mestudio Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 O matko i córko - co to za nagonki i samozarządzanie? Ogarnąć się trochę i nie dokuczać ince. Quote
konfirm31 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Popieram wypowiedź mestudio :) . Inka jest samodzielna, samorządna i niepodległa :) Quote
Nutusia Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 No i pięknie! :) Ja w piątek w pół godzinki machnęłam 5 tekstów i teraz czekam co z nich wyniknie. Dla Bomby się.... nie odważyłam ;) Quote
inka33 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 O\ matko i córko, co za porada?? Tu same ciotki i wujowie "Dobra rada", to wal smiało!! No, bo... 3.01 dostałam na psi nr telefonu (do ogłoszeń Bomby) tak Atrakcyjne zapytanie(?)... no... smsa w każdym bądź razie, że jestem pod tak Ogromnym Wrażeniem, że do tej pory spod niego nie wyszłam... :blink: ...i w zwiazku z tym jeszcze nań nie odpowiedziałam... :wacko: Ponieważ nie umiałabym własnymi słowami oddać całego bogactwa treści w nim zawartej, zacytuję dokładnie: "Jest owca ale proszę nie dzwonić tylko odpisać czy jest" No i chciałam się Was poradzić, czy i ew. co i jak odpowiedzieć... :unsure: Moim skromnym zdaniem, to się kwalifikuje jedynie na wątek "Po ile ten pies?", ale wolę się upewnić... Ineczko, dzieci odchodzą, psy zostają. Jak miedzy Tobą i Owcą jest chemia, a Owca nie zagryza Córeczki, to paście się wspólnie ;] przez wiele szczęśliwych lat :]. A co do sprawy o której tajemniczo napisałaś - no, to tak jak wyżej powiedziała malagos :] Chociaż częściej to psy odchodzą, a dzieci zostają. Ja pokręciłam? Głowę bym sobie dała obciąć, że taka była wersja i co - makówki już bym nie miała? Trochę szkoda... Tak jest - zanim się obejrzysz, młodzież już tylko będzie do Cię dzwonić z raz na tydzień (może!). I kto Cię wtedy pocieszy? Bo przecież nie Owca, jak już będzie owczyć gdzie indziej ;] A może wbiło Ci się w pamięć, jak chyba napisałam przed wyjazdem na krótkie spóźnione wakacje w październiku, że Bomba pojedzie na dt do mestudiów, bo z samym ojcem to niebardzo mogę ją zostawić na więcej niż 1 spacer... i teraz pokręciłaś? Do pocieszania zawsze się psi ktoś znajdzie - przecież sama dobrze wiesz... :( inka, nie daj sobie wcisnąć Owcy, jest pokurczowata i kwadratowa tak wiem, Fred też jest kwadratowy no ale Fred to Fred ;[ wyadoptuj owce i weź coś większego, że Prodzio miał się z kim bawić bo ostatnio lipa odkąd się Czesiek wyprowadził :[ także, Owca do domu niepokurcz do Inki o ! Bomba nie tylko nie jest kwadratowa, ale nawet jest już mniej okrągła! :angry: (10,3kg) Niepokurcz mi się do "budy" w pokoju nie zmieści, a Prodzio nie chce widywać się Owcą... :( Ziutka nie pozostaje CI nic innego jak wziąść stare teksty i ogłaszać bo chyba się nie doprosisz :] :] :] Stare teksty można wziąć, bo są aktualne wciąż - prawie... To akceptowanie większości innych psów coraz bardziej przestaje się zgadzać... :wacko: w takim tempie to W takim tempie to chyba nie ma wyjścia. Inka, a czy Ty odbierasz w ogóle obce telefony? Jak wyszły ostatnie ogłoszenia to chyba niekoniecznie? Odbieram. Po to mam osobny telefon do psich ogłoszeń. W kujawsko-pomorskie nie będę Bomby wiozła, przykro mi. Ostatnio miałem identycznie :[ Niestety na życzenie adminów... Napisałem najlepszy jaki się dało i mnie nie przekonał :] TZ pyta jaki kolor posłania kupujecie skoro Bomba zostaje u Was? :lol: Nie spodziewałem się, że tak się przyłożysz do odpisywania :] Ale żeby piesę przez Święta ODCHUDZIĆ to karygodne :blink: Nie postarałeś się widocznie wystarczająco... ;] Może Mazowszanka by nam zostawiła podusię i Słynny Żółty Kocyk... ;] Prawie zawsze się przykladam do odpisywania, Ty niemożliwie (jak ja) czepliwy człowieku! http://gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2014/01/gify-klepsydra.gif https://www.youtube.com/watch?v=cWhWAYkJQ8E O matko i córko - co to za nagonki i samozarządzanie? Ogarnąć się trochę i nie dokuczać ince. Dziękuję! :wub: Popieram wypowiedź mestudio :] . Inka jest samodzielna, samorządna i niepodległa :] :] Prawie... ;] Quote
TZmestudio Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 No, bo... 3.01 dostałam na psi nr telefonu (do ogłoszeń Bomby) tak Atrakcyjne zapytanie(?)... no... smsa w każdym bądź razie, że jestem pod tak Ogromnym Wrażeniem, że do tej pory spod niego nie wyszłam... :blink: ...i w zwiazku z tym jeszcze nań nie odpowiedziałam... :wacko: Ponieważ nie umiałabym własnymi słowami oddać całego bogactwa treści w nim zawartej, zacytuję dokładnie: "Jest owca ale proszę nie dzwonić tylko odpisać czy jest" No i chciałam się Was poradzić, czy i ew. co i jak odpowiedzieć... :unsure:Moim skromnym zdaniem, to się kwalifikuje jedynie na wątek "Po ile ten pies?", ale wolę się upewnić... Na smsy nie odpowiadać. Jak ktoś nie ma czasu porozmawiać - jego strata. Quote
Kejciu Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 ja raczej na takiego sms bym również nie odpisała ... i jeszcze jakie zastrzeżenie NIE DZWONIĆ... no nijak się to ma do kontaktu po adopcji i telefonowania w celu dowiedzenia się jak tam, jakie nowe wieści itp.... Quote
Mattilu Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Moim zdanie ten ktos pytal o owce, nie o piesa. Quote
inka33 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Na smsy nie odpowiadać. Jak ktoś nie ma czasu porozmawiać - jego strata. W sumie to bym nawet zrozumiała, gdyby ktoś zapytał czy "ogłoszenie aktualne" i napisał, że zadzwoni, jeśli tak. No, że szkoda mu minut na rozmowę, jeśli nieaktualne, a jak aktualne, to już mu nie szkoda i się dopyta o wszystko. :) Ale tak?! :wacko: ja raczej na takiego sms bym również nie odpisała ... i jeszcze jakie zastrzeżenie NIE DZWONIĆ... no nijak się to ma do kontaktu po adopcji i telefonowania w celu dowiedzenia się jak tam, jakie nowe wieści itp.... Przecież to jakaś porażka i tyle... Moim zdanie ten ktos pytal o owce, nie o piesa. Jak ja Cię lofffciam! :wub: Właśnie musiałam się mocno wtedy powstrzymywać, żeby odruchowo nie odpisać: "Jest na hali. A co?" Stwierdziłam jednak, że wdawanie się w dyskusję z tą osobą nie ma najmniejszego sensu i więcej nerwów z tego będzie niż ew. zabawy. Swoją drogą, to rozbawiło mnie nieco, że użył/a polskich ogonków, a dużych liter, przecinka czy '?' już nie. :cool1: Quote
malagos Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ta owca może by do ogródka pasowała, jak Mazowszankowy Lisio - czy to prawdziwy lis, bo ludzie chcą :) Quote
Kejciu Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Ta owca może by do ogródka pasowała, jak Mazowszankowy Lisio - czy to prawdziwy lis, bo ludzie chcą :) oj tak :) to był HIT! :) Quote
Mattilu Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Inko kochana zajrzyj tam: http://www.dogomania.com/forum/topic/144975-pilnie-dt-sum-od-lat-ból-łańcuch-wrastający-w-ciało-rany-aż-w-głąb-mięśni-klatka-zimno-ciągłe-niedożywienie-teraz-po-interwencji-schronisko/page-5szukaja kogos, kto umie robic plakaty, a pomocy potrzebuje pies strasznie skatowany. Quote
inka33 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Kochani, potrzebuję kogoś do wizyty p/a dla Bomby. Ja się nie podejmę, żeby nie zostać posądzoną o "mataczenie"... :wacko: Ta owca może by do ogródka pasowała, jak Mazowszankowy Lisio - czy to prawdziwy lis, bo ludzie chcą :) Do ogródka nie, ale na pastwisko, to tak. :) oj tak :) to był HIT! :) Już o tym zapomniałam... :wacko: Inko kochana zajrzyj tam: http://www.dogomania.com/forum/topic/144975-pilnie-dt-sum-od-lat-ból-łańcuch-wrastający-w-ciało-rany-aż-w-głąb-mięśni-klatka-zimno-ciągłe-niedożywienie-teraz-po-interwencji-schronisko/page-5szukaja kogos, kto umie robic plakaty, a pomocy potrzebuje pies strasznie skatowany. Przepraszam... ale nie dam rady... psychicznie... weszłam na wątek i na widok zdjęć uciekłam... :( :( :( Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 a gdzie ta wizyta?w jakiej części Warszawy?łatwiej będzie pomóc kogoś znaleźć w razie czego Quote
Ziutka Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 a gdzie ta wizyta?w jakiej części Warszawy?łatwiej będzie pomóc kogoś znaleźć w razie czego właśnie miałam o to zapytać :) Quote
Ellig Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Kochani, potrzebuję kogoś do wizyty p/a dla Bomby. Ja się nie podejmę, żeby nie zostać posądzoną o "mataczenie"... :wacko: Dobra wiadomość! :rolleyes: :rolleyes: Quote
Mattilu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Inka, nie ma sprawy, rozumiem Cie... Ale gruchnelas bombe - wizyta pa dla Bomby!!! Niewiarygodne :) A potem zniklas ;) Quote
TZmestudio Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Inka, nie ma sprawy, rozumiem Cie... Ale gruchnelas bombe - wizyta pa dla Bomby!!! Niewiarygodne :) A potem zniklas ;) Jak w dobrym trillerze, W końcu trzeba dawkować napięcie... :cool1: Quote
inka33 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 a gdzie ta wizyta?w jakiej części Warszawy?łatwiej będzie pomóc kogoś znaleźć w razie czego A skąd wiesz, że to o Warszawę chodzi...? :o Dzielnica Targówek, osiedle Bródno, niedaleko 3 x. Drugi potencjalny dom jest w Otwocku, ale tego nie polecam, bo pan 3 dni w tygodniu jest blisko 16 godzin poza domem... właśnie miałam o to zapytać :] A co, wizytę chcesz zrobić? I ja :] Ty też...? Dobra wiadomość! :rolleyes: :rolleyes: To się jeszcze okaże - dla kogo dobra. ;] bez adresu będzie ciężko... :cool1: Dałbyś jakoś radę... ;] Inka, nie ma sprawy, rozumiem Cie... Ale gruchnelas bombe - wizyta pa dla Bomby!!! Niewiarygodne :) A potem zniklas ;) No cóż... Jak w dobrym trillerze, W końcu trzeba dawkować napięcie... :cool1: A może to tylko skleroza? Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Jeśli nie podałaś nazwy miejscowości no to wymyśliłam sobie że o Warszawę chodzi bo gdyby o inne miasto to raczej byś w apelu podała czyż nie ?:) Quote
inka33 Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Jeśli nie podałaś nazwy miejscowości no to wymyśliłam sobie że o Warszawę chodzi bo gdyby o inne miasto to raczej byś w apelu podała czyż nie ? :) No i kto tu z kim się droczy... :wacko: Quote
Kejciu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 No i kto tu z kim się droczy... :wacko: no napewno nie ja - był apel - odpowiedziałam - ale ok już nic się nie odzywam :) bo cokolwiek nie napiszę to jest źle :) głaski dla Bomby :) Quote
Recommended Posts