BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ff_koszulki napisał(a):@BlackSheWolf - koszulka ruszy dzisiaj... Może zdążysz jako pierwsza wkleić fotki ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Rinuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 fajny pomysł z tymi koszulkami :) może też zamówię jedną :) ale jeszcze pomyslę bo 30zł piechotą nie chodzi :) Quote
lila138 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 hmm a nie doczytałam czy jakaś czesc sprzedarzy koszulek idzie na psiaki jakieś??? Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 nie idzie... dogomaniacy mieli kaprys i chcieli koszulke :D no i mają:evil_lol: Quote
ff_koszulki Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 hmm a nie doczytałam czy jakaś czesc sprzedarzy koszulek idzie na psiaki jakieś??? Odsyłam do pierwszego postu i do kilku z początkowych stron... Quote
lila138 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dzieki ;) ale szkoda ze nawet 1zł. nie idzie na przysulisko jakies albo na operacje jakiego psiaka w potrzebie.....no ale cóz i tak fajnie ze sa takie koszuli;) wpłaciłam wczoraj kase na konto...teraz tylko czekam na koszuleczke :lol: i oczywiscie na Krawcia :placz: Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 dzień dobry! Zamówiłam 2 koszulki w lepszej wersji w rozmiarze L - doszły szybciutko i są bardzo fajne. Nie należę do szczypiorków, lubię koszulki bardziej dopasowane i rozmiar jest dla mnie idealny. jakość bardzo dobra, nadruk też, jestem bardzo zadowolona! BIGOSIKU - wielkie gratulacje!!!!!:cool2: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
BlackSheWolf Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no to super AlKil :) ja na swoja czekam i sie doczekac juz nie moge :D Quote
bigos Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 AlKil - to ja się zaraz pojawiam w galerii i mam nadzieje zobaczyć Panią odzianą w koszulkę:cool3::cool3::cool3: Quote
BlackSheWolf Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bigos napisał(a):AlKil - to ja się zaraz pojawiam w galerii i mam nadzieje zobaczyć Panią odzianą w koszulkę:cool3::cool3::cool3: no ja też :cool3: bo jak nie to :mad: :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jest!! koszulka doszła!! tylko, że ja w tym czasie byłam w sklepie i muszę ją odebrać z poczty... ale to dopiero jak będę jechać na działkę.... wracam w niedziele i może będą jakieś fotki :D Quote
ff_koszulki Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 +++++ Uwaga! Przez weekend zamówienia będą lądować w naszej bazie, ale potwierdzenie i realizacja rozpocznie się dopiero po niedzieli :) +++++ I tak zupełnie przy okazji mała prośba przy okazji zamówień - proszę o zamawianie koszulek, jeśli jesteście naprawdę chętni do zakupu i w ciągu 7 dni roboczych od dnia zamówienia będziecie w stanie wpłacić wymaganą kwotę. Proszę też uważnie czytać Warunki Sprzedaży, by nie dochodziło do sytuacji, w której będziecie czekać na przesyłki, sądząc, że zapłaty można dokonać przy odbiorze... Nie wysyłamy koszulek za pobraniem, realizacja zamówienia może nastąpić dopiero po wpłacie z góry za koszulkę i przesyłkę. Quote
lila138 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 tak tak ja teraz czekam na swoja koszulke...mam nadzieje ze szybciutko dojedzie domnie ;D:multi: bede w niej latała i szukała Krawcia ;) ...moze ona mi pomoze znaleść Krawcia ;)..oby Quote
samograj Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A ja przed chwilą zamówiłam dla siebie i goguni - i chyba zamówienie dla goguni kliknęłam 2 razy. Zamówiłam dla goguni białą S (classic - standard) a dla siebie czyli samograja miałam zamówić białą damską i czarną v-neck, ale mi się cos pochrzaniło (czerwony kolor mi sie kliknął, i nie zmieniłam rodzaju koszulki z classic na V neck) CHCIAŁABYM OD NOWA ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE!!!! 1. Clasic S biała - nick gogunia - eksklusive (jednak wolę lepszy gatunkowo materiał) 2. Clasic XL biała - nick samograj - eksklusive 3. V-neck M czarna - samograj - eksklusive. Obliczyłam , że powinnam zapłacić 120zł + koszt przesyłki (ile?) A czy mogłabym zamówić koszulkę (dla samograja czyli 2 i 3 punkt zamówienia) z napisem na plecach: Samograj FCI www.ogarypolskie.ovh.org zamiast napisu jaki jest w projekcie, pozostawiając znaczek dogo z przodu koszulki Jakoś tak fajnie zaprojektowany napis z psią łapką??? Sory, że piszę o szczegółach tutaj, ale tak jest mi łatwiej :loveu: Quote
ff_koszulki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Proszę wszelkie prośby kierować na mój adres e-mail i w ten sposób dokonywać korekt i poprawek. Wtedy informacja trafia bezpośrednio do mnie, a na forum może gdzies zaginąć, albo przeleżeć gdy nie będę tu zaglądał regularnie. Wszystkie ceny i koszty zapisane są na stronie, z której dokonuje się zamówienie... Powtórzę: należy ich szukać na podstronie "Warunki Sprzedaży". I sprawa najważniejsza: ponieważ koszulka jest koszulką Forum Dogomania.pl nie widzę możliwości modyfikacji w zaproponowany już wzór - jeśli chcesz zamówić koszulkę reklamującą inną witrynę www - to już musimy omówić indywidualnie. Quote
bellatriks Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 BlackSheWolf napisał(a):ah.. :D jaka mam ładną koszulkę :D Masz już? To dawaj fotę :D Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 oooo :D kogo ja tu widzę ;P a mam ;p ale fotek w niej nie mam :[ Quote
bellatriks Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 BlackSheWolf napisał(a):oooo :D kogo ja tu widzę ;P a mam ;p ale fotek w niej nie mam :[ No a co z takim zdziwieniem? Mówiłam, że nie ma mnie do piętnastego, dziś siedemnasty:D Ubieraj koszulkę i strzelaj fotkę, już! :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe Quote
BlackSheWolf Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 smallpati napisał(a):No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe nie kapuje ........:roll: Quote
Agga Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dostałam koszulkę:multi: Muszę przyznać, że ta XL jest całkiem całkiem. Leży jak ulał:diabloti: Dla mnie ta koszulka i na wystawy, na spotkania i do codziennego biegania - jest oryginalna:lol: Quote
Matusz Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 czy ktoś może wstawić w końcu zdjęcia koszulki ??:eviltong::eviltong: Quote
Agga Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 tak jest szefuniu zaraz zrobię zdjęcie i wstawie. Oki o to moja koszulka Quote
bellatriks Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o matko, zaj...ista! :cool3: Też bym chciała... ino nie mogę :placz: Quote
Recommended Posts