Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magenka1']ja mogłabym dorzucić 10 zł ale tylko na pół roku stałej dla Miki

Nie tylko ,ale ĄŻ, każdy grosz na wagę złota

Posted

Dzisiaj Mika spotkała się z Norkiem i w zasadzie byli sobie obojętni.

Przekwaterowaliśmy też Mikę do innego boksu - spokojniejszego, bardziej zacisznego. Mam nadzieję, że suni będzie tam choć trochę lepiej.

Posted (edited)

Ogromnie dziękuję wszystkim za przybycie, za serducha i za deklaracje:):):) To miłe, że jesteście! Już to zbieram do kupki na pierwszej stronie. Może się uda uratować Mikę!!! Ja od siebie daję dyszkę na suniaczka stałej deklaracji. W lipcu wreszcie pierwsza pensja:cool3:
Edit: jestem teraz u przyjacióły mojej i jej 6-letnia córeczka Krysia zadeklarowała właśnie 1 zł ze swojego kieszonkowego (5 zł) na rzecz Miki, bo bardzo się zmartwiła, że sunia mieszka w takich warunkach i taki jej los smutny. Jestem dumna z małej smoczycy, którą uwielbiam:loveu:

Edited by Marycha35
Posted

magenka1 napisał(a):
ja mogłabym dorzucić 10 zł ale tylko na pół roku stałej dla Miki

Marysiu, jeszcze magenka1 zadeklarowała 10zł stałej przez pół roku.

Posted (edited)

Stała, rzecz jasna:) Napisałam na pierwszej stronie, że deklaracje, ale może dodam "stałe". Jasność się stanie. Już się s t a ł a;)!

Edited by Marycha35
Posted

Jestem Marysiu, bo jakżeby mogło mnie nie być, gdy Ty zapraszasz. Niewiele mogę, bo tylko 5 zł/m-c :( na razie do końca roku.

Posted (edited)

elik napisał(a):
Jestem Marysiu, bo jakżeby mogło mnie nie być, gdy Ty zapraszasz. Niewiele mogę, bo tylko 5 zł/m-c :( na razie do końca roku.

Zawsze coś, z końcówką 1.złotową Marychy, to już 6 zł :evil_lol:
Przeczytałam teraz poprzedni post Marychy i teraz już wiem skąd na złotóweczka.
Uściskaj malutką za jej WIELKIE SERDUSZKO :loveu:. Wspaniałe dziecko.

Edited by Poker
Posted

malagos napisał(a):
A macie już jakiś hotelik/dt na oku?

Na razie jeszcze nic nie ma. Jakby był prawie komplet deklaracji, to można by było się rozglądać i zaklepać miejsce. A tak nikt nie będzie trzymał wolnego miejsca nie wiadomo ile czasu. Zaczynam wątpić czy uda się zebrać deklaracje, wszyscy zadeklarowani po uszy, ze nawet 5 zł niełatwo zadeklarować-(.

Posted

Jestem w kontakcie z miłą panią , która straciła kilka miesięcy temu sunię adoptowaną za moim pośrednictwem.
Myślałam ,że będzie chętna na Mikę ,ale ze względu na stan zdrowia nie decyduje się na żadnego psa.
Udało mi się natomiast namówić panią na pomoc finansową dla Miki.Nie wiem jaka to będzie kwota,ale prosiła o nr konta do wpłaty. Trzeba kuć żelazo póki gorące. Podajcie mi więc nr konta.

Posted

jestem, podnoszę, zapisuję.
u uściski ogromne dla małej Krysi, przekaż jej Marysiu, że tu wszyscy są pod wrażeniem! Taki maluch i już chce się dzielić tym, co ma, piękne :smile: