Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewcik dziękówka:):):) Każda podpowiedź na wagę złota:) Odpisały dziewczyny, do których napisałam w sprawie Miczki naszej i jest światełko w tunelu:multi: Kciukajcie proszę, jak będzie konkret, rzecz jasna, napiszę:cool3: Może Dzień Psa będzie dla Miki szczęśliwy, oby, tak bym chciała!!! No to czekamy...

Posted

Poker napisał(a):
Marycha, a napisałabyś coś więcej tej lampeczce w tunelu ?

Przyłączam się do prośby!!!

Napisz proszę czy to hotel, czy BDT, a może DS?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki przepraszam, obiecałam poczekać na potwierdzenie. Mogę tylko tyle napisać, że byłoby extra pod każdym względem, finansowym też!!!!;)

Serial sensacyjny nam szykujesz czy melodramat z dobrym zakończeniem ? :evil_lol:
Trzymam kciuki.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki przepraszam, obiecałam poczekać na potwierdzenie. Mogę tylko tyle napisać, że byłoby extra pod każdym względem, finansowym też!!!!;)

Kciuki zaciskamy całym naszym stadem, w nadziei na ....... :cunao:

Posted

[quote name='Marycha35']Niestety najpewniej nici z fajocha propozycji...:( Szukamy dalej!!! Jak pomóc tej naszej biduli?!?!?!!?!??!

Co myślicie o tym???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/253457-dam-dom-tymczasowy

Dziewczyna brzmi bardzo fajnie, tylko że ... tam jest kawalerka, czyli pokoik i mała kuchenka, lub łączona kuchnia z pokojem ... co będzie jeśli psiaki się nie dogadają, jak je kontrolować, izolować od siebie w czasie nieobecności właścicielki?

Tak czy siak z pewnością warto wziąć pod uwagę ten DT, wybrać się porozmawiać, zobaczyć na miejscu co i jak.

Kciuki zaciskamy nadal ... do odwołania! :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Słodka sunia :loveu:

Poszukiwany człowiek z kanapą i wielkim sercem!!!

To prawda!!!

Szkoda, że z tej tajemnieczej propozycji nic nie wyszło:-(

Posted

Napiszę jeszcze do ZuziM. Byłam na wątku Amorka, który był u Zuzi. Serce i dusza się śmiała, że ten kochany staruszek u Niej właśnie dożył swoich ostatnich dni: kochany, zadbany, spokojny i szczęśliwy.

Posted

Jest ponownie światełko w tunelu:) Napisałam do dziewczyny z Dogo o nicku Makila i zapytałam czy mogłaby przyjąć Miczkę. Dostałam odpowiedź, że TAK, ale sunia musi tolerować inne psy. Tam psiaki mieszkają w pomieszczeniach domowych, razem się bawią, biegają i śpią. Nie ma u Makili boksów zewnętrznych, żeby izolować psy. Czy Mika da radę??????? Czy nie zaatakuje?????? Co robić Dziewczyny:roll:?????

Posted

Marychno, czy sunia może zaatakować, czy ktoś może ją zaatakować? tego pewnie nie dowiesz się zanim nie spróbujesz, ale chyba warto próbować inaczej zostanie tak jak jest.
Ważna jest liczba psów, pokoi, osób ... czy długo w ciągu dnia psiaki są w domu same itp. Jak długo i często są na "wysiłkowych" spacerach, to bardzo rozładowuje emocje.

Nigdy nie wiadomo co się zdarzy, ale uważam, że trzeba podejmować ryzyko, oczywiście względnie rozsądnie ;)

Kciukasy zaciśnięte!