Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Rzeczywiście, Mazowszanka dziś była świadkiem - Karusia jest rewelacyjna, i pysio ma bardzo całuśny. Nawarczała przez moment i zjeżyła się jak szczotka na widok Liska, z którym Mazowszanka przyjechała do kontroli do Tomka. ale po chwili lezała sobie w słońcu na tarasie.

Potwierdzam, że Karusia jest prześliczna :)
Ma piękną lśniącą sierść i wije się jakby była z gumy.
A oczka ma bursztynowe.

Posted

malagos napisał(a):
A ja się dziwię, że nie było ani jednego telefonu o Karusię. Taka fajna istotka z niej, a tu cisza.... Nie to, że zaraz musi iść na swoje, nie! Ale miałam nadzieję, że ktoś zadzwoni, zainteresuje się, zapyta :razz:
Jest nam bardzo dobrze z nią :p

Ona podobna do mojej tymczasowiczki Dinki, o którą od września były 2 telefony :(

Posted

inka33 napisał(a):
Malagos, proszę ładnie maglować Mazowszankę o niespodziankę... :siara:

malagos napisał(a):
O matko, a jak ja mam Ją maglować?????? O niespodziankę?? Jak ja lubię niespodzianki!

Jak to, jak??? Przecież napisałam, że ładnie! :evil_lol:
Na zdrowie! :)

Posted

Mazowszanka bez molestowania dała dla psików uszka-gryzaczki :) Chyba muszę je jakoś podzielić, bo duże siom, a psy małe :placz:
Inko, dziękująca!!

Posted

Nie było o Karusię ANI JEDNEGO ZAPYTANIA...
A to cudko jest takie fajne! Wczoraj przyjechali znajomi Tomka a drugiego końca Polski, byli nią zachwyceni. Bo ona ani nie szczeka, ani się nadmiernie nie boi - po prostu podejdzie na zawołanie, da się pogłaskać, po chwili spokojnie odchodzi spać na fotel. Nie dziaduje przy stole, nie zaczepia łapka jak moja Nutka, jak ktoś nie zwraca na nią uwagi, nie piszczy.

Posted

[quote name='wegielkowa'][FONT=Helvetica]Dwie panienki wyrzucły kocięta na plac zabaw w Warszawie. Dziewczyna z FB zrobiła zdjęcia. Pokażcie to!!! [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=320993728065371&set=oa.683776661659126&type=1 Kto może zabrać te biedne dwa kociaki? Kto ma konto na miau? Trzeba to nagłosnic. Może ktoś rozpozna te dziewuchy.

Link już niedostępny, nie wiecie, co z kotami?

Posted

dla rozluznienia powiem dowcip - aktualny na temat upalow.

Ida trzy Cioteczki pustynia, biedne, zagubily sie. Zar sie z nieba leje, ledwie zyja. Jedna szepcze do drugiej: "ja juz nie moge", a druga odpowiada: "ja tez nie, ale tamta trzecia ma i tak najgorzej z nas".
-"Dlaczego" - pyta pierwsza.
- "Dlatego, ze- odpowiada druga- wyobraz sobie, ze ona ma na dogomanii nick Mazowszanka".

Posted

Kamila Proc napisał(a):
dla rozluznienia powiem dowcip - aktualny na temat upalow.

Ida trzy Cioteczki pustynia, biedne, zagubily sie. Zar sie z nieba leje, ledwie zyja. Jedna szepcze do drugiej: "ja juz nie moge", a druga odpowiada: "ja tez nie, ale tamta trzecia ma i tak najgorzej z nas".
-"Dlaczego" - pyta pierwsza.
- "Dlatego, ze- odpowiada druga- wyobraz sobie, ze ona ma na dogomanii nick Mazowszanka".

He, he, dobrze, ze nie Savanha czy Gobi (była tak dziewczyna z Radomia)