Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Ale może i na miasto się zapędzę :evil_lol:

Jestem jak najbardziej za!!! :evil_lol:
I czekam na foteczki z niecierpliwością...:cool3:

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka koszulek powinno dotrzeć do adresatów już dziś... a jeśli nie - to na pewno w poniedziałek.

Osoby, które zamówiły koszulki w kolorach czerwnonym i niebieskim (szczególnie typu V-Neck) muszą uzbroić się w odrobinę cierpliwości. Hurtownia ściąga właśnie towar i te koszulki pojawią się dopiero w przyszłym tygodniu. Dzieje się tak dlatego, że nie są to t-shirty będące stale na półkach, jak w przypadku czarnych i białych koszulek. Gdyby miały wystąpić jakieś nieprzewidziane kłopoty z dostawą - np. brak pewnych rozmiarów (czasem trzeba wysłać dopiero zamówienie na ich uszycie), będę na bieżąco Was informował.

++++++

Uwaga dotycząca przesyłek, skoro już jesteśmy w pocztowych tematach

W razie jakichkolwiek wątpliwości, dysponuję zawsze numerem nadania paczki, który pozwala namierzyć przeyłkę na poczcie docelowej, lub przy odpowiednim przyciśnięciu kierowniczki/kierownika poczty, na sortowni w danym mieście. Zdarzają się bowiem sytuacje, że awiza nie docierają, lub listonosze mają "pod górkę" przy dużej ilości przesyłek i odkładają dostarczenie części z nich na kolejne dni. W takich momentach warto się przejść na pocztę by podpytać o przesyłkę.

Posted

No i niestety problemy z dostawą wspomnianych koszulek V-Neck stają się faktem. W hurtowniach dostępne są obecnie jedynie białe i czarne (i te zamówienia będą realizowane na bieżąco).

Na koszulki V-Neck w kolorze czerwonym i niebieskim trzeba będzie czekać aż do okresu powakacyjnego (przynajmniej) - w tej chwili hurtownie nie zamawiają kolorów, bo ten towar nie schodzi - a musiałyby do indywidualnych zamówień (takie jak nasze) ściągać paczki po 72 sztuki z każdego rozmiaru...

Dlatego wszyscy, którzy zdecydują się na zamówienie V-Necków we wspomnianych kolorach, proszeni są o zmianę na klasyczny krój kołnierza, względnie, o wybranie koloru białego lub czarnego.

Posted

ff_koszulki napisał(a):
Odpisałem :)

++++

Dla reszty Pań, mających wrażenie kurczenia się świata wokół, do dyspozycji pozostają jeszcze dwie koszulki (niestety jedynie w wersji exlusive):

(1) obwód w biuście 96 cm, długość koszulki 59 cm
(2) obwód w biuście 102 cm, długość koszulki 62 cm

Z powodu różnych serii produkcyjnych te rozmiary mogą "pływać" w granicach 1-2 cm

Kurcze, zamowilam 2 koszulki exclusive w rozmiarze XL, wierzac, ze to normalne XL, a nie karlowate, a teraz widze, ze nawet w te specjalne z powyzszego postu nie wleze :evil_lol: W tą Xl to nawet miss polonia by nie weszla, bo ma w biodrach ponad 90 cm :eviltong:
U mnie w firmie zamawiamy koszulki z logo, zawsze bez problemu XL to XL.

Ehhh, trudno, bede musiala zrezygnowac z zamowienia, na stare late nie bede paradowac w ciasnej lub meskiej koszulce.
Dobrze, ze weszlam na ten watek szukajac nr konta do zaplaty.

Posted

@Ulka18 - Od razu po Pani mailu wysłałem odpowiedź wskazującą, gdzie szukać danych do konta. Proszę sprawdzić skrzynkę - być może mail zwrotny został zatrzymany przez filtry antyspamowe... Pomijając moją odpowiedź wystarczy wejść na stronę z koszulkami i odnaleźć podstronę "Warunki sprzedaży" - numer konta jest zapisany i dostępny w każdym momencie.

Wiem również o tym, że chciała Pani większe, luźniejsze koszulki - mając to na uwadze zaproponowałbym odpowiednią koszulkę do Pani potrzeb. Proszę zwrócić uwagę, że we fragmencie, który Pani zacytowała, piszę wyraźnie, że można zamówić większe damskie koszulki i powtórzę to po raz kolejny - wystarczy napisać do mnie w sprawie koszulek o większych rozmiarach by uzgodnić detale - kilka forumowiczek już tak zrobiło i nie musiało wcale rezygnować z zamówienia.

Wszystkie potrzebne informacje są zawarte albo w wątku (sporo z odpowiedzi znalazło się w pierwszym poście) albo na stronie z koszulkami... Kilka minut na wnikliwą lekturę i wiele spraw się wyjaśnia.

A w sprawie różnorodności rozmiarów XL - i o tym, że nie istnieje coś takiego jak "uniwersalny rozmiar" XL czy jakikolwiek inny oznaczany tym samym symbolem - można przeczytać zaglądając do cytowanego przeze mnie artykułu z pisma Glamour:

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6248719&postcount=72

Podsumowując - proszę o kontakt, to zdecydowanie ułatwia sprawę.

@BlackSheWolf - przecież od zamówienia upłynęło dopiero 3 dni... Proszę uważnie przeczytać (jeśli jeszcze tego Pani nie zrobiła) Warunki Sprzedaży zapisane na stronie z koszulkami. Każdy zamawiający ma na wpłacenie kwoty za zamówienie do 7 dni (roboczych). Zamówienie anulowane jest ostatecznie tak naprawdę po ok. 14 dniach, jeśli wpłata nie nastąpi.

@Roxana - Cieszę się, że koszulka się podoba - a przy następnym zamówieniu proszę zmierzyć dokładnie swoje koszulki według metody opisanej w tym wątku - pozwoli to na dokładny dobór właściwego t-shirtu.

Posted

ja już pieniadze wysłałam:cool3:
ale jak zawsze muszę zrobić coś nie tak...
na blankiecie gdzie wypelnialam odnosnie wysylania pieniedzy nie dopisalam nazwy firmy (Esprit - Grażyna Ślopek)... wszystko inne jest... mam nadzieje, ze nie bedzie przez to zadnych komplikacji? :shake:

Posted

Ja się mierzyłam tak jak we wskazówkach podano i jest okej, poprostu mogłaby być tylko minimalnie dłuższa. Ale nie szkodzi, już dziś śmigałam w niej po Szczecinie :lol:
Podoba mi się- i nie tylko mi :cool3:

Posted

kurcze, ja dopiero po wakacjach sobie sprawie taką koszulkę, teraz nie mam kasy wyskrobać z portfela, może mi sie uda, kto wie, chciałoby się pośmigać po mieście ;)

wstawcie jakieś fotki, ciotki w koszulkach :D czekam :eviltong::eviltong:

Posted

@BlackSheWolf - dla banku najważniejszy jest numer konta - reszta może jedynie pomóc w sytuacji pomyłkowego przelewu i udowadniania, że zrobiło się błąd w numerze, a de facto chciało się wysłać pieniądze gdzie indziej. Ponieważ wierzę, że numer konta na przelewie był wpisany poprawnie, nie należy się martwić. Podejrzewam, że wpłata wpłynie szybko i może na koniec tygodnia listonosz zastuka do drzwi :)

++++++

Z frontu robót - kilka Forumowiczek do końca tygodnia powinno otrzymać swoje koszulki - Agga, Ewusek, Kasia+Lord, nordea, Axelek około piątku wypatrujcie listonosza :)

Wciąż czekamy na wykonanie przelewów przez osoby, które zamówiły koszulki w dn. 27 i 28 czerwca... 11/12 lipca minie ostateczny termin oczekiwania i te zamówienia zostaną anulowane, jeśli wpłaty nie wpłyną.

Posted

ff_koszulki napisał(a):
@BlackSheWolf - dla banku najważniejszy jest numer konta - reszta może jedynie pomóc w sytuacji pomyłkowego przelewu i udowadniania, że zrobiło się błąd w numerze, a de facto chciało się wysłać pieniądze gdzie indziej. Ponieważ wierzę, że numer konta na przelewie był wpisany poprawnie, nie należy się martwić. Podejrzewam, że wpłata wpłynie szybko i może na koniec tygodnia listonosz zastuka do drzwi :)

uff :D jaka ulga ;) no to czekam z niecierpliwoscia na koszulke :multi: :multi:

Posted

Z frontu robót - kilka Forumowiczek do końca tygodnia powinno otrzymać swoje koszulki - Agga, Ewusek, Kasia+Lord, nordea, Axelek około piątku wypatrujcie listonosza

O jak miło. Nie spodziewałam się, że tak szybko.:multi: