Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
a telefon nadal milczy ? :(

Zero absolutne;):shake:

Panna Marple napisał(a):
Będzie miał na fajki i na waciki:evil_lol:

Jeszcze brakuje bym kupował mu paczkę dziennie:shake: Drożej to wyjdzie niż hotel;)

Mysza2 napisał(a):
I na piwo :evil_lol:, a niech sobie użyje chłopak:)

Ale z niego robicie nałogowca:evil_lol: Palacz i alkoholik - domy będą się biły o niego:eviltong:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Przedwczoraj wpłynęła jednorazowa wpłata od Oleny84 - 10 zł. Bardzo dziękuję:p
Charlie jest tak bogaty, że już nie wie na co kasę wydawać:eviltong:

Liczyłam na jakieś podziękowanie na pw - w sensie wyznań noi wiesz ... :sadCyber:
Noi nie trzeba było tak ostentacyjnie pisać JEDNORAZOWA :roll:

Panna Marple napisał(a):
Będzie miał na fajki i na waciki:evil_lol:

Mysza2 napisał(a):
I na piwo :evil_lol:, a niech sobie użyje chłopak:)

Maciek było napisane na co jest, proszę nie wymyślać :angryy:

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jeszcze brakuje bym kupował mu paczkę dziennie:shake: Drożej to wyjdzie niż hotel;)

Maciuś, kup mu e-papierosa, będzie taniej:evil_lol: no i będzie mógł palić w miejscach publicznych:p

Posted

Olena84 napisał(a):
Liczyłam na jakieś podziękowanie na pw - w sensie wyznań noi wiesz ... :sadCyber:

Wyznania zaczynają się od czterech zer:diabloti:

Olena84 napisał(a):
Noi nie trzeba było tak ostentacyjnie pisać JEDNORAZOWA :roll:

Nie pisało nigdzie, że to deklaracja:roll:

Olena84 napisał(a):
Maciek było napisane na co jest, proszę nie wymyślać :angryy:

Było, że na fryzjera:roll: Ale gdzie ja w tej cenie jakiegoś znajdę?:-? Wystarczy na obcięcie pazurów. Może:)

Mysza2 napisał(a):
Maciuś, kup mu e-papierosa, będzie taniej:evil_lol: no i będzie mógł palić w miejscach publicznych:p

Ale będzie chodził po ciemku i straszył tym światełkiem:evil_lol:

Posted

Zaglądam do Charliego i nadal trzymam kciuki za domek. Ja jednego psiaczka wyadoptowałam (zostały mi trzy jakby ktoś potrzebował;)) i były tylko dwa telefony pomimo 500 ogłoszeń..Pierwszy od wariatki, a drugi to już ten właściwy. Charlie też się doczeka, pozdrawiam.

Posted

kudlataja napisał(a):
Zaglądam do Charliego i nadal trzymam kciuki za domek. Ja jednego psiaczka wyadoptowałam (zostały mi trzy jakby ktoś potrzebował;)) i były tylko dwa telefony pomimo 500 ogłoszeń..Pierwszy od wariatki, a drugi to już ten właściwy. Charlie też się doczeka, pozdrawiam.

Zawsze właśnie się boję, że dana osoba może okazać się...delikatnie mówiąc "nieodpowiednia" :shake:
Życzę dalszego szczęścia wyadoptowanemu i powodzenia dwójce, która czeka:) Ja chwilowo nie skorzystam z nich;)
Dzięki i również pozdrawiam:)

Gusiaczek napisał(a):
Charlie, spylaj do deesu, bo cię w nałogi wpędzą! e-fajka, a potem ... z górki ;)

Tak jak tego nieszczęśnika:shake::)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
sobie zaglądam do naszego Charliego :)

Gusiaczek napisał(a):
ja też, a co ? :)

b-b napisał(a):
Dawno nie zaglądałam:oops: więc teraz nadrabiam :evil_lol:

Dziękujemy z Charlim za odwiedziny:)

Pyrdka napisał(a):
Zastój w adopcjach. Wiem coś na ten temat.

Dziś już DRUGI września, a telefon milczy:hmmmm:;)

caha napisał(a):
U nas troszkę się ruszyło z psami, więc liczę, że i Charli zaraz znajdzie dom :)

Ale u Was ludzie porządni! Koniec wakacji to za raz adopcje ruszają:p

Gusiaczek napisał(a):
Dobrej nocki :)

A ja dnia dobrego życzę:)

Posted

oj nie zawsze tacy porządni, inaczej nie mielibyśmy co robić ;)

a najbardziej cieszą adopcje tych zapomnianych, zasiedziałych zwierzaków, więc i na Charliego przyjdzie czas, musi się tylko trafić ten ludź :)

Posted

caha napisał(a):
oj nie zawsze tacy porządni, inaczej nie mielibyśmy co robić ;)

a najbardziej cieszą adopcje tych zapomnianych, zasiedziałych zwierzaków, więc i na Charliego przyjdzie czas, musi się tylko trafić ten ludź :)

Najpierw musiałby się zasiedzieć z rok czasu:evil_lol: tfu tfu tfu;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Oto jest pytanie:shake:

A u Charliego nudy, nudy... Z urozmaiceń to tyle, że dzisiaj go wykąpałem. Był zachwycony:diabloti:

Trzeba było fotki pstryknąć i nam pokazać:D

Posted

caha napisał(a):
Hmm zachwycony... już sobie wyobrażam ;)
Może teraz taki czysty i pachnący znajdzie dom :D

Chciałbym:p Chociaż on już był kąpany przed kastracją, ale wczoraj znalazłem na nim jakieś jaja pcheł + ich matkę i ojca lub kochanka ;)
b-b napisał(a):
Trzeba było fotki pstryknąć i nam pokazać:D

Ale on taki przerażony był:roll: Z resztą nie wiem czy bym sobie poradził by go utrzymać na miejscu:)

Panna Marple napisał(a):
Oj, Charlie...Ciało czyste, to i dusza też czystsza...:diabloti:

Żeby to było takie proste:eviltong:

Posted

kudlataja napisał(a):
A jak z zainteresowaniem na olx? Nadal tak kiepsko, są jakieś telefony? wrzesień już przyszedł..
Zaglądam do Charliego

Ciągle nic, zero:shake:
Dzięki za odwiedziny:)

Pomyślałem, że chyba warto by Charles był zaszczepiony nie tylko na wściekliznę (co już miał), a też na wirusówki więc zapakowałem go dzisiaj w samochód i do weta, a po drodze po nową obrożę:oops: Tym razy porządną:roll:

Obroża kosztowała 11,99 zł przez to, że jest trochę dłuższa, a więc i szersza bo przy jego obwodzie szyi (27 cm) musiałbym kupić 1 cm szerokości:roll: Czekał w samochodzie ok 10 minut i nawet nie zjadł kierownicy;) Był bardzo grzeczny:)

Później jechaliśmy do weta. Nie chciał tam wejść, a później nie chciał wyjść:evil_lol:

I tym sposobem jego konto uszczupliło się łącznie o 51,99 zł:roll: Myślałem nad czipem, ale nie wiem czy nie zostawić tego DS'owi:roll:

A jak wróciliśmy to już była tylko zabawa z Alfredem;)