paula_t Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Dobrze, że pomimo tego cholerstwa Aiszunia cieszy się życiem.... Quote
agat21 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Choroba jasna !!! Wszystko mi poginęło z moich wątków, wiadomości :( Jedna z wiadomości dotyczyła nowego konta Aiszuni :( Wpłaciłam za czerwiec na to konto, które miałam poprzednio - czy to dojdzie? Quote
Radek Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Choroba jasna !!! Wszystko mi poginęło z moich wątków, wiadomości :( Niestety, Dogo ostatnio działa raczej kiepsko:( Quote
Gabi79 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Choroba jasna !!! Wszystko mi poginęło z moich wątków, wiadomości :( Jedna z wiadomości dotyczyła nowego konta Aiszuni :( Wpłaciłam za czerwiec na to konto, które miałam poprzednio - czy to dojdzie? agat, już doszło, dziękujemy serdecznie, wpisałam kilka dni temu w rozliczenie i w # 2231. Jutro Ci wyślę nowy nr konta Quote
Mysza2 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Kasia była z Aiszunią u weta. Pan doktor uważa, żeby tego guzka, który teraz nie jest duży, ale jednak szybko rośnie, wyciąć i nie czekać z tym.. Przemawia za tym dobra kondycja w jakiej jest Aiszunia. Długo deliberowałyśmy i decydowałyśmy, żeby to zrobić, za 2 tygodnie czy miesiąc to może być już dużo większe, Aisza ma apetyt, biega na spacerach, jest radosna, cieszy się życiem. Poprzedni zabieg zniosła bardzo dobrze, mamy nadzieję, że ten kolejny znowu przedłuży jej życie. Quote
jola&tina Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Serce mi się kraje na myśl o następnym zabiegu Aiszy, ale myślę, że trzeba słuchać lekarza. Quote
Radek Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Jeśli Aisza jest w dobrej kondycji, chce biegać i spacerować to warto spróbować. Psina jest tego warta. Quote
Bogusik Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Kasia była z Aiszunią u weta. Pan doktor uważa, żeby tego guzka, który teraz nie jest duży, ale jednak szybko rośnie, wyciąć i nie czekać z tym.. Przemawia za tym dobra kondycja w jakiej jest Aiszunia. Długo deliberowałyśmy i decydowałyśmy, żeby to zrobić, za 2 tygodnie czy miesiąc to może być już dużo większe, Aisza ma apetyt, biega na spacerach, jest radosna, cieszy się życiem. Poprzedni zabieg zniosła bardzo dobrze, mamy nadzieję, że ten kolejny znowu przedłuży jej życie. Ja jakieś multum zaległości czytam po "odblokowaniu" dogo...Myślę,że chyba nie ma rady i trzeba zdać się na opinię lekarza i wyciąć tego guza.Aiszunia się nie poddaje,więc jak my byśmy mogli...? Gabrysiu,mam Twój nr konta i wpłacę na potrzeby Aiszuni :) Quote
AgusiaP Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Tak jak Elunia pisała, długo rozmawiałyśmy z Kasia. Pan doktor powiedział, ze gdyby chodziło o jego psa, wycinały tego guza. Aiszunia jest w bardzo dobrej kondycji, nie wiadomo jak długo będzie mogła być na tych lekach, ktore zmniejszają obrzęk. Moze po tym zabiegu raczysko na dłuższy czas odpuści. Nigdy nie wiemy, jaka decyzja będzie dobra, ale moze warto jeszcze raz zaryzykować, tym bardziej, ze Aiszunia często puchnie. Nie ukrywamy, ze bardzo boimy sie tego zabiegu, to w końcu kolejna narkoza. Kasia zapłaciła za wizytę 35 zł. Quote
Mysza2 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ja jakieś multum zaległości czytam po "odblokowaniu" dogo...Myślę,że chyba nie ma rady i trzeba zdać się na opinię lekarza i wyciąć tego guza.Aiszunia się nie poddaje,więc jak my byśmy mogli...? Gabrysiu,mam Twój nr konta i wpłacę na potrzeby Aiszuni :) Bogusiu, ślicznie Ci dziękujemy :):) Quote
kolejna kobietka Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Każdy zabieg i narkoza niesie ze sobą jakieś ryzyko, ale Aisza jest silną i dzielną dziewczyną, na pewno będzie wszystko dobrze, będę trzymać mocno kciuki! Quote
Bogusik Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Wczoraj poszedł przelew 25,00zł ode mnie i 25,00zł od Cindunia2014 :) Quote
AgusiaP Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Wczoraj poszedł przelew 25,00zł ode mnie i 25,00zł od Cindunia2014 :) Bogusiu, pięknie dziękujemy, jesteście kochane!!! Quote
Bogusik Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Agusiu,chociaż tak możemy pomóc Aiszuni :) Pani Ania,to cudowna osoba i oprócz fantów na bazarek,wspomaga bidulki "groszem" :) Obie bardzo dziękujemy Wam kochane,za to co robicie dla Aiszuni :) Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Agusiu,chociaż tak możemy pomóc Aiszuni :) Pani Ania,to cudowna osoba i oprócz fantów na bazarek,wspomaga bidulki "groszem" :) Obie bardzo dziękujemy Wam kochane,za to co robicie dla Aiszuni :) Bardzo jesteśmy Wam wdzięczne, Bogusiu podziękuj w naszym imieniu Pani Ani Quote
Gabi79 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Wczoraj poszedł przelew 25,00zł ode mnie i 25,00zł od Cindunia2014 :) Bogusiu, pieniążki od Ciebie i od Pani Ani (Cindunia2014) już na koncie Aiszuni. Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie. Wpłynęła także deklaracja czerwcowa od Maruda666 (20,-) Dziękujemy!!!!! Quote
Radek Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 W tym tygodniu przeleję jakiś skromny grosik, tylko mam pytanie czy na to samo konto co ostatnio? Quote
Gabi79 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 W tym tygodniu przeleję jakiś skromny grosik, tylko mam pytanie czy na to samo konto co ostatnio? Z góry bardzo dziękujemy, tak na to konto, co ostatnio. Quote
Mysza2 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 W tym tygodniu przeleję jakiś skromny grosik, tylko mam pytanie czy na to samo konto co ostatnio? Radku jesteśmy ogromnie wdzięczne, bardzo dziękujemy Quote
AgusiaP Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Agusiu,chociaż tak możemy pomóc Aiszuni :) Pani Ania,to cudowna osoba i oprócz fantów na bazarek,wspomaga bidulki "groszem" :) Obie bardzo dziękujemy Wam kochane,za to co robicie dla Aiszuni :) Bogusiu, pieniążki od Ciebie i od Pani Ani (Cindunia2014) już na koncie Aiszuni. Dziękujemy bardzo, bardzo serdecznie. Wpłynęła także deklaracja czerwcowa od Maruda666 (20,-) Dziękujemy!!!!! W tym tygodniu przeleję jakiś skromny grosik, tylko mam pytanie czy na to samo konto co ostatnio? Pisałam to już nie raz, nie dwa, jesteście kochani !!! Bardzooooo dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts