Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paros']

Wysłałam ogłoszenie Karusi do Wyborczej[/QUOTE]

Dziękuję serdecznie!

[B][U]Doszły wpłaty:
[/U]
zoja. 20 zł
Podmcent - 100 zł[/B]

Bardzo, bardzo dziękuję!

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...

Posted

[quote name='kcd']Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...[/QUOTE]
Trzymamy i nie zapeszamy :)

Posted

[quote name='Poprawna']Muszę Ince napisać kto mnie wyzywa ;)[/QUOTE]
;) Widzę, widzę... :calus:

[quote name='kcd']Ja nie chcę zapeszać, ale ktoś się zainteresował Karusią... pani miała jamnisia, jamnis zmarl... pani sama nauczy na smyczy... ojejku no trzymajcie kciuki, mam rozmawiać z panią po weekendzie...[/QUOTE]
No to trzymamy, a potem najwyżej się przyczepimy, że ta to se tak tymczasy bierze, że je do DS wysyła, zanim do niej na DT przyjadą! :eviltong:
Jak się uda, to bierz Blanche. :p

Posted

Ci..... zaciskam kciuki mocno za najlepszy domek i buziaki dla Karusi :calus::calus:

Posted

Ale byłoby cudnie! Karusia taka z wyglądu jamnisiowata, za to charakter - nie ubliżając jamnikom, bom całym sercem jamniczara, to ma o niebo lepszy!

Moja siostra powiesiła w ubiegły piątek plakaty Kary na Krasińskiego, na Sadach - przed weekendem, w miejscach spacerowych - ani jedna karteczka nie zerwana.... ani jedna!

Ineczko, to Ty nie wiesz o Blanszetce? Że w niedzielę pojedzie do dt?

Posted

Karusia już jest u nas :) Nigdy jeszcze nie widziałam, żeby Tobi tak dobrze przyjął psiego gościa. Z miejsca buzi w dupkę i od tamtej pory przyjazne nie wchodzenie sobie w drogę. Karusia póki co głównie leży plackiem, ale na dzielone z Tobim smaczki ożywiła nawet cały ogonek :) Jak trochę odpocznie, porobię jej zdjęcia i spróbuję poprosić Psygarnij, żeby ją umieścili, może się uda.

Posted

Pierwszy wspólny sacerek za nami. Kobieta-anioł :) trudno określić póki co czy umie na tej smyczy, czy nie bo teraz cały czas dreptała pół kroku za mną. Ale trawki obwąchane i nawet kupka była :) z Tobiaszkiem dogadują się cudownie. Po spacerku Karusia napila się wody i od razu wskoczyla na kanapę i położyła się obok mnie z lewej a Tobiś po chwili, jak skończył swoje zwyczajowe bieganie w kółko- z prawej :) Ach! Tęskniłam za dwoma psiakami w domu! :)

Posted

Ja się bardzo cieszę, ze ta biedunia już Ciebie, kcd, polubiła, i że Tobiś tak fajnie zareagował na nową przyjaciółkę.

Kcd, namawiaj tę panią od jamnika....

Posted

Karusia cały dzień spała. Na drugim wspólnym spacerku Tobi z Karusią trzymali się już bardzo blisko siebie, niestety zrobiło się nam zupełnie rzadkie wiecie-co. Postresowała zła ciotka dzisiaj, wywiozła nie wiadomo gdzie :/ nastawilam budzik i dopóki się nie unormuje będziemy chodzić co 2 godzinki

Posted

No własnie, stres i zmiana żarełka... U nas wychodziła na pierwszy spacer o 6 rano, ostatni wieczorny o 23.00.
a jak Marta, współlokatorka, podoba jej się niunia?