Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunieczko, pokaż się, bo się denerwujemy, co z tobą :shake:.
"Mój" Młodzik, od ostatniego razu, tez sie nie pokazał, ale on zdrowy, w dobrej formie, tyle....że dzieci może narobić :mad:

Posted

Dopiero jutro po pracy się rozejrzę, bo dziś ta wizyta z Wrocławia, domowi goście, wydanie suczynki.
Musze nabrac nowych sił do działania.

Posted

[quote name='malagos']Dopiero jutro po pracy się rozejrzę, bo dziś ta wizyta z Wrocławia, domowi goście, wydanie suczynki.
Musze nabrac nowych sił do działania.[/QUOTE] W takim razie mam nadzieję, że już odpoczywasz w łóżku. Miłych snów :)

[quote name='konfirm13']Kiedyś mówiono - wypoczniesz w biegu :evil_lol:. Coraz częściej myślę, że to wyjątkjowo trafne powiedzenie :mad:[/QUOTE] A ja znam takie powiedzenie: wyśpię się po śmierci.

Posted

[quote name='konfirm13']Kiedyś mówiono - wypoczniesz w biegu :evil_lol:. Coraz częściej myślę, że to wyjątkowo trafne powiedzenie :mad:[/QUOTE]

ja właśnie tak wypoczywam.....

[quote name='Mazowszanka2']Jest jeszcze powiedzenie: wyśpisz się w trumnie.[/QUOTE]

no, tak bym nie chciała, bo co moje pieski poczną, jak ja sobie taki wypoczynek urządzę....

Posted

[quote name='malagos']Jedyna nadzieja, ze jest u tego pana Romana w szopce, albo u tej babki na podwórku...[/QUOTE]
Malagos, a może podejść do tej babki i zobaczyć, czy jej nie ma?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Malagos, a może podejść do tej babki i zobaczyć, czy jej nie ma?[/QUOTE]

Malagos ze względu na stan zdrowia przynajmniej na razie pewnie nie jest w stanie tego zrobić ([url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwyk%C5%82a-bia%C5%82a-suczka-ze-wsi-o-niezwyk%C5%82ym-imieniu-Blanche?p=21958583#post21958583[/url])

Posted

[quote name='Marysia O.']Malagos ze względu na stan zdrowia przynajmniej na razie pewnie nie jest w stanie tego zrobić ([URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwykła-biała-suczka-ze-wsi-o-niezwykłym-imieniu-Blanche?p=21958583#post21958583[/URL])[/QUOTE]
Oj to przykre:-( Dużo zdrowia Małgosiu!!!

Posted

Tak.
Chyba watek do zamknięcia.
Ponoć ktoś ją widział, gdzieś, kiedyś ... - baba twierdzi, ze uciekła. Powiedziałam i tej pani, i dwóm innym, i panu Romanowi - daje stówkę od reki za znalezienie suni. To było w poniedziałek. I cisza.

Posted

Przestań! nie damy rady uratować wszystkich! Trudno, cieszmy sie z tych, co pomogliśmy, co pomozemy w przyszłości. Bo inaczej stracimy resztki nadziei tylko się załamiemy, co, jak wiesz po Blanche, mnie spotkało.
Z resztą mam - muszę mieć nadzieję - że jak sunia gdzieś przeżyła tyle lat., to i teraz jakoś żyje. Ciesze się, zę ten piesek z kojca, to piesek i już jedna pani ma jutro przyjść go zobaczyć.