Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki ;)
ale szkoda ze nawet 1zł. nie idzie na przysulisko jakies albo na operacje jakiego psiaka w potrzebie.....no ale cóz i tak fajnie ze sa takie koszuli;)

wpłaciłam wczoraj kase na konto...teraz tylko czekam na koszuleczke :lol:

i oczywiscie na Krawcia :placz:

Posted

dzień dobry!
Zamówiłam 2 koszulki w lepszej wersji w rozmiarze L - doszły szybciutko i są bardzo fajne. Nie należę do szczypiorków, lubię koszulki bardziej dopasowane i rozmiar jest dla mnie idealny. jakość bardzo dobra, nadruk też, jestem bardzo zadowolona!

BIGOSIKU - wielkie gratulacje!!!!!:cool2: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

jest!! koszulka doszła!! tylko, że ja w tym czasie byłam w sklepie i muszę ją odebrać z poczty... ale to dopiero jak będę jechać na działkę.... wracam w niedziele i może będą jakieś fotki :D

Posted

+++++
Uwaga! Przez weekend zamówienia będą lądować w naszej bazie, ale potwierdzenie i realizacja rozpocznie się dopiero po niedzieli :)
+++++

I tak zupełnie przy okazji mała prośba przy okazji zamówień - proszę o zamawianie koszulek, jeśli jesteście naprawdę chętni do zakupu i w ciągu 7 dni roboczych od dnia zamówienia będziecie w stanie wpłacić wymaganą kwotę.

Proszę też uważnie czytać Warunki Sprzedaży, by nie dochodziło do sytuacji, w której będziecie czekać na przesyłki, sądząc, że zapłaty można dokonać przy odbiorze... Nie wysyłamy koszulek za pobraniem, realizacja zamówienia może nastąpić dopiero po wpłacie z góry za koszulkę i przesyłkę.

Posted

tak tak ja teraz czekam na swoja koszulke...mam nadzieje ze szybciutko dojedzie domnie ;D:multi:

bede w niej latała i szukała Krawcia ;) ...moze ona mi pomoze znaleść Krawcia ;)..oby

Posted

A ja przed chwilą zamówiłam dla siebie i goguni - i chyba zamówienie dla goguni kliknęłam 2 razy.
Zamówiłam dla goguni białą S (classic - standard) a dla siebie czyli samograja miałam zamówić białą damską i czarną v-neck, ale mi się cos pochrzaniło (czerwony kolor mi sie kliknął, i nie zmieniłam rodzaju koszulki z classic na V neck)
CHCIAŁABYM OD NOWA ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE!!!!
1. Clasic S biała - nick gogunia - eksklusive (jednak wolę lepszy gatunkowo materiał)
2. Clasic XL biała - nick samograj - eksklusive
3. V-neck M czarna - samograj - eksklusive.
Obliczyłam , że powinnam zapłacić 120zł + koszt przesyłki (ile?)

A czy mogłabym zamówić koszulkę (dla samograja czyli 2 i 3 punkt zamówienia) z napisem na plecach:

Samograj FCI
www.ogarypolskie.ovh.org
zamiast napisu jaki jest w projekcie, pozostawiając znaczek dogo z przodu koszulki

Jakoś tak fajnie zaprojektowany napis z psią łapką???

Sory, że piszę o szczegółach tutaj, ale tak jest mi łatwiej :loveu:

Posted

Proszę wszelkie prośby kierować na mój adres e-mail i w ten sposób dokonywać korekt i poprawek. Wtedy informacja trafia bezpośrednio do mnie, a na forum może gdzies zaginąć, albo przeleżeć gdy nie będę tu zaglądał regularnie.

Wszystkie ceny i koszty zapisane są na stronie, z której dokonuje się zamówienie... Powtórzę: należy ich szukać na podstronie "Warunki Sprzedaży".

I sprawa najważniejsza: ponieważ koszulka jest koszulką Forum Dogomania.pl nie widzę możliwości modyfikacji w zaproponowany już wzór - jeśli chcesz zamówić koszulkę reklamującą inną witrynę www - to już musimy omówić indywidualnie.

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
oooo :D kogo ja tu widzę ;P
a mam ;p ale fotek w niej nie mam :[

No a co z takim zdziwieniem? Mówiłam, że nie ma mnie do piętnastego, dziś siedemnasty:D

Ubieraj koszulkę i strzelaj fotkę, już! :diabloti:

Posted

No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe

Posted

smallpati napisał(a):
No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe

nie kapuje ........:roll:

Posted

Dostałam koszulkę:multi:
Muszę przyznać, że ta XL jest całkiem całkiem. Leży jak ulał:diabloti:
Dla mnie ta koszulka i na wystawy, na spotkania i do codziennego biegania - jest oryginalna:lol: