Ewanka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Marychno, jeszcze zuziaM prowadzi od kilku lat hotelik, wiem, że ma kojce, ale psiaki zadowolone chodzą luzem, do kojca tylko na noc - może jednak to wziąć pod uwagę (?) http://www.dogomania.pl/forum/threads/199448-Bezpieczne-miejsce-dla-psiakow-HOTELIK-dolnoslaskie-Przyjmuje-SZCZENIACZKI Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ewcik dziękówka:):):) Każda podpowiedź na wagę złota:) Odpisały dziewczyny, do których napisałam w sprawie Miczki naszej i jest światełko w tunelu:multi: Kciukajcie proszę, jak będzie konkret, rzecz jasna, napiszę:cool3: Może Dzień Psa będzie dla Miki szczęśliwy, oby, tak bym chciała!!! No to czekamy... Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Nasza mordka kochana: czeka, patrzy, ma nadzieję jeszcze... Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zaglądam do sunieczki po dniu pełnym wrażeń. Marysiu, czy ktoś zaoferował miejsce w hoteliku dla ślicznoty? Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Przepraszam, że nic nie mówię jeszcze, ale czekam na potwierdzenie, tak się umówiłam z pomysłodawcą;) Padła pewna propozycja, gdyby wypaliła byłoby pycha!!!:lol: Quote
Poker Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Marycha, a napisałabyś coś więcej tej lampeczce w tunelu ? Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Poker napisał(a):Marycha, a napisałabyś coś więcej tej lampeczce w tunelu ? Przyłączam się do prośby!!! Napisz proszę czy to hotel, czy BDT, a może DS? Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dziewczynki przepraszam, obiecałam poczekać na potwierdzenie. Mogę tylko tyle napisać, że byłoby extra pod każdym względem, finansowym też!!!!;) Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 W takim razie trzymam kciuki, by plan się powiódł!!! Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Dzięki, kochane jesteście:loveu: Obiecuję jak tylko się dowiem, stukać!!! Quote
Poker Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki przepraszam, obiecałam poczekać na potwierdzenie. Mogę tylko tyle napisać, że byłoby extra pod każdym względem, finansowym też!!!!;) Serial sensacyjny nam szykujesz czy melodramat z dobrym zakończeniem ? :evil_lol: Trzymam kciuki. Quote
basiek8 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jeśli to dobre rozwiązanie dla Miki to zaciskam kciuki. Quote
Ewanka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki przepraszam, obiecałam poczekać na potwierdzenie. Mogę tylko tyle napisać, że byłoby extra pod każdym względem, finansowym też!!!!;) Kciuki zaciskamy całym naszym stadem, w nadziei na ....... :cunao: Quote
Marycha35 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dziewczynki, cholera, nadal nic nie wiem. Napiszę jeszcze z pytkiem co i jak! Sama na zawałoooo zejdę!!!;) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Niestety najpewniej nici z fajocha propozycji...:( Szukamy dalej!!! Jak pomóc tej naszej biduli?!?!?!!?!??! Co myślicie o tym???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/253457-dam-dom-tymczasowy Edited July 2, 2014 by Marycha35 Quote
Ewanka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Marycha35']Niestety najpewniej nici z fajocha propozycji...:( Szukamy dalej!!! Jak pomóc tej naszej biduli?!?!?!!?!??! Co myślicie o tym???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/253457-dam-dom-tymczasowy Dziewczyna brzmi bardzo fajnie, tylko że ... tam jest kawalerka, czyli pokoik i mała kuchenka, lub łączona kuchnia z pokojem ... co będzie jeśli psiaki się nie dogadają, jak je kontrolować, izolować od siebie w czasie nieobecności właścicielki? Tak czy siak z pewnością warto wziąć pod uwagę ten DT, wybrać się porozmawiać, zobaczyć na miejscu co i jak. Kciuki zaciskamy nadal ... do odwołania! :) Quote
malagos Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Najlepiej, jakby ktoś z Warszawy poszedł tam, pogadał, zobaczył - szkoda bowiem okazji stracić... Quote
Bonsai Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Mam zdjęcia Miki :) Wojtkowi całusy rozdaje :) A taka jest niesmiała wobec obcych Jej aktualny boks i sunia w nim Quote
Marycha35 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 No i się poryczałam..... Ona, mimo wszystko, się tak ładnie uśmiecha, nie, cholera, tak dalej być nie może!!! Jestem w pracy, jak wrócę napiszę więcej. Quote
Ewanka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Słodka sunia :loveu: Poszukiwany człowiek z kanapą i wielkim sercem!!! Quote
Gabi79 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ewanka napisał(a):Słodka sunia :loveu: Poszukiwany człowiek z kanapą i wielkim sercem!!! To prawda!!! Szkoda, że z tej tajemnieczej propozycji nic nie wyszło:-( Quote
Marycha35 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Napiszę jeszcze do ZuziM. Byłam na wątku Amorka, który był u Zuzi. Serce i dusza się śmiała, że ten kochany staruszek u Niej właśnie dożył swoich ostatnich dni: kochany, zadbany, spokojny i szczęśliwy. Quote
Marycha35 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jest ponownie światełko w tunelu:) Napisałam do dziewczyny z Dogo o nicku Makila i zapytałam czy mogłaby przyjąć Miczkę. Dostałam odpowiedź, że TAK, ale sunia musi tolerować inne psy. Tam psiaki mieszkają w pomieszczeniach domowych, razem się bawią, biegają i śpią. Nie ma u Makili boksów zewnętrznych, żeby izolować psy. Czy Mika da radę??????? Czy nie zaatakuje?????? Co robić Dziewczyny:roll:????? Quote
Ewanka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Marychno, czy sunia może zaatakować, czy ktoś może ją zaatakować? tego pewnie nie dowiesz się zanim nie spróbujesz, ale chyba warto próbować inaczej zostanie tak jak jest. Ważna jest liczba psów, pokoi, osób ... czy długo w ciągu dnia psiaki są w domu same itp. Jak długo i często są na "wysiłkowych" spacerach, to bardzo rozładowuje emocje. Nigdy nie wiadomo co się zdarzy, ale uważam, że trzeba podejmować ryzyko, oczywiście względnie rozsądnie ;) Kciukasy zaciśnięte! Quote
Recommended Posts