Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe

Też zupełnie nie rozumiem co jest takiego niesmacznego w noszeniu koszulki dogomaniackiej. :shake:
Ja się nie wstydzę tego, że kocham psy, że jestem dogomaniakiem, więc dlaczego miałabym się z tym jakoś kryć? Wręcz przeciwnie, jestem dumna, że należę do tego grona.
Zamówiłam sobie koszulkę zlotową, więc z dogomaniacką muszę na razie poczekać. ;)
Poza tym koszulki dostępne są w wersji kobiecej, czyli bardziej dopasowane do ciała, co mi akurat odpowiada, bo nie lubię zbyt luźnych ubrań.

Posted

smallpati napisał(a):
No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :smile: to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :smile: nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :smile: no chyba ze do spania hehe

Tak jak pisałem odrobinę wcześniej - nikt nikogo nie zmusza do noszenia koszulek Dogomanii. Ta koszulka nie niesie jakiegoś przesadnie kontrowersyjnego przesłania, ma być przyjemnym gadżetem i niczym więcej. Mam również nieodparte wrażenie, że wyobrażasz sobie t-shirty jako ogromne worki w rozmiarze XXL, pasujące jedynie na dwumetrowych koszykarzy... Gdy tymczasem, jak wspomniała już @asia_pie, koszulki są dostępne w kroju dopasowanym do damskiej figury. Nie ma też żadnych przeciwskazań, by zamówić indywidualną wersję na swojej ubraniu, np. koszulce na ramiączkach.

+++++
Z powodu braku wpłat w przewidzianym przez regulamin terminie, anulowaniu uległy zamówienia od:

- umok
- wiska
- klamcia
- Aga & Torino
- p. Beaty L.

Do anulowania kwalifikują się już:

- boksery
- Ulka18
- Anecioreczek
- p. Agnieszka M.
- husi
- paulinatob

Proszę o kontakt wymienione na powyższej liście osoby, w celu określenia stanu zamówienia...

Posted

Na mnie koszulka pasuje jak ulał. Dobrze, że jednak się zdecydowałam na XL:lol:
Muszę kogoś w domu poprosić, żeby mi w niej zdjęcie zrobił bo samej to głupio wyjdę:p
Po to się ją kupiło, żeby chodzić.

Posted

Od dziś kolejni Forumowicze będą mogli wypatrywać listonosza (m.in. Tod i Jeżynka, Natalia_W). Niestety z powodu przedłużającego się oczekiwania na dostawę grubszych koszulek, będę bardzo prosił o to, by @Bratek i @nordea uzbroiły się jeszcze w odrobinę cierpliwości... W hurtowni zarzekali się, że transport lada dzień dotrze.

Posted

ff_koszulki napisał(a):
Od dziś kolejni Forumowicze będą mogli wypatrywać listonosza (m.in. Tod i Jeżynka, Natalia_W). Niestety z powodu przedłużającego się oczekiwania na dostawę grubszych koszulek, będę bardzo prosił o to, by @Bratek i @nordea uzbroiły się jeszcze w odrobinę cierpliwości... W hurtowni zarzekali się, że transport lada dzień dotrze.

a ja Lila&Kraw >??:lol:

Posted

Może sie skusze na taką koszulke:lol: .W tamtym roku kupiłam Zlotową koszulke "S".I teraz ta koszulka leży w szafie bo ta "S" to jest taka duża,że poprostu jest za duża:lol: .Mam pytanie czy jest możliwość aby koszulka była bez nicku tyko np.została sama łapka?

Posted

kalinaM napisał(a):
Może sie skusze na taką koszulke:lol: .W tamtym roku kupiłam Zlotową koszulke "S".I teraz ta koszulka leży w szafie bo ta "S" to jest taka duża,że poprostu jest za duża:lol: .Mam pytanie czy jest możliwość aby koszulka była bez nicku tyko np.została sama łapka?

Oczywiście:p

Wszystkie zmiany prosze kierować na e-mail podany na stronce:p

samograj - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...:evil_lol:;)

Posted

@anilla - koszulka od jutra w drodze. Jeszcze raz proszę bardzo @nordeę i @Bratka o cierpliwość... Hurtownia wciąż cierpi na chroniczny brak dostaw grubszych damskich koszulek w rozmiarach M i L... :-(