mari23 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 a kiedy Asia wraca? bo jeśli to pilne, pojadę tam Quote
dexterka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Rozmawiałam z Asią :) Zgodziła się pojechać- jutro ma zadzwonić do Pani i się dogadać co do terminu:) No to zaczynamy kciukanie od początku:) Quote
Ziutka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 dexterka napisał(a): No to zaczynamy kciukanie od początku:) Ja jeszcze nie puściłam, trzymam cały czas :) Quote
Kejciu Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 [quote name='Annaa4']Poleciało dla Koko 100zł proszę po zaksięgowaniu wpłaty potwierdzić tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252391-ROZLICZAM-dla-BINGO-KOKO-I-FARY odnotowane :) bardzo bardzo dziękujemy!!! Kejciu i Ziutka oraz oczywiście KOKOSZKA :loveu: Quote
Marysia R. Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Ziutka napisał(a):Ja jeszcze nie puściłam, trzymam cały czas :) Podobnie jak ja;) Czekamy na wieści:kciuki: Quote
Kejciu Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Czy coś wiadomo w sprawie PA? zrobiłam przelew na karmę którą zakupiła Dexterka dla Koko koszt 108,72zł Quote
Marysia R. Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Zaglądam:) Są jakieś wieści w sprawie wizyty? Quote
Kejciu Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Niestety do wizyty nie doszło... Nie udało się umówić z Panią - która stwierdziła że wyjeżdża za granicę i nie może teraz wziąść psa....to tak w skrócie - Dexterka pewnie napisze więcej Quote
Ziutka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 kejciu napisał(a):Wyróżniłam KOKO OLX - 5,99zł do 22.06 To w takim razie ja też wyróżniam moje :) Quote
b-b Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='kejciu']Niestety do wizyty nie doszło... Nie udało się umówić z Panią - która stwierdziła że wyjeżdża za granicę i nie może teraz wziąść psa....to tak w skrócie - Dexterka pewnie napisze więcej Niepoważna kobieta. Najpierw zgłasza chęć zostania DS a później wyjazd... Quote
Kejciu Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 b-b napisał(a):Niepoważna kobieta. Najpierw zgłasza chęć zostania DS a później wyjazd... dlatego tym bardziej nigdy nie oddamy psa bez wizyty PA bo co by było jakby najpierw Koko zabrała a potem chciałyby dziewczyny zrobić POA .... znajdziemy ten jedyny DOM :) Quote
mari23 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Mattilu napisał(a):Ech, ludzie to jednak glupie sa baaaaardzo głupie! Quote
dexterka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 babka okazała się wyjątkowo niepoważną osobą- nie dała mi nawet znać ,że już ją Koko nie interesuje. Ja poprosiłam Asię o kolejną próbę wizyty pa i gdy zadzwoniła, aby ustalić termin usłyszała,że pani wyjeżdża do Niemiec i psa nie chce. Nie mogła do mnie zadzwonić, bo zgubiła nr. Szkoda... Szukamy dalej!! Przyjechał do nas 6-letni siostrzeniec TZa i jego ulubioną kumpelą zabaw jest Koko. Antek może przez pół dnia rzucac jej piłeczki, przeciągać się szarpakiem. Koko jak najbardziej nadaje się do dzieci, ale ze względu na swoją energiczność, moim zdaniem, raczej dla tych nieco starszych. Idealnie czułaby się w domu z ogrodem i dziećmi , z którymi mogłaby się bawić . Koko jest też niezłym stróżem , bo nauczyła się od Pchełki obszczekiwac wszystkie osoby przychodzące. A kolejnym jej ulubionych zajęciem jest wykopywanie dziur na ogrodzie i to takich głębokich ,że ledwo ją z nich widać. W sobotę do ds pojechała Pchełka, z którą uwielbiała się bawić,więc teraz będzie miała wiecej czasu na wykopki:P Dobrze ,że jest Antek hihi. Uwielbia też wszelkie zabawy z wodą , a najlepiej jak gdzieś się leje i może wodę "gryźć " :) Do jej albumu wrzucam właśnie zdjęcia z ostatnich szaleństw:) Quote
Kejciu Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 dexterka napisał(a):babka okazała się wyjątkowo niepoważną osobą- nie dała mi nawet znać ,że już ją Koko nie interesuje. Ja poprosiłam Asię o kolejną próbę wizyty pa i gdy zadzwoniła, aby ustalić termin usłyszała,że pani wyjeżdża do Niemiec i psa nie chce. Nie mogła do mnie zadzwonić, bo zgubiła nr. Szkoda... Szukamy dalej!! Przyjechał do nas 6-letni siostrzeniec TZa i jego ulubioną kumpelą zabaw jest Koko. Antek może przez pół dnia rzucac jej piłeczki, przeciągać się szarpakiem. Koko jak najbardziej nadaje się do dzieci, ale ze względu na swoją energiczność, moim zdaniem, raczej dla tych nieco starszych. Idealnie czułaby się w domu z ogrodem i dziećmi , z którymi mogłaby się bawić . Koko jest też niezłym stróżem , bo nauczyła się od Pchełki obszczekiwac wszystkie osoby przychodzące. A kolejnym jej ulubionych zajęciem jest wykopywanie dziur na ogrodzie i to takich głębokich ,że ledwo ją z nich widać. W sobotę do ds pojechała Pchełka, z którą uwielbiała się bawić,więc teraz będzie miała wiecej czasu na wykopki:P Dobrze ,że jest Antek hihi. Uwielbia też wszelkie zabawy z wodą , a najlepiej jak gdzieś się leje i może wodę "gryźć " :) Do jej albumu wrzucam właśnie zdjęcia z ostatnich szaleństw:) Bardzo dziękuję za ważne informacje - uwzględnimy je w ogłoszeniach :) Quote
Nutusia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Mój pierwszy "wiejski" pies - Oskar - też z zapałem "gryzł" wodę laną z węża :) Kokolina, idź już Ty do tego domu z ogrodem i dzieciakami ;) Quote
mari23 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Nutusia napisał(a):Mój pierwszy "wiejski" pies - Oskar - też z zapałem "gryzł" wodę laną z węża :) Kokolina, idź już Ty do tego domu z ogrodem i dzieciakami ;) moje dwie tymczasowiczki Puma i Sunia własnie też gryzły, ale wąż ogrodowy.... mąż jest wściekły .... na mnie rzecz jasna... Quote
Kejciu Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 Dopisuję z mojego i Ziutki bazarku ogłoszeniowego kwotę 161zł link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/252082-KONIEC-realizujemy-og%C5%82oszeniowy Quote
Recommended Posts