malagos Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='paros'] Wysłałam ogłoszenie Karusi do Wyborczej[/QUOTE] Dziękuję serdecznie! [B][U]Doszły wpłaty: [/U] zoja. 20 zł Podmcent - 100 zł[/B] Bardzo, bardzo dziękuję! Quote
Poprawna Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Moje plakaciki Karusi już porozwieszane. Ok. 25 (W-wa i okolice) Quote
malagos Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='Poprawna']Moje plakaciki Karusi już porozwieszane. Ok. 25 (W-wa i okolice)[/QUOTE] Super, Szalona Kobieto! Dzięki!! Quote
kcd Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Wyprawki nie potrzeba, już zmobilizowałam znajomych. Także mozecie rozdysponować pozostałe środki wg uznania Quote
Nutusia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Właściwie to jest dobra myśl, żeby takie wiejskie psiaki jak np. moje tymczasy do Wwy po pewnym czasie posyłać na nauki ;) Quote
kcd Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie... Quote
Ziutka Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='kcd']Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...[/QUOTE] Trzymamy i nie zapeszamy :) Quote
inka33 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Poprawna']Muszę Ince napisać kto mnie wyzywa ;)[/QUOTE] ;) Widzę, widzę... :calus: [quote name='kcd']Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...[/QUOTE] No to trzymamy, a potem najwyżej się przyczepimy, że ta to se tak tymczasy bierze, że je do DS wysyła, zanim do niej na DT przyjadą! :eviltong: Jak się uda, to bierz Blanche. :p Quote
Usiata Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='kcd']Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...[/QUOTE] Ci..... zaciskam kciuki mocno za najlepszy domek i buziaki dla Karusi :calus::calus: Quote
malagos Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Ale byłoby cudnie! Karusia taka z wyglądu jamnisiowata, za to charakter - nie ubliżając jamnikom, bom całym sercem jamniczara, to ma o niebo lepszy! Moja siostra powiesiła w ubiegły piątek plakaty Kary na Krasińskiego, na Sadach - przed weekendem, w miejscach spacerowych - ani jedna karteczka nie zerwana.... ani jedna! Ineczko, to Ty nie wiesz o Blanszetce? Że w niedzielę pojedzie do dt? Quote
Mazowszanka13 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Jakby brakowało suczek na dt to w Makowie jest jedna mała biało-ruda. konfirm13 lub malagos powiedzą coś więcej. Quote
inka33 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='malagos']Ineczko, to Ty nie wiesz o Blanszetce? Że w niedzielę pojedzie do dt?[/QUOTE] Ano nie wiem... :oops: Quote
Mazowszanka13 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='inka33']Ano nie wiem... :oops:[/QUOTE] Marysia O. bierze do siebie jako dt w ten weekend :):) Quote
inka33 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='Mazowszanka13']Marysia O. bierze do siebie jako dt w ten weekend :):)[/QUOTE] A to ci nowina! :-o Quote
kcd Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Karusia już jest u nas :) Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby Tobi tak dobrze przyjął psiego gościa. Z miejsca buzi w dupkę i od tamtej pory przyjazne nie wchodzenie sobie w drogę. Karusia póki co głównie leży plackiem, ale na dzielone z Tobim smaczki ożywiła nawet cały ogonek :) Jak trochę odpocznie, porobię jej zdjęcia i spróbuję poprosić Psygarnij, żeby ją umieścili, może się uda. Quote
kcd Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Pierwszy wspólny sacerek za nami. Kobieta-anioł :) trudno określić póki co czy umie na tej smyczy, czy nie bo teraz cały czas dreptała pół kroku za mną. Ale trawki obwąchane i nawet kupka była :) z Tobiaszkiem dogadują się cudownie. Po spacerku Karusia napila się wody i od razu wskoczyla na kanapę i położyła się obok mnie z lewej a Tobiś po chwili, jak skończył swoje zwyczajowe bieganie w kółko- z prawej :) Ach! Tęskniłam za dwoma psiakami w domu! :) Quote
malagos Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Ja się bardzo cieszę, ze ta biedunia już Ciebie, kcd, polubiła, i że Tobiś tak fajnie zareagował na nową przyjaciółkę. Kcd, namawiaj tę panią od jamnika.... Quote
kcd Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Karusia cały dzień spała. Na drugim wspólnym spacerku Tobi z Karusią trzymali się już bardzo blisko siebie, niestety zrobiło się nam zupełnie rzadkie wiecie-co. Postresowała zła ciotka dzisiaj, wywiozła nie wiadomo gdzie :/ nastawilam budzik i dopóki się nie unormuje będziemy chodzić co 2 godzinki Quote
zoja. Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 oj, to sobie pobiegasz jak ze szczeniaczkiem :) Quote
Usiata Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Buziaki w czółko dla Karusi :glaszcze: zmiana miejsca to jednak stres, nawet dla czlowieka, a co dopiero dla takiego wrażliwca jak Karusia :buzi: Quote
malagos Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 No własnie, stres i zmiana żarełka... U nas wychodziła na pierwszy spacer o 6 rano, ostatni wieczorny o 23.00. a jak Marta, współlokatorka, podoba jej się niunia? Quote
Recommended Posts