Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E, nie chcę, przecież ona nas tak bardzo kocha, to gdzie ja będę oddawać?
A poważnie - z ogłoszeń nikt nie dzwoni, ale mała sobie u nas może poczekać, nie pali się.

Posted

malagos napisał(a):
E, nie chcę, przecież ona nas tak bardzo kocha, to gdzie ja będę oddawać?
A poważnie - z ogłoszeń nikt nie dzwoni, ale mała sobie u nas może poczekać, nie pali się.

Tak też myślałam... :eviltong:

Dlatego gdzieś zapytałam, dlaczego przyganiasz garnkowi... ;)

Posted

Kochani, a kto umie zrobić plakacik Karusi z takimi zrywanymi karteczkami? Kogo pięknie mam poprosić?
Proszę, może ktoś ma chwilkę czasu - moze to jedyna szansa, by ktoś wypatrzył suczynkę? Ona jest idealna dla starszej osoby, na kolana i krótkie spacery, na posiedzenia na ławeczce...

Posted

[quote name='malagos']Kochani, a kto umie zrobić plakacik Karusi z takimi zrywanymi karteczkami? Kogo pięknie mam poprosić?
Proszę, może ktoś ma chwilkę czasu - moze to jedyna szansa, by ktoś wypatrzył suczynkę? Ona jest idealna dla starszej osoby, na kolana i krótkie spacery, na posiedzenia na ławeczce...
Byle nie dla starszej "nadopiekuńczej", bo ją zapasie... :mad:

Odpisałam Ci na PW. :grins:

Posted

dziękuję :)
Wyjeżdzam jutro raniutko na szkolenie na dwa dni, do Krainy Rumianku - znacie? Bo ja nie, ale jak pojadę, to Wam potem opowiem :). Prosze, zagladajcie tu, podnoscie wateczek, i do usłyszenia w sobotę.

Posted

[quote name='Mattilu']No to podnosze wateczek w oczekiwaniu na plakacik Inki:) I powrot Malagos rzecz jasna;)[/QUOTE]
Najpierw ja muszę zaczekać na swoją wenę... :oops:
... na Malagos we wianku też mogę. ;)

Posted

Oj, tam, wianek był i się zmył, nie ma co "protezki" z rumianku robić, bo uwiera :)

Miejsce urocze, tak mi Litwę przypominało, nawet te drewniane domy strzechą kryte, z okiennicami, a małymi spichlerzami na zboże - coś, czego na Mazowszu nie ma. I miejscowa gwara, połączenie białoruskiego, ukraińskiego, polskiego i rosyjskiego.I zabawy, i warsztaty zielarskie, i wiejskie spa, i super jedzonko. Tylko spanie do bani, bo 6 piętrowych łóżek koło siebie, ze się przecinać trudno, parawan i kolejnych 12 osób. Udało mi się wywalczyć łóżko na dole :), inne baby nie miały tyle szczęścia, he, he!