Panna Marple Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Kochamy wszystkie, ale domek o tym nie wie... Quote
Gabi79 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 U Aiszuni wszystko ok rozmawiałam z Kasią :) Nic tylko kochać :) To wspaniale, że wszystko ok. żeby jeszcze DS się znalazł to już by była pełnia szczęścia Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (styczeń, luty), dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Kasienko To wspaniale, że wszystko ok. żeby jeszcze DS się znalazł to już by była pełnia szczęścia Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (styczeń, luty), dziękujemy bardzo serdecznie!!! Kasienko pięknie dziękujemy ;) Quote
paula_t Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszamy na cegiełkowy bazarek dla Dulci żeby mogła pojechać do domku :) http://www.dogomania...12015-do-20-00/ Quote
Gabi79 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszamy na cegiełkowy bazarek dla Dulci żeby mogła pojechać do domku :) http://www.dogomania...12015-do-20-00/ Na Dulcię czeka ją Beatka i róża35, "nasze" cudowne dziewczyny, a co za tym idzie wspaniały domek. Wpłynęła deklaracja styczniowa od AgusiP, Aguś dziękujemy serdecznie!!! Quote
paula_t Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Na Dulcię czeka ją Beatka i róża35, "nasze" cudowne dziewczyny, a co za tym idzie wspaniały domek. Wpłynęła deklaracja styczniowa od AgusiP, Aguś dziękujemy serdecznie!!! Cieszę się, że Beatka i róża35 są "znane" i nie ma żadnych wątpliwości i ryzyka co do domku:) Quote
kolejna kobietka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 I ja wpadam z odwiedzinkami. Ale mnie długo tutaj nie było :huh: Quote
Mysza2 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Bardzo dziękujemy za odwiedziny wszystkim:):) A my mamy wieści z domku Lakusia Vel Szachraja (Pani Małgosia stwierdziła, że to imię idealnie do niego pasuje):):) " U nas wszystko w porządku. Zobaczycie, jak przyjedziecie. Może zarezerwujecie sobie jakiś termin w okolicy 10 lutego? Oczywiście, jeśli nas nie zasypie i nie zamrozi. Szachrajstwo jest rozmowne lub też pyskate. I w zasadzie bardzo towarzyskie. W kwestii tycia - to nieszczególnie jeszcze. Na pewno urósł, a ponieważ jest bardzo ruchliwy i szybki, to utyć nie może. Pozdrawiam Was cieplutko. Wyślę jakieś zdjęcie, jak uda mi się go uchwycić w pozycji nieruchomej.M" 1 Quote
Panna Marple Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Wspominałam już kiedyś, że mój Feluś z wyglądu podobny do Lakusia, a teraz widzę, że z temperamentu też :). Feluś też nie mógł przytyć, bo ruchliwy jak pchełka ( przytył dopiero po roku, kiedy wpadł na pomysł kradzieży kociego żarcia...) i rozmowny jak mało kto...:). Ściskamy Lakusia Szachraja i trzymamy kciuki za Aiszunię :) Quote
Mysza2 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Wspominałam już kiedyś, że mój Feluś z wyglądu podobny do Lakusia, a teraz widzę, że z temperamentu też :). Feluś też nie mógł przytyć, bo ruchliwy jak pchełka ( przytył dopiero po roku, kiedy wpadł na pomysł kradzieży kociego żarcia...) i rozmowny jak mało kto... :). Ściskamy Lakusia Szachraja i trzymamy kciuki za Aiszunię :) U Pani Małgosi też ma szansę na podkradanie kociego żarcia:) :) to może w końcu przytyje:) :) Mizianko dla Felusia :):) ..I ja ściskam Lakusiowe łapki :)) Lakusiowe łapki bardzo dziękują :):) Quote
AgusiaP Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 A ja mam zdjecia naszego kochanego Brunka ;) tylko wstawię je wieczorkiem :) Powiem Wam tylko, ze uszy to on ma bezbłędne :) Quote
halszka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Wyróżnienie Aiszy :) Dziękujemy P.Magdzie :) i oby zadzwonił TEN domek 1 Quote
Mysza2 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Bardzo dziękujemy Pani Magdzie i Tobie Halszko:):) Quote
Gabi79 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Bardzo dziękujemy Pani Magdzie i Tobie Halszko:) :) Dziękujemy serdecznie!!! Dziękujemy również Lidzie za deklarację styczniową (30,-) Quote
Mysza2 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Dziękujemy serdecznie!!! Dziękujemy również Lidzie za deklarację styczniową (30,-) Bardzo pięknie dziękujemy:):) Quote
AgusiaP Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Pięknie dziękujemy :) Obiecane zdjecia Brunka :) Kochany nietoperek :) Quote
Mysza2 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 No co my poradzimy na to, jak to wszystko jedna rodzina uszatych:):) Quote
Gabi79 Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 No co my poradzimy na to, jak to wszystko jedna rodzina uszatych:) :) Uszatki są słodkie!!! Quote
AgusiaP Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Dzisiaj z samego rana zadzwoniła do mnie Kasia, że Aiszuni po nocy wyszło, coś na szyjce, w tym miejscu, w którym miała tego dużego guza. Wczoraj jeszcze, jak Aiszunia się do Kasi przytulała tego nie miała. Wyglądało jak po ugryzieniu jakiegoś owada i było opuchnięte. Kasia pojechała z nią rano do weta i niestety wiadomości nie są dobre... To proces nowotworowy, tylko nie wiadomo w jakim stopniu zaawansowany. Miała robione prześwietlenie,chyba USG i badania krwi ( dzisiaj będą wyniki)węzły chłonne są niestety powiększone. Aiszunia odczuwa ból w miejscu, w którym ma tego guza, popiskiwała, jak ją pani doktor badała :( Ma jakieś zmiany na płucach, ale one są raczej spowodowane jej wiekiem, pani doktor wyczuła jeszcze jakieś małe guzki na ciele, to mogą być tłuszczaki. Pani doktor ma jeszcze wszystko skonsultować z profesorem. Kochani więcej napisze Kasia. Kasi telefon zwalił mnie z nóg, szczególnie ten drugi...:( nie spodziewałam się takich wiadomości...:( Aiszuniu, tak mocno trzymam za Ciebie kciuki. Quote
Recommended Posts