Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Aiszuni wszystko ok rozmawiałam z Kasią  :)

Nic tylko kochać :)

To wspaniale, że wszystko ok. żeby jeszcze DS się znalazł to już by była pełnia szczęścia

Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (styczeń, luty), dziękujemy bardzo serdecznie!!!

Posted

Kasienko

To wspaniale, że wszystko ok. żeby jeszcze DS się znalazł to już by była pełnia szczęścia

Wpłynęło 20,- od Lucy-Kejsi (styczeń, luty), dziękujemy bardzo serdecznie!!!

Kasienko pięknie dziękujemy ;)
Posted

Na Dulcię czeka ją Beatka i róża35, "nasze" cudowne dziewczyny, a co za tym idzie wspaniały domek.

Wpłynęła deklaracja styczniowa od AgusiP, Aguś dziękujemy serdecznie!!!

Cieszę się, że Beatka i róża35 są "znane" i nie ma żadnych wątpliwości i ryzyka co do domku:)

Posted

Bardzo dziękujemy za odwiedziny wszystkim:):)

A my mamy wieści z domku Lakusia Vel Szachraja (Pani Małgosia stwierdziła, że to imię idealnie do niego pasuje):):)

" U nas wszystko w porządku. Zobaczycie, jak przyjedziecie. Może zarezerwujecie sobie jakiś termin w okolicy 10 lutego? Oczywiście, jeśli nas nie zasypie i nie zamrozi.
Szachrajstwo jest rozmowne lub też pyskate. I w zasadzie bardzo towarzyskie. W kwestii tycia - to nieszczególnie jeszcze. Na pewno urósł, a ponieważ jest bardzo ruchliwy i szybki, to utyć nie może. Pozdrawiam Was cieplutko. Wyślę jakieś zdjęcie, jak uda mi się go uchwycić w pozycji nieruchomej.M"

• Upvote 1
Posted

Wspominałam już kiedyś, że mój Feluś z wyglądu podobny do Lakusia, a teraz widzę, że z temperamentu też :). Feluś też nie mógł przytyć, bo ruchliwy jak pchełka ( przytył dopiero po roku, kiedy wpadł na pomysł kradzieży kociego żarcia...) i rozmowny jak mało kto...:).
Ściskamy Lakusia Szachraja i trzymamy kciuki za Aiszunię :)

Posted

Wspominałam już kiedyś, że mój Feluś z wyglądu podobny do Lakusia, a teraz widzę, że z temperamentu też :). Feluś też nie mógł przytyć, bo ruchliwy jak pchełka ( przytył dopiero po roku, kiedy wpadł na pomysł kradzieży kociego żarcia...) i rozmowny jak mało kto... :).
Ściskamy Lakusia Szachraja i trzymamy kciuki za Aiszunię :)

U Pani Małgosi też ma szansę na podkradanie kociego żarcia:) :) to może w końcu przytyje:) :)

Mizianko  dla Felusia :):)

..I ja ściskam Lakusiowe łapki :))

Lakusiowe łapki bardzo dziękują :):)

Posted

Dzisiaj z samego rana zadzwoniła do mnie Kasia, że Aiszuni po nocy wyszło, coś na szyjce, w tym miejscu, w którym miała tego dużego guza.
Wczoraj jeszcze, jak Aiszunia się do Kasi przytulała tego nie miała.
Wyglądało jak po ugryzieniu jakiegoś owada i było opuchnięte.

Kasia pojechała z nią rano do weta i niestety wiadomości nie są dobre...
To proces nowotworowy, tylko nie wiadomo w jakim stopniu zaawansowany.
Miała robione prześwietlenie,chyba USG i badania krwi ( dzisiaj będą wyniki)węzły chłonne są niestety powiększone.
Aiszunia odczuwa ból w miejscu, w którym ma tego guza, popiskiwała, jak ją pani doktor badała :(
Ma jakieś zmiany na płucach, ale one są raczej spowodowane jej wiekiem, pani doktor wyczuła jeszcze jakieś małe guzki na ciele, to mogą być tłuszczaki.
Pani doktor ma jeszcze wszystko skonsultować z profesorem.

Kochani więcej napisze Kasia.
Kasi telefon zwalił mnie z nóg, szczególnie ten drugi...:( nie spodziewałam się takich wiadomości...:(
Aiszuniu, tak mocno trzymam za Ciebie kciuki.