ff_koszulki Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 @asia_pie - mail jest dobry. Problem z wysłanie NA ten adres leży najwyraźniej po stronie Twojego serwera pocztowego, który uznał serwer wp.pl za spamera. Może być również inaczej - to serwer wp.pl odrzucił mail OD Ciebie, uznając go za SPAM... Zamówienie doszło, potwierdzenie wyszło (dotyczy jednak tego co zamówiłaś, bez zmian). Co do zmian - o ile wzór będzie pewnie gotów we wtorek, z koszulką może być kłopot. Najbezpieczniej jest umówić się na odbiór koszulki w piątek/sobotę. Quote
Asia & Ginger Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kurczę wysyłałam już maila z onetu i WP i cały czas nie chce sie wysłać. :mad: ff_koszulki, a przeczytałeś może PW ode mnie? :cool3: Napisałam tam to samo co w mailach. ;) Quote
ff_koszulki Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 @asia_pie - Asiu, przeczytaj uważnie mój post - piszę w nim o rzeczach, o których pisałaś w PW. A mail dotarł na konto już po raz trzeci :D :D Koszulka się znalazła, nadruki są gotowe. Jutro (wtorek) będzie gotowa do odbioru. Na PW podaję adres, gdzie będziesz mogła się po nią zgłosić. Quote
Asia & Ginger Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ff_koszulki napisał(a):@asia_pie - Asiu, przeczytaj uważnie mój post - piszę w nim o rzeczach, o których pisałaś w PW. A mail dotarł na konto już po raz trzeci :D :D Koszulka się znalazła, nadruki są gotowe. Jutro (wtorek) będzie gotowa do odbioru. Na PW podaję adres, gdzie będziesz mogła się po nią zgłosić. No właśnie tak sobie pomyślałam, że przecież napisałeś już odpowiedzi, a ja nadal pytam. :splat::lol: No proszę, to jednak maile doszły. :cool1: A wysyłałam chyba z 10 razy z różnych kont. :evil_lol: Jak dam radę, to odbiorę koszulkę jutro, a jak nie to dopiero w piątek/sobotę. Nie mogę się doczekać. :p :sweetCyb: Quote
ff_koszulki Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 @ruda & Cygan - koszulki ruszyły w drogę! @asia_pie - mam nadzieję, że koszulka się podoba i będzie się dobrze nosić na wystawie we Wrocławiu :) Quote
Fusica Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A ja tak trochę "od czapy" ale jako, że koszulkę już posiadam i chwalę... To chciałam zapytać czy nie można pomysleć o naklejkach na samochody dla dogomaniaków??? 1. może uda nam sie zainteresować "człowieków". 2. fajnie będzie spotkać w korku dogomaniaka. Normalnie chętnie bym nakleiła na mojego "strupa" taka naklejeczkę...:cool3: Quote
ff_koszulki Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nasz Klient, nasz Pannn... :razz: Nie ma najmniejszego problemu. No może jest jeden - trzeba będzie sobie samemu taką naklejkę nanieść... Potrzebny będzie pomysł na wzorek - co miało by się na niej znaleźć. Logo z przodu koszulki? Napis i adres www z pleców? Proszę o propozycje. By nie było, że rzucam hasła na wiatr - przygotowałem już kilka zestawów naklejek na samochody, kolegom i koleżankom, fanom Depeche Mode :) Oto przykłady: http://img292.imageshack.us/my.php?image=07092007261so0.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=img027es4.jpg http://img455.imageshack.us/img455/1797/file5939fl6.jpg Moi znajomi nie chcieli czegoś wielkiego - raczej subtelne znaczki, ale Wy możecie poszaleć, rzecz jasna ;) Wszystko jest jak zwykle kwestią ceny... Jak pomysł nabierze kształtów - przygotowałem dla chętnych "kurs obrazkowy" jak takie naklejki nanosi się na autka - więc wszystko jest gotowe - potrzeba tylko Waszej pomysłowości i chęci. Quote
Fusica Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Naklejki dla fanów Depechów powiadasz..... Hehehe... No to masz do czynienia z kolejną fanką... Jak dziś pamiętam jeszcze moja deemkę na rzemyku, martensy z blachami, ramoneskę i niedzielne Hybrydy :evil_lol: Tak się kiedyś nosili depeche. A marteny z blachami na palcach to mi koleżanka musiała od angoli przywozić bo u nas takich nie było. Ehhhhh, cudowne wspomnienia. Awantury z rodzicami o wyjścia do Hybryd (miałam wtedy jakieś 15 lat)... A co do naklejki, to logo dogomanii + adres, było by super. I jak dla mnie może być w to samo miejsce co depe-ludki. Aha. Może dobrze było by zmienić tytuł, żeby przyciągnąc zainteresowanych???? "KOSZULKI FORUMOWE I NAKLEJKI NA SAMOCHODY" ... Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gorzej jak ktos nie ma samochodu. O, wiem, na lodówke se przykleje :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ff_koszulki Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Po prostu trzeba założyć nowy wątek :) I po problemie... @Fusica - nie musisz mi przypominać... Ta miłość trwa u mnie już 18 lat :) Quote
ff_koszulki Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Przypominam wszystkim zamawiającym, że na wpłatę za koszulkę po złożeniu zamówienia jest 7 dni... Z przykrością muszę anulować zamówienia dla: - nikitaa83 - Zbyszka U. Wciąż czekamy na wpłatę od Kasi R.-D. Quote
ff_koszulki Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mikołajki za pasem, gwiazdka o kilka kroków... Nikt nie skusi się na koszulkę Forumową :roll: ? Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Przydał by się polarek z Logiem Dogo :lol: Quote
ff_koszulki Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fakt... jakby zimniej na dworze ;) Możemy pomyśleć i nad takim nadrukiem. Problemem jest jedynie brak polarów w hurtowni. Rozporządzenie ministra Giertycha sprawiło bowiem, że szkoły rzuciły się jak sępy na wszystko, co można by przerobić na "strój jednolity" (znany tu i ówdzie mundurkiem)... Piotrze, jeśli masz wolny polar - możemy zawsze umówić się na wysyłkę i naniesienie nadruku na Twoim ciuchu :) Quote
tusia. Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 A co z tymi banbandkami? Chyba się skuszę na tą koszulkę ;) Quote
BlackSheWolf Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Martya napisał(a):A co z tymi banbandkami? Chyba się skuszę na tą koszulkę ;) polecam koszulke :D mam ją już od lata i nic się nie zniszczyła :) Quote
Roxana Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ja w swojej nawet teraz siedzę przed kompem :lol: Quote
ff_koszulki Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Co do bandamek - proszę o propozycje - jaki materiał, jakie kolory, gdzie takowe można nabyć... Albo proszę o wykrój - produkcja we własnym zakresie też wchodzi w grę :) Poczta Polska wymyśliła nowe cenniki, ale małych paczek (o wymiarach 600x500x300 mm) na szczęście nie dotkną podwyżki... (uff...) Quote
Agga Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ja bym sie jeszcze pisała na smyczkę i może na kubek jak by kiedyś taka możliwość była A koszulka jest nie dozdarcia:multi: :diabloti: Quote
ff_koszulki Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kubek jest w zasięgu ręki, ale zaznaczam, że mam dostęp (póki co) do jednej tachnologii - mianowicie kalkomanii nanoszonej na jego zewnętrzną powierzchnię. Problem nie leży w możliwości zrobienia takowego gadżetu, a w zachowniu ciągłości kształtów i rozmiarów kubków - musiałbym znaleźć hurtownię materiałów reklamowych, która ma stałe dostawy tych samych modeli kubków. Kubki na sam początek musiały by być białe, lub jasne (kalkomanie są transparentne), ale gdybyście złożyli zamówienie od większej ilości osób - można wtedy pomyśleć nad ciemnymi kubkami (ciemne wymagają zastosowania innej, droższej technologii nanoszenia napisów/grafiki). Na jasnych kubkach można dodatkowo nanieść np. fotografie Waszych pupili, co być może było by interesujące... A koszt takiego kubeczka byłby dokładnie taki sam, jak tych wykonywanych "seryjnie" np. z logo forum. Jeśli będziecie zainteresowani - wyliczę szybko ile by to wszystko kosztowało. Generalnie - jestem otwarty na propozycje, indywidualne zamówienia. Proszę kierować pytania i ewentualne propozycje na adres: [email protected] Quote
Kida i Olo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jaka byłaby cena takiego kubeczka ze zdjęciem pupila? Quote
ff_koszulki Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Postaram się przygotować kosztorys i podać cenę końcową produktu na "po weekendzie". Trzeba zebrać do kupy kilka danych - cenę kubka, kalkomanii... Dodatkowo - nie zbaczajmy dalej z tematu wątku :) Do dyskusji o gadżetach zapraszam poprzez mail... Quote
ff_koszulki Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Warto się przypomnieć z wątkiem... Co do kubeczków - gadżecik można by zrobić w cenie ok. 15 zł za sztukę plus koszt wysyłki (pewnie jakieś 5 zł na list polecony, priorytetowy). A wracając do tematu... koszulki forumowe można wciąż zamawiać :) W razie, gdyby ktoś nie znał/pamiętał adresu: http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/ Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 uuu dlaczego nikt juz nie zamawia ?? nie ładnie Dogomaniacy :D Quote
Recommended Posts