Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do Pandorki, zalegam z wpłatami, bardzo przepraszam, tak jak pisałam Danusi na pw ureguluję wszystko po 5tym stycznia

witaj Gabrysiu:):) fajnie, że jesteś z nami:):) spokojnie poczekamy:):) dzisiaj swoim psiakom zakupiłam nowe pościele:):) kocyki, wieczorem szuru buru - kąpiele:):) jak święta to dla wszystkich! prawda:):)

Posted

witaj Gabrysiu:) :) fajnie, że jesteś z nami:) :) spokojnie poczekamy:) :) dzisiaj swoim psiakom zakupiłam nowe pościele:) :) kocyki, wieczorem szuru buru - kąpiele:) :) jak święta to dla wszystkich! prawda:) :)

Moja Kajunia już wykąpana.

Życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt i wszystkiego, co najlepsze w Nowym 2015 Roku

fccaf12c36b3.gif

Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Pandorce w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym (Pandorce w szczególności) nowych, wspaniałych domów, na które zasługują :)

dziękujemy i wszystkim życzymy zdrowych świat:):)

Posted

Witam.

Rozliczam bazarek.

Suma z nadpłat przeznaczona dla Pandorki, to 150 zł.

Bardzo proszę o dane do przelewu na maila [email protected]
Kiedy dojdą pieniążki proszę o potwierdzenie na dogo:

http://www.dogomania.com/forum/topic/144208-zako%C5%84czony-domowa-spi%C5%BCarnia-dla-wielu-ps%C3%B3w-i-konia/?p=15923124

I jeżeli jest to możliwe na fb

https://www.facebook.com/events/318709818330828/?pnref=lhc.recent

Posted

Witaj:) bardzo dziękujemy za tak piękny prezent:):) konto już podałam:) oczywiście potwierdzę na wątku ale na fb nie umiem się poruszać:( 

Przelew zrobiony :)
Myślę że wystarczy potwierdzenie na dogo.
Posted

dziewczyny odebrałam przed chwilą telefon od Pani, która przeczytała ogłoszenie Kluseczki:) niestety nie może Jej adoptować, ale chce dać Jej PDT , z warunkami tylko domowymi:)  :) powiedziałam Pani, że ma koleżankę z tego samego schroniska o wiele mniejszą i jeżeli chce na dotychczasowych warunkach dać Im domek tymczasowy. Pani ma się zastanowić i da mi znać! nie wiem sama co mam o tym myśleć! proszę wypowiadajcie się! Do Kasi próbowałam dzwonić, ale nie odbiera! 

Posted

Olenko, pani nie pracuje, przebywa cały czas w domu:):) ma już swoje zwierzęta a skoro  Klusia jest tak przyjacielska i ujęła ją ta nasza babula, chciała Jej dać tylko warunki domowe, wiesz Ona to 12 letnia dziewczyna ciepło na  Jej stawy to jak lekarstwo i kontakt z człowiekiem:) na razie Pani wspominała o Klusi a ja o Pandusi, bo skoro od początku są razem to dlaczego mają być rozdzielone! ale decyzję podejmujecie Wy! 

Posted

byłam, u dentysty, było rwanie zęba:( nie mogłam odebrać tel. od Pani Ani, więc dopiero teraz moja córka zadzwoniła, bo ja jeszcze mam znieczulony policzek i jest mi źle mówić , JEŚLI SIĘ ZDECYDUJEMY TO KLUSKA Z PANDĄ MOGĄ JECHAĆ nawet jutro !!! bardzo proszę wypowiadajcie się, bo mam mętlik w głowie:( :(

Posted

No nie wiem sama... one są juz w domku... a ile pani ma tych zwierząt? Czy da sobie radę z kolejnymi dwoma psami? Ile to będzie kosztować?

Olenko pani ma koty nie wiem jak one zareagują na nie, bo w schronisku nie były sprawdzane, a u Kasi chyba nie ma, Koszty są takie same, bo nie stać nas na więcej. Wiesz dla mnie najważniejsze jest, że będą mieszkały w domu, będą miały kontakt z człowiekiem cały czas. Kasia jak szła do pracy zostawia je na ok. 9 godz. w kojcu! 

Posted

Ciężko jest coś na ten temat napisać, bo tak naprawdę nie znamy Pani, która oferuje Pandorce i Kluseczce PDT...Zastanawia mnie czemu PDT, a nie np. za zwrot pokrywanych wszelakich kosztów takich, jak karma, leczenie, smakołyki itp. Z jednej strony fajnie, że dziewczyny mieszkałyby w domu, a nie w kojcu, bo to starsze suczki, z drugiej to dla nich dodatkowa, kolejna zmiana w życiu...Z ewentualnym podejmowaniem decyzji i zastanawianiem się nad nią poczekałabym do wizyty u Pani.

Posted

Ciężko jest coś na ten temat napisać, bo tak naprawdę nie znamy Pani, która oferuje Pandorce i Kluseczce PDT...Zastanawia mnie czemu PDT, a nie np. za zwrot pokrywanych wszelakich kosztów takich, jak karma, leczenie, smakołyki itp. Z jednej strony fajnie, że dziewczyny mieszkałyby w domu, a nie w kojcu, bo to starsze suczki, z drugiej to dla nich dodatkowa, kolejna zmiana w życiu...Z ewentualnym podejmowaniem decyzji i zastanawianiem się nad nią poczekałabym do wizyty u Pani.

i tak robimy:) Maciek obiecał sie tym zająć:) , z racji, że ma najbliżej:)  podałam adres i czekamy na relacje Maćka!!! chyba dzisiaj miał tam pojechać! 

Posted
Tak więc dzisiaj tam byłem. Jest to Dom Wspólnoty "Barka". Dla ciekawostki dodam, że powstał on podobno jako pierwszy w Polsce :) 

Pani Ania jest osobą prozwierzęcą :) Z resztą każdy tam jest. Zwierzęta są tam bardzo ważne. Mieszka tam dużo kotów i drugie tyle przychodzi tam się dożywić lub próbuje zamieszkać :) Rozmawiałem też z osobą z zarządu domu i powiedział mi nie tylko to, że nie ma tam miejsca dla osób źle traktujących zwierzęta, ale też, że Kluska i Panda są tam bardzo mile widziane :) 

Pani Ania jest tam wciąż na miejscu więc ma dużo czasu, poza normalnymi domowymi obowiązkami. 

Sunie mieszkałyby w dużym pokoju na pierwszym piętrze, razem z Panią Anią, a także miałyby możliwość wyjść na ogrodzony ogród gdzie aktualnie królują koty, ale liczę, że zrobią suniom trochę miejsca :) Część kotów też mieszka w domu, a te które nie mieszkają to raczej głównie z własnego wyboru lub po prostu są bezpańskie (lub z sąsiedztwa) i dokarmiane. Mieszka tam też mała sunia - bardzo fajna i uległa, nawet wobec kotów ;) 

Zwierzęta tam jedzą lepiej niż niektórzy ludzie w swoich domach. Do tego stopnia, że często nawet szynki nie maja ochoty (znowu) jeść, a o zwierzęcych karmach (nawet w puszkach) nie wspomnę :)

Podsumowując: ręczyć za nikogo nie będę, ale propozycja wygląda bardzo ciekawie i jeśli wszystko wygląda tak jak zostało opisane to na prawdę może być fajne miejsce :)