inka33 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Dlaczego właściwie tak usilnie mi chcesz Karusię wpychać...? :hmmmm: Takie słodkie stworzonko... :p Quote
malagos Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 E, nie chcę, przecież ona nas tak bardzo kocha, to gdzie ja będę oddawać? A poważnie - z ogłoszeń nikt nie dzwoni, ale mała sobie u nas może poczekać, nie pali się. Quote
inka33 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 malagos napisał(a):E, nie chcę, przecież ona nas tak bardzo kocha, to gdzie ja będę oddawać? A poważnie - z ogłoszeń nikt nie dzwoni, ale mała sobie u nas może poczekać, nie pali się. Tak też myślałam... :eviltong: Dlatego gdzieś zapytałam, dlaczego przyganiasz garnkowi... ;) Quote
konfirm13 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Witaj Karusiu :). Pamietam, jak cię niosłam w objeciach spod desek, do domu ;). I wspominam Szarutka :) Quote
Kamila Proc Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 malagos napisał(a):Przeczytałam "kowal przedni" i myślę, może o czymś nie wiem? :evil_lol: jeszcze lepszy kowal! Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Kamila Proc napisał(a):jeszcze lepszy kowal! Byle nie lepszy od sołtysa... :scared: Quote
malagos Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Kochani, a kto umie zrobić plakacik Karusi z takimi zrywanymi karteczkami? Kogo pięknie mam poprosić? Proszę, może ktoś ma chwilkę czasu - moze to jedyna szansa, by ktoś wypatrzył suczynkę? Ona jest idealna dla starszej osoby, na kolana i krótkie spacery, na posiedzenia na ławeczce... Quote
malagos Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 O, dziekuję :p Uderzam w ton proszalczy, uwaga! - Ineczko, proszę, zrób Karusi plakacik... Quote
inka33 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='malagos']Kochani, a kto umie zrobić plakacik Karusi z takimi zrywanymi karteczkami? Kogo pięknie mam poprosić? Proszę, może ktoś ma chwilkę czasu - moze to jedyna szansa, by ktoś wypatrzył suczynkę? Ona jest idealna dla starszej osoby, na kolana i krótkie spacery, na posiedzenia na ławeczce... Byle nie dla starszej "nadopiekuńczej", bo ją zapasie... :mad: Odpisałam Ci na PW. :grins: Quote
malagos Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 dziękuję :) Wyjeżdzam jutro raniutko na szkolenie na dwa dni, do Krainy Rumianku - znacie? Bo ja nie, ale jak pojadę, to Wam potem opowiem :). Prosze, zagladajcie tu, podnoscie wateczek, i do usłyszenia w sobotę. Quote
Mattilu Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 No to podnosze wateczek w oczekiwaniu na plakacik Inki:) I powrot Malagos rzecz jasna;) Quote
Nutusia Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Kraina Rumianku - brzmi baaaaaaaardzo intrygująco! Quote
Mattilu Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Kamila Proc']gdzie ta kraina? A tutaj: www.krainarumianku.pl Quote
jaanka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Malagos,wracaj z tego Polesia i opowiadaj jak było :) Quote
jaanka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Nutusia']Ale numer - wróci... we wianku! ;) :)[/QUOTE] Jeżeli tak,to miejsce stanie się baaardzo atrakcyjne :evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 mnie by sie przydal tydzien odchudzania z ajurweda Quote
Mattilu Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Kamila Proc']mnie by sie przydal tydzien odchudzania z ajurweda[/QUOTE] A mnie może nawet dwa...a w każdym razie by nie zaszkodziły ;-) Quote
inka33 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Mattilu']No to podnosze wateczek w oczekiwaniu na plakacik Inki:) I powrot Malagos rzecz jasna;)[/QUOTE] Najpierw ja muszę zaczekać na swoją wenę... :oops: ... na Malagos we wianku też mogę. ;) Quote
malagos Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 Oj, tam, wianek był i się zmył, nie ma co "protezki" z rumianku robić, bo uwiera :) Miejsce urocze, tak mi Litwę przypominało, nawet te drewniane domy strzechą kryte, z okiennicami, a małymi spichlerzami na zboże - coś, czego na Mazowszu nie ma. I miejscowa gwara, połączenie białoruskiego, ukraińskiego, polskiego i rosyjskiego.I zabawy, i warsztaty zielarskie, i wiejskie spa, i super jedzonko. Tylko spanie do bani, bo 6 piętrowych łóżek koło siebie, ze się przecinać trudno, parawan i kolejnych 12 osób. Udało mi się wywalczyć łóżko na dole :), inne baby nie miały tyle szczęścia, he, he! Quote
jaanka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ciekawość mnie zżera. Jakim stylem wywalczyłaś to łóżko na dole? :evil_lol: Quote
Recommended Posts