Ania-Sonia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A ja bym chciała ją na figurze obejrzeć! :evil_lol: Quote
Roxana Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Moja różni się tylko kolorem- jest biała, no i nickiem oczywiście :lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 smallpati napisał(a):No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :) to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :) nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :) no chyba ze do spania hehe Też zupełnie nie rozumiem co jest takiego niesmacznego w noszeniu koszulki dogomaniackiej. :shake: Ja się nie wstydzę tego, że kocham psy, że jestem dogomaniakiem, więc dlaczego miałabym się z tym jakoś kryć? Wręcz przeciwnie, jestem dumna, że należę do tego grona. Zamówiłam sobie koszulkę zlotową, więc z dogomaniacką muszę na razie poczekać. ;) Poza tym koszulki dostępne są w wersji kobiecej, czyli bardziej dopasowane do ciała, co mi akurat odpowiada, bo nie lubię zbyt luźnych ubrań. Quote
ff_koszulki Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 smallpati napisał(a):No moze koszuka fajna na jakies wystawy czy spodkania, ale na ulice w zyciu :smile: to tak jakby gej chodzil w koszulce z nadrukiem JESTEM GEJEM :smile: nie zebym miala cos przeciw wyzwalaniu swoich uczuc, ale hmm to troszke nie smaczne dla mnie, a po za tym koszulka nie w moim stylu ubierania sie :smile: no chyba ze do spania hehe Tak jak pisałem odrobinę wcześniej - nikt nikogo nie zmusza do noszenia koszulek Dogomanii. Ta koszulka nie niesie jakiegoś przesadnie kontrowersyjnego przesłania, ma być przyjemnym gadżetem i niczym więcej. Mam również nieodparte wrażenie, że wyobrażasz sobie t-shirty jako ogromne worki w rozmiarze XXL, pasujące jedynie na dwumetrowych koszykarzy... Gdy tymczasem, jak wspomniała już @asia_pie, koszulki są dostępne w kroju dopasowanym do damskiej figury. Nie ma też żadnych przeciwskazań, by zamówić indywidualną wersję na swojej ubraniu, np. koszulce na ramiączkach. +++++ Z powodu braku wpłat w przewidzianym przez regulamin terminie, anulowaniu uległy zamówienia od: - umok - wiska - klamcia - Aga & Torino - p. Beaty L. Do anulowania kwalifikują się już: - boksery - Ulka18 - Anecioreczek - p. Agnieszka M. - husi - paulinatob Proszę o kontakt wymienione na powyższej liście osoby, w celu określenia stanu zamówienia... Quote
Agga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Na mnie koszulka pasuje jak ulał. Dobrze, że jednak się zdecydowałam na XL:lol: Muszę kogoś w domu poprosić, żeby mi w niej zdjęcie zrobił bo samej to głupio wyjdę:p Po to się ją kupiło, żeby chodzić. Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 na mnie tez pasuje jak ulal :D hihi tez mam czarna:D Quote
ff_koszulki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Od dziś kolejni Forumowicze będą mogli wypatrywać listonosza (m.in. Tod i Jeżynka, Natalia_W). Niestety z powodu przedłużającego się oczekiwania na dostawę grubszych koszulek, będę bardzo prosił o to, by @Bratek i @nordea uzbroiły się jeszcze w odrobinę cierpliwości... W hurtowni zarzekali się, że transport lada dzień dotrze. Quote
lila138 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ff_koszulki napisał(a):Od dziś kolejni Forumowicze będą mogli wypatrywać listonosza (m.in. Tod i Jeżynka, Natalia_W). Niestety z powodu przedłużającego się oczekiwania na dostawę grubszych koszulek, będę bardzo prosił o to, by @Bratek i @nordea uzbroiły się jeszcze w odrobinę cierpliwości... W hurtowni zarzekali się, że transport lada dzień dotrze. a ja Lila&Kraw >??:lol: Quote
lila138 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ff_koszulki napisał(a):Paczka już w drodze... :) dziekuje:lol: Quote
kalina. Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Może sie skusze na taką koszulke:lol: .W tamtym roku kupiłam Zlotową koszulke "S".I teraz ta koszulka leży w szafie bo ta "S" to jest taka duża,że poprostu jest za duża:lol: .Mam pytanie czy jest możliwość aby koszulka była bez nicku tyko np.została sama łapka? Quote
samograj Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Wpłaciłam już należność... teraz czekam .:p (gogunia jeszcze nie wie nic o koszulkach, więc CIIIIIIIIIIII) Quote
bigos Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 kalinaM napisał(a):Może sie skusze na taką koszulke:lol: .W tamtym roku kupiłam Zlotową koszulke "S".I teraz ta koszulka leży w szafie bo ta "S" to jest taka duża,że poprostu jest za duża:lol: .Mam pytanie czy jest możliwość aby koszulka była bez nicku tyko np.została sama łapka? Oczywiście:p Wszystkie zmiany prosze kierować na e-mail podany na stronce:p samograj - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...:evil_lol:;) Quote
ff_koszulki Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 @kalinaM - oczywiście, ale muszę o tym wiedzieć - po złożeniu zamówienia proszę o mail w tej sprawie, by taka sprawa nie umknęła. Quote
ff_koszulki Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 @anilla - koszulka od jutra w drodze. Jeszcze raz proszę bardzo @nordeę i @Bratka o cierpliwość... Hurtownia wciąż cierpi na chroniczny brak dostaw grubszych damskich koszulek w rozmiarach M i L... :-( Quote
ff_koszulki Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Grubsze koszulki dotarły do hurtowni, co oznacza, że do jutra wyruszą koszulki dla @nordea i @Bratka :) Quote
BlackSheWolf Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 30 zl lub 40zl ;p zalezy jaki rodzaj koszulki (a raczej grubosc) wybierzesz;p Quote
Axusia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oh, tak juz widzecennik. Dzięki. Mysle ze wezme ta cienszą, a duza jest to roznica?? ma ktos tą cienką? Quote
BlackSheWolf Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja tam ta cienka ;p ale ona wcale cienka nie jest :D :D :D jest super Quote
tusia. Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 kurcze, albo mi sie zdjae albo sa tez czerwone? Quote
lila138 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Matinka napisał(a):kurcze, albo mi sie zdjae albo sa tez czerwone? tak sa czerwone;D Quote
lila138 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Roxana napisał(a):I jak się nie mylę to też i niebieskie są :) jak czytałam to sa:czerwona, niebieska, biała i czarna;) Quote
Recommended Posts