Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara2011 napisał(a):
Dzięki, po pracy spróbuję odnaleźć i napisać. Ale nawet jesli miejsce jest to deklaracji mały za mało:-(.

Miejsca raczej nie ma, a dobrze wiedzieć ile musimy jeszcze uzbierać, bo na razie zbieramy w ciemno. ;)

Posted (edited)

Dziewczynki dzięki serdecznie za dobre słowa i obecność u Miki naszej kochanej:) Już zapisuję i podliczam deklaracje! Jutro po pracy napiszę do DIF, może się jakoś uda to miejsce namierzyć:)
EDIT: mamy 111 zł deklaracji!

Edited by Marycha35
Posted

A może warto podrążyć temat z Hop! i zarezerwować miejsce? sunia by pojechała, gdy się zwolni, a my miałybyśmy czas na rozbieranie deklaracji?

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki dzięki serdecznie za dobre słowa i obecność u Miki naszej kochanej:) Już zapisuję i podliczam deklaracje! Jutro po pracy napiszę do DIF, może się jakoś uda to miejsce namierzyć:)
EDIT: mamy 111 zł deklaracji!

A u DIF ? ...

Posted (edited)

Hurraaaa!
Mikunia ma już pierwsze pieniążki.

Na konto wpłynęło:
20zł od basiek8:loveu:
150zł od p.Aliny Z. :loveu:

Bardzo dziękujemy :smilecol::smilecol:

Na razie wpłaty umieszczę w pości nr 6 (bo to mój pierwszy post na tym wątku) ale potem trzeba będzie przepisać jakiś wcześniejszy post na mnie aby wpłaty były widoczne na początku wątku:-).

Edited by Sara2011
Posted

Poker napisał(a):
Jeżeli to Alina Z. wpłaciła, to jest pani, która adoptowała sunię za moim pośrednictwem.

Tak, tak, dokładnie-od p.Alinki. Poker podziękuj proszę serdecznie p.Alinie:loveu:.

Posted

Sara2011 podała mi nr konta gdzie można kasiorkę wpłacać, będzie nieobecna czas jakiś. Gdyby ktoś sobie życzył, przesyłam dziarsko:)
Co do naszej sunieczki to szukam dalej, rozsyłam pytania. Na głównym wątku zapytam też jak nasza bida sobie radzi w przytulisku.

Posted

Ewanko dziękuję, że tu jesteś z nami:) I dzięki za podpowiedź, już tam piszę. Czekam na odzew od Dexterki, DIF i hop! - wiem, że Sara już do hop! pisała, ale jeszcze raz napisałam i zapytałam czy miejsce możemy zarezerwować dla tej naszej smutniejącej dziewczynki kochanej. Na głównym wątku zapytałam też czy są jakies wieści o Mice, fotki, filmiki. Jak ona sobie radzi, czy nadal jest tak źle...:shake: