ff_koszulki Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A wystarczy wejść na stronę: http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/form.htm i rozwinąć listę "Wybierz kolor"... :roll: Quote
samograj Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ff_koszulki napisał(a):Grubsze koszulki dotarły do hurtowni, co oznacza, że do jutra wyruszą koszulki dla @nordea i @Bratka :) A do samograjki kiedy dotrą??? Quote
ff_koszulki Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pewnie dziś lub jutro - ruszyły w drogę - reszta w rękach listonoszy. Informacje dla @nordei i @Bratka napisałem, bo ich koszulki czekały nieco dłużej na realizację, ze względu na problemy, o których pisałem wczesniej... Reszta zamówień jest realizowana bez problemów. Quote
Peter Beny Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Mam koszulkę i jest super , zauważyłem że działa bardzo pozytywnie :evil_lol::evil_lol: Ludziska się pytają co to jest Dogomania , i ja tłumacze :razz: Będę zadowolony jak jakiś domek się znajdzie dzięki niej lub następny Dogomaniak ;) To był mój cel przy zakupie :lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no to super :D ja sie przyznam ze jeszcze nie bylam w niej nigdzie... :( nie chce jej zniszczyc... na wystawach bede miec ja napewno. I jak zrobi sie chlodniej na dworzu i bede nosic bluzki na krotki rekaw to bede szpanowac po miescie :D hahaha :D bo jak narazie to tylko na ramiaczka bluzki nosze...;) a moze ktos jednak wklei fotki w bluzce z DGM ?? :D Quote
anetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Wlasnie, ja poprosze kogos aby pokazal sie w bluzeczce :p Quote
Matusz Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja też, już od dawna proszę kogoś, żeby się pokazał w bluzce:p:diabloti: Quote
Roxana Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja się nie zdecyduję jednak pokazać :shake: Koszulka boska- tylko modelka nie ta :lol: Córka mi dziś fotki pstrykała a ja je odrazu usuwałam. No nie mogę poprostu patrzeć na siebie na zdjęciach... Wstydam się i nie pokażę :roll: Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Roxana napisał(a):Ja się nie zdecyduję jednak pokazać :shake: Koszulka boska- tylko modelka nie ta :lol: Córka mi dziś fotki pstrykała a ja je odrazu usuwałam. No nie mogę poprostu patrzeć na siebie na zdjęciach... Wstydam się i nie pokażę :roll: Roxana, a gdzie my znajdziemy CUDOWNIEJSZĄ modelkę??? :placz: Błagam...:cool3: Quote
Roxana Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No dobra, ale to już jutro. Najwyżej zrobię zdjęcia bez mojej mordusi ;) Quote
Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Roxanko pokaż się w całości, razem z mordusią, proszę Ja Ciebie :loveu: Quote
Hakita Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Roxana napisał(a):No dobra, ale to już jutro. Najwyżej zrobię zdjęcia bez mojej mordusi ;) Mordunie też chcemy...:p Ale jak uznasz...;) Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja mam taką prośbę czy ja mógłbym zobaczyć jk wygląda kolor niebieski koszulki?? jest to granat czy jakiś inny niebieski, zależy mi na tym bo w ciemno nie wezmę przecież.. jeśli można to proszę o wstawienie tego koloru tutaj na tym wątku... dziękuje z góry za odp Quote
lila138 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='anetta']Wlasnie, ja poprosze kogos aby pokazal sie w bluzeczce :p [quote name='matusz5']ja też, już od dawna proszę kogoś, żeby się pokazał w bluzce:p:diabloti: postaram sie dzis lub jutro wstawic fotki z koszulka na sobie...:evil_lol: musze tylko odzyskac swój aparat od siostry i bedzie ;) :multi: Quote
Roxana Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No dobra- chcieliście to macie. Odrazu zaznaczam, że szczytem lenistwa z mojej strony było to, iż nie chciało mi się do zdjęć zdjąć koszulki w małe kwiatki i na nią założyłam Dogomaniacką koszulkę i trochę te kwiatki prześwitują przez nią :eviltong: Sama koszulka (nawet Hekusia ogon się gdzieś z boku załapał na fotkę :lol:): A to tył: Przód (jakieś zamazane to wyszło :shake: ): I bok z moją mordusią ) okropne, patrzeć nie mogę- ja tak nie wyglądam! ;) ): Quote
Roxana Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No kochany w życiu się do zdjęcia nie uśmiechnę. Wtedy to już napewno nie dałabym fotki. Stara baba z dołeczkami przy uśmiechy i wogóle... :roll: Mateusz- miałeś ewentualnie skomentować koszulkę a nie moje ponuradztwo :eviltong: Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Roxana']No kochany w życiu się do zdjęcia nie uśmiechnę. Wtedy to już napewno nie dałabym fotki. Stara baba z dołeczkami przy uśmiechy i wogóle... :roll: Mateusz- miałeś ewentualnie skomentować koszulkę a nie moje ponuradztwo :eviltong: dobra, już nic nie mówię:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ja to dopiero sobie we wrześniu zamówię, znaczy zażyczę na prezent imieninowy:diabloti: tylko chciałbym zobaczy jaki kolor jest ten niebieski? Quote
ff_koszulki Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Kolor niebieski można określić jako "autostradowy" - jest zbliżony do znaku wskazującego początek i koniec autostrady. Na zdjęciach może jednak wyjść różnie - ze względu na oświetlenie, warunki słoneczne, użycie flesza... Pisałem już o tym, że podawanie jakichkolwiek wzorników też nie ma sensu, bo każdy monitor wyświetli ten kolor inaczej... Jedyne co można powiedzieć, że nie jest to bardzo ciemny granat (przechodzący w czerń - zwany navy blue), ani też jasny niebieski (jak tło tabel Forum - zwany sky blue)... ++++++ UWAGA zamawiający! W dniach 5-12. sierpnia udaję się na urlop i w tym czasie zamówienia będą przyjmowane, ale potwierdzone i realizowane będą dopiero po urlopie. Proszę o wzięcie tego pod uwagę jeśli najdzie Was ochota na koszulkę Forum. Podobnie z wpłatami za zamówione już koszulki - jeśli dotrą do mnie w okolicach piątku, lub w przyszłym tygodniu - koszulka zostanie wysłana dopiero w tygodniu po 12. sierpnia. ++++++ Quote
Matusz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='ff_koszulki']Kolor niebieski można określić jako "autostradowy" - jest zbliżony do znaku wskazującego początek i koniec autostrady. Na zdjęciach może jednak wyjść różnie - ze względu na oświetlenie, warunki słoneczne, użycie flesza... Pisałem już o tym, że podawanie jakichkolwiek wzorników też nie ma sensu, bo każdy monitor wyświetli ten kolor inaczej... Jedyne co można powiedzieć, że nie jest to bardzo ciemny granat (przechodzący w czerń - zwany navy blue), ani też jasny niebieski (jak tło tabel Forum - zwany sky blue)... aha dzięki wielkie ;) rozjaśniło mi to mniej więcej ;) to bardzo ładny kolor jest ;) Quote
Agga Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Roxana to teraz już ci nic nie pozostało jak udać się na dogomaniacki zlot:diabloti: Quote
samograj Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 W poniedziałek dostałam koszulki....są.....zajedwabiste!!!!!! Zamówię sobie jeszcze 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale.....dopiero we wrześniu, jak przypłynie nowa fala gotówki!!!!:cool3: Tym razem damskie fasony. Quote
ff_koszulki Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Pora na letnie porządki w zamówieniach :roll: Anulowano zamówienia: ULKA18, kakadu, malutkaiza, Gośka od Aniołów, Axusia, violetta87, TYMEK, kensei. Proszę @reksio i @samograja + @gogunia o realizację wpłat - minął już ponad tydzień od zamówienia! ++++ Pytanie poza konkursem: Czy chcielibyście Państwo, by wzór koszulki zlotowej (uproszczony kolorystycznie) trafił do sklepiku (bez daty zlotu)? Quote
samograj Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='ff_koszulki'] Proszę @reksio i @samograja + @gogunia o realizację wpłat - minął już ponad tydzień od zamówienia! O materdea, ja nie wysłałam wpłaty:crazyeye: ??? .... zaraz sprawdzę.....:scared: ......................................................................... już jestem.... rzeczywiście:oops: :oops: :oops: wypełniłam, ale nie wysłałam.... ale mam usprawiedliwienie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6550801&postcount=1317 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6582438#post6582438 Jutro idę na pocztę, bardzo przepraszam za zwłokę!!!! Jak tylko wpłacę, prześlę skan na maila!!! Quote
Recommended Posts