Gabi79 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Zaglądam do Dziewuszki Ja też zaglądam i melduję, że na konto Aischuni wpłynęły następujące deklaracje: 03.02. Mysza2 20,- (luty) p. Zofia od Biszkopcika 20,- (luty) 04.02. Karolina C. 15,- (luty) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
kolejna kobietka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 I ja się melduję u słodkiej Aiszki :lol: Quote
Yoana Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 I ja się melduję u słodkiej Aiszki :lol: I ja też :D Quote
Mysza2 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Nikt niestety nie dzwoni o takie psie bezproblemowe cudo. Ale bardzo Wam wszystkim dziękujemy z obecność u Aiszuni.. Dzieki Wam żyje sobie spokojnie i bezpiecznie w ciepełku. Wstawiłam ją na "metamorfozy" i tak sobie przy okazji powspominałam całą tą akcję. Quote
Bogusik Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 U mnie też cisza na mailu w sprawie ogłoszeń dla Aiszy.Wszystkie odnawiam,jak tylko przyjdzie powiadomienie.Taka fajna sunia i nie może znaleźć odpowiedniego domku....:( Nic,trzeba cierpliwie czekać,na taki domeczek,jaki znalazła Luneczka :) Kochani,zapraszam na bazarki, w moim podpisie.Możliwa jest wspólna wysyłka.Do "kufrowego" dołożyłam kilka nowych fantów :) Quote
paula_t Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Bo ludzie to wzrokowcy (nie umniejszając absolutnie Aiszce ;)), a cudownego charakteru na zdjęciach niestety nie da się oddać :( Quote
Lili8522 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Nie tracić nadziei Cioteczki - ogłaszajcie intensywnie ! Nasza 12-letnia Tośka która była u Kasi dziś jedzie do domku :) Kciuki za Aisze nieustannie trzymam :) 1 Quote
Bogusik Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Nie tracić nadziei Cioteczki - ogłaszajcie intensywnie ! Nasza 12-letnia Tośka która była u Kasi dziś jedzie do domku :) Kciuki za Aisze nieustannie trzymam :) To bardzo budująca wiadomość i bardzo się cieszę,że Tosia jedzie do domku :) Quote
Panna Marple Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Aiszuniu, wzywamy Twój domek-odezwij się! Quote
Mysza2 Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Żeby się trafił taki jak ma Lunka-Lenka:) Quote
Nadziejka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Sciskam z aten cudzik . niechaj się trafi kochający bezoieczny domus spokojnych snow niuniu cudna. Quote
AgusiaP Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Żeby się trafił taki jak ma Lunka-Lenka:) Tak bardzo bym chciała :) Quote
kasiainat Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Bo ludzie to wzrokowcy (nie umniejszając absolutnie Aiszce ;)), a cudownego charakteru na zdjęciach niestety nie da się oddać :( Charakter rzeczywiście ma wspaniały - jest totalnie bezproblemowa - psiak bez wad :-) Piękna też jest :-) dla mnie pies idealny :-) Jeśli chodzi o zdrówko wszystko jest ok. Wszystko pięknie się wchłonęło. Aisza jak zwykle szaleje na spacerach, apetyt dopisuje. Teraz musimy ją obserwować bo niestety mogą się pojawiać obrzęki albo krwawienia ( np. w wymiotach):-( Quote
Gabi79 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Wspaniale, że wszystko się wchłonęło i Aiszunia znów pełna energii!! Zdjęcia cudne!!! Wczoraj wpłynęła lutowa deklaracja od Yoany (15,-) Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
andegawenka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Aisza, ty nas nie strasz ja bardzo proszę :) Quote
Mysza2 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Kangurzasty nietoperek:):) Dziękujemy Kasiu za zdjęcia i wieści. Jak skonsultujemy wyniki tu u nas to zameldujemy Quote
AgusiaP Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Aiszuniu i tak trzymaj :) Będzie dobrze, musiiiiii Quote
Mysza2 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 No i czemu się nikt nie zakocha, jak to taka urokliwa dziewczyna jest Quote
Recommended Posts