Maciek777 Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):a telefon nadal milczy ? :( Zero absolutne;):shake: Panna Marple napisał(a):Będzie miał na fajki i na waciki:evil_lol: Jeszcze brakuje bym kupował mu paczkę dziennie:shake: Drożej to wyjdzie niż hotel;) Mysza2 napisał(a):I na piwo :evil_lol:, a niech sobie użyje chłopak:) Ale z niego robicie nałogowca:evil_lol: Palacz i alkoholik - domy będą się biły o niego:eviltong: Quote
Olena84 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Maciek777 napisał(a):Przedwczoraj wpłynęła jednorazowa wpłata od Oleny84 - 10 zł. Bardzo dziękuję:p Charlie jest tak bogaty, że już nie wie na co kasę wydawać:eviltong: Liczyłam na jakieś podziękowanie na pw - w sensie wyznań noi wiesz ... :sadCyber: Noi nie trzeba było tak ostentacyjnie pisać JEDNORAZOWA :roll: Panna Marple napisał(a):Będzie miał na fajki i na waciki:evil_lol: Mysza2 napisał(a):I na piwo :evil_lol:, a niech sobie użyje chłopak:) Maciek było napisane na co jest, proszę nie wymyślać :angryy: Quote
Mysza2 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Maciek777 napisał(a):Jeszcze brakuje bym kupował mu paczkę dziennie:shake: Drożej to wyjdzie niż hotel;) Maciuś, kup mu e-papierosa, będzie taniej:evil_lol: no i będzie mógł palić w miejscach publicznych:p Quote
Maciek777 Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 Olena84 napisał(a):Liczyłam na jakieś podziękowanie na pw - w sensie wyznań noi wiesz ... :sadCyber: Wyznania zaczynają się od czterech zer:diabloti: Olena84 napisał(a):Noi nie trzeba było tak ostentacyjnie pisać JEDNORAZOWA :roll: Nie pisało nigdzie, że to deklaracja:roll: Olena84 napisał(a):Maciek było napisane na co jest, proszę nie wymyślać :angryy: Było, że na fryzjera:roll: Ale gdzie ja w tej cenie jakiegoś znajdę?:-? Wystarczy na obcięcie pazurów. Może:) Mysza2 napisał(a):Maciuś, kup mu e-papierosa, będzie taniej:evil_lol: no i będzie mógł palić w miejscach publicznych:p Ale będzie chodził po ciemku i straszył tym światełkiem:evil_lol: Quote
kudlataja Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Zaglądam do Charliego i nadal trzymam kciuki za domek. Ja jednego psiaczka wyadoptowałam (zostały mi trzy jakby ktoś potrzebował;)) i były tylko dwa telefony pomimo 500 ogłoszeń..Pierwszy od wariatki, a drugi to już ten właściwy. Charlie też się doczeka, pozdrawiam. Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Charlie, spylaj do deesu, bo cię w nałogi wpędzą! e-fajka, a potem ... z górki ;) Quote
Maciek777 Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 kudlataja napisał(a):Zaglądam do Charliego i nadal trzymam kciuki za domek. Ja jednego psiaczka wyadoptowałam (zostały mi trzy jakby ktoś potrzebował;)) i były tylko dwa telefony pomimo 500 ogłoszeń..Pierwszy od wariatki, a drugi to już ten właściwy. Charlie też się doczeka, pozdrawiam. Zawsze właśnie się boję, że dana osoba może okazać się...delikatnie mówiąc "nieodpowiednia" :shake: Życzę dalszego szczęścia wyadoptowanemu i powodzenia dwójce, która czeka:) Ja chwilowo nie skorzystam z nich;) Dzięki i również pozdrawiam:) Gusiaczek napisał(a):Charlie, spylaj do deesu, bo cię w nałogi wpędzą! e-fajka, a potem ... z górki ;) Tak jak tego nieszczęśnika:shake::) Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 sobie zaglądam do naszego Charliego :) Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Martika@Aischa napisał(a):sobie zaglądam do naszego Charliego :) ja też, a co ? :) Quote
b-b Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dawno nie zaglądałam:oops: więc teraz nadrabiam :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Zastój w adopcjach. Wiem coś na ten temat. Quote
caha Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 U nas troszkę się ruszyło z psami, więc liczę, że i Charli zaraz znajdzie dom :) Quote
Maciek777 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 Martika@Aischa napisał(a):sobie zaglądam do naszego Charliego :) Gusiaczek napisał(a):ja też, a co ? :) b-b napisał(a):Dawno nie zaglądałam:oops: więc teraz nadrabiam :evil_lol: Dziękujemy z Charlim za odwiedziny:) Pyrdka napisał(a):Zastój w adopcjach. Wiem coś na ten temat. Dziś już DRUGI września, a telefon milczy:hmmmm:;) caha napisał(a):U nas troszkę się ruszyło z psami, więc liczę, że i Charli zaraz znajdzie dom :) Ale u Was ludzie porządni! Koniec wakacji to za raz adopcje ruszają:p Gusiaczek napisał(a):Dobrej nocki :) A ja dnia dobrego życzę:) Quote
caha Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 oj nie zawsze tacy porządni, inaczej nie mielibyśmy co robić ;) a najbardziej cieszą adopcje tych zapomnianych, zasiedziałych zwierzaków, więc i na Charliego przyjdzie czas, musi się tylko trafić ten ludź :) Quote
Maciek777 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 caha napisał(a):oj nie zawsze tacy porządni, inaczej nie mielibyśmy co robić ;) a najbardziej cieszą adopcje tych zapomnianych, zasiedziałych zwierzaków, więc i na Charliego przyjdzie czas, musi się tylko trafić ten ludź :) Najpierw musiałby się zasiedzieć z rok czasu:evil_lol: tfu tfu tfu;) Quote
Maciek777 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 b-b napisał(a):Charlie gdzie Twój domek?:) Oto jest pytanie:shake: A u Charliego nudy, nudy... Z urozmaiceń to tyle, że dzisiaj go wykąpałem. Był zachwycony:diabloti: Quote
caha Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Hmm zachwycony... już sobie wyobrażam ;) Może teraz taki czysty i pachnący znajdzie dom :D Quote
b-b Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Maciek777 napisał(a):Oto jest pytanie:shake: A u Charliego nudy, nudy... Z urozmaiceń to tyle, że dzisiaj go wykąpałem. Był zachwycony:diabloti: Trzeba było fotki pstryknąć i nam pokazać:D Quote
Panna Marple Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Oj, Charlie...Ciało czyste, to i dusza też czystsza...:diabloti: Quote
Maciek777 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 caha napisał(a):Hmm zachwycony... już sobie wyobrażam ;) Może teraz taki czysty i pachnący znajdzie dom :D Chciałbym:p Chociaż on już był kąpany przed kastracją, ale wczoraj znalazłem na nim jakieś jaja pcheł + ich matkę i ojca lub kochanka ;) b-b napisał(a):Trzeba było fotki pstryknąć i nam pokazać:D Ale on taki przerażony był:roll: Z resztą nie wiem czy bym sobie poradził by go utrzymać na miejscu:) Panna Marple napisał(a):Oj, Charlie...Ciało czyste, to i dusza też czystsza...:diabloti: Żeby to było takie proste:eviltong: Quote
kudlataja Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 A jak z zainteresowaniem na olx? Nadal tak kiepsko, są jakieś telefony? wrzesień już przyszedł.. Zaglądam do Charliego Quote
Maciek777 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 kudlataja napisał(a):A jak z zainteresowaniem na olx? Nadal tak kiepsko, są jakieś telefony? wrzesień już przyszedł.. Zaglądam do Charliego Ciągle nic, zero:shake: Dzięki za odwiedziny:) Pomyślałem, że chyba warto by Charles był zaszczepiony nie tylko na wściekliznę (co już miał), a też na wirusówki więc zapakowałem go dzisiaj w samochód i do weta, a po drodze po nową obrożę:oops: Tym razy porządną:roll: Obroża kosztowała 11,99 zł przez to, że jest trochę dłuższa, a więc i szersza bo przy jego obwodzie szyi (27 cm) musiałbym kupić 1 cm szerokości:roll: Czekał w samochodzie ok 10 minut i nawet nie zjadł kierownicy;) Był bardzo grzeczny:) Później jechaliśmy do weta. Nie chciał tam wejść, a później nie chciał wyjść:evil_lol: I tym sposobem jego konto uszczupliło się łącznie o 51,99 zł:roll: Myślałem nad czipem, ale nie wiem czy nie zostawić tego DS'owi:roll: A jak wróciliśmy to już była tylko zabawa z Alfredem;) Quote
Recommended Posts