wegielkowa Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [FONT=Helvetica]Dwie panienki wyrzucły kocięta na plac zabaw w Warszawie. Dziewczyna z FB zrobiła zdjęcia. Pokażcie to!!! [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=320993728065371&set=oa.683776661659126&type=1 Kto może zabrać te biedne dwa kociaki? Kto ma konto na miau? Trzeba to nagłosnic. Może ktoś rozpozna te dziewuchy. Quote
Mazowszanka13 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 malagos napisał(a):Rzeczywiście, Mazowszanka dziś była świadkiem - Karusia jest rewelacyjna, i pysio ma bardzo całuśny. Nawarczała przez moment i zjeżyła się jak szczotka na widok Liska, z którym Mazowszanka przyjechała do kontroli do Tomka. ale po chwili lezała sobie w słońcu na tarasie. Potwierdzam, że Karusia jest prześliczna :) Ma piękną lśniącą sierść i wije się jakby była z gumy. A oczka ma bursztynowe. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 malagos napisał(a):A ja się dziwię, że nie było ani jednego telefonu o Karusię. Taka fajna istotka z niej, a tu cisza.... Nie to, że zaraz musi iść na swoje, nie! Ale miałam nadzieję, że ktoś zadzwoni, zainteresuje się, zapyta :razz: Jest nam bardzo dobrze z nią :p Ona podobna do mojej tymczasowiczki Dinki, o którą od września były 2 telefony :( Quote
inka33 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 inka33 napisał(a):Malagos, proszę ładnie maglować Mazowszankę o niespodziankę... :siara: malagos napisał(a):O matko, a jak ja mam Ją maglować?????? O niespodziankę?? Jak ja lubię niespodzianki! Jak to, jak??? Przecież napisałam, że ładnie! :evil_lol: Na zdrowie! :) Quote
malagos Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Mazowszanka bez molestowania dała dla psików uszka-gryzaczki :) Chyba muszę je jakoś podzielić, bo duże siom, a psy małe :placz: Inko, dziękująca!! Quote
Nutusia Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Przy takim dzieleniu świetnie się sprawdza piłka do... metalu - mój Małż ma to przetrenowane ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Nutusia napisał(a):Przy takim dzieleniu świetnie się sprawdza piłka do... metalu - mój Małż ma to przetrenowane ;) A tchawice tnę sekatorem ;-) Quote
Mattilu Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):A tchawice tnę sekatorem ;-) Zabrzmialo dosyc makabrycznie :chainsaw::chainsaw: Quote
inka33 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mattilu napisał(a):Zabrzmialo dosyc makabrycznie :chainsaw::chainsaw: "Masakra piłą tarczową" to by była! :evil_lol: Quote
malagos Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Nie było o Karusię ANI JEDNEGO ZAPYTANIA... A to cudko jest takie fajne! Wczoraj przyjechali znajomi Tomka a drugiego końca Polski, byli nią zachwyceni. Bo ona ani nie szczeka, ani się nadmiernie nie boi - po prostu podejdzie na zawołanie, da się pogłaskać, po chwili spokojnie odchodzi spać na fotel. Nie dziaduje przy stole, nie zaczepia łapka jak moja Nutka, jak ktoś nie zwraca na nią uwagi, nie piszczy. Quote
malagos Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='wegielkowa'][FONT=Helvetica]Dwie panienki wyrzucły kocięta na plac zabaw w Warszawie. Dziewczyna z FB zrobiła zdjęcia. Pokażcie to!!! [/FONT]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=320993728065371&set=oa.683776661659126&type=1 Kto może zabrać te biedne dwa kociaki? Kto ma konto na miau? Trzeba to nagłosnic. Może ktoś rozpozna te dziewuchy. Link już niedostępny, nie wiecie, co z kotami? Quote
Handzia55 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):A tchawice tnę sekatorem ;-) Jakieś dance macabre urządzacie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malagos Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 E, nie, te surowe przełyki trudni pokroić, łatwiej po ugotowaniu i przestudzeniu :) Quote
jaanka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 No ja mam problem z tymi mięsnymi sprawami. Chciałabym żeby zaczęli klonować kotlety. Quote
Kamila Proc Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 dla rozluznienia powiem dowcip - aktualny na temat upalow. Ida trzy Cioteczki pustynia, biedne, zagubily sie. Zar sie z nieba leje, ledwie zyja. Jedna szepcze do drugiej: "ja juz nie moge", a druga odpowiada: "ja tez nie, ale tamta trzecia ma i tak najgorzej z nas". -"Dlaczego" - pyta pierwsza. - "Dlatego, ze- odpowiada druga- wyobraz sobie, ze ona ma na dogomanii nick Mazowszanka". Quote
jaanka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 :klacz: Nicki zależnie od sytuacji bywają niebezpieczne. :evil_lol: Quote
malagos Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Kamila Proc napisał(a):dla rozluznienia powiem dowcip - aktualny na temat upalow. Ida trzy Cioteczki pustynia, biedne, zagubily sie. Zar sie z nieba leje, ledwie zyja. Jedna szepcze do drugiej: "ja juz nie moge", a druga odpowiada: "ja tez nie, ale tamta trzecia ma i tak najgorzej z nas". -"Dlaczego" - pyta pierwsza. - "Dlatego, ze- odpowiada druga- wyobraz sobie, ze ona ma na dogomanii nick Mazowszanka". He, he, dobrze, ze nie Savanha czy Gobi (była tak dziewczyna z Radomia) Quote
Kamila Proc Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 mam nadzieje, ze Mazowszanka sie nie obrazila Quote
jaanka Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 inka33 napisał(a):A ja bym wyparowała czy została wypita...? ;) Tego nie wiem. Ale powróżyć i tak potem by się nie dało ;) Quote
Kamila Proc Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 inka33 napisał(a):A ja bym wyparowała czy została wypita...? ;) dobre pytanie! Quote
Mazowszanka13 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Kamila Proc napisał(a):mam nadzieje, ze Mazowszanka sie nie obrazila Na szczęście nie jestem obrażalska. Quote
jaanka Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Na szczęście nie jestem obrażalska. Bo Ty jesteś Mazowszanka do kwadratu ;) Quote
Kamila Proc Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Na szczęście nie jestem obrażalska. no i kawal przedni Quote
malagos Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 [quote name='Kamila Proc']no i kawal przedni Przeczytałam "kowal przedni" i myślę, może o czymś nie wiem? :evil_lol: Quote
Recommended Posts