficjalnie mnie nie ma .........dogo do poprawki !!! :) Mam nadzieję, że dogo jeszcze dorobią do końca bo właśnie na służbowym kompie musiałem się zalogować z zapamiętaniem bo inaczej się nie dało :( Maciek zmień tytuł wątku na "Charlie Charlie... i omawiamy problemy z dogo" :peace: Właśnie, Charlie nas przepędzi ;) Quote
Recommended Posts