Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Ellig napisał(a):
Dorota, cudne fotki i moja ulubina seria z promieniami slonca, bardzo Ci dziekuję moja droga :)

Akurat wczoraj było sloneczko i dobra godzina, bo padało tak jak potrzeba, aby taki efekt uzyskać. Godzinę później już nie dałoby się.

Gusiaczek napisał(a):
Emi Ślicznoto :loveu:

Dorotko, przepiękna sesja :)

Przepiękna dziewczynka :)

Aśka Belkowska napisał(a):
To jest po prostu rewelacja, jaka gracja!!! Ogromnie wdzięczna sunia. :lol:

Tak ona ma szalenie dużo wdzięku. Nie zdążyłam włączyć filmiku, ale ona jest jak kot. Ania stała - a Emi wskoczyła na Anie jak kot doslownie. Ja nie mogła usiąść bo Emi natychmiast przychodziła dawać buziaki. Jest kapitalna.

Posted

Emi jest bardzo towarzyską sunią:-) Od 2 dni ma nową koleżankę w DT, a takie mamy wiadomości od nich:-)

Wczoraj:
Trwa okupacja łóżka - wszystkie cztery futrzaki. Ja to mam przechlapane:-) Suche zjedzone, odgłosy w trakcie ich jedzenia to efekty specjalne do horroru "Chrupki atakują". I jak tu iść spać?

Dzisiaj:
No to mamy trójkącik. Dwie dziewczyny i Kubuś. Buziaki, lizanie, fikołki, przytulanie. Ale są dyskretne, bo jak sięgam po aparat, to się rozchodzą. Wydaje mi się, że one przewyższają mnie inteligencją.

Posted

b-b napisał(a):
Czy ja już pisałam ,że ona jest UROCZA!!!!!:D
Śliczności :cool1:

b-b, mysle ,ze pisalas ,ale dla nas to jest zawsze bardzo mile, kiedy tu zagladasz :)

Posted

Ellig napisał(a):
b-b, mysle ,ze pisalas ,ale dla nas to jest zawsze bardzo mile, kiedy tu zagladasz :)

Pewnie, że tak:-) A do tego uwielbiamy jak nasze psiaki są chwalone:-) Jak mi ktoś kiedyś napisał "oczekujecie pochwał na swoich wątkach" No tak, zdecydowanie:-) Oczekujemy pochwał i zachwytów nad naszymi podopiecznymi, bo jesteśmy z nich dumne i chcialybyśmy całemu światu pokazywać jak się zmieniają;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Pewnie, że tak:-) A do tego uwielbiamy jak nasze psiaki są chwalone:-) Jak mi ktoś kiedyś napisał "oczekujecie pochwał na swoich wątkach" No tak, zdecydowanie:-) Oczekujemy pochwał i zachwytów nad naszymi podopiecznymi, bo jesteśmy z nich dumne i chcialybyśmy całemu światu pokazywać jak się zmieniają;-)

zatem nie zwlekam i chwalę :)
i dziękuję, że kolejny Ogonek pod Waszymi Skrzydłami

Posted

[quote name='Ewa Marta']Pewnie, że tak:-) A do tego uwielbiamy jak nasze psiaki są chwalone:-) Jak mi ktoś kiedyś napisał "oczekujecie pochwał na swoich wątkach" No tak, zdecydowanie:-) Oczekujemy pochwał i zachwytów nad naszymi podopiecznymi, bo jesteśmy z nich dumne i chcialybyśmy całemu światu pokazywać jak się zmieniają;-)[/QUOTE]
Macie najcudniejsze podopieczne :loveu:, które pod Waszą opieką jeszcze cudnieją! :Rose:

Posted

Moje kochane, najważniejsze są zawsze one - te bidusie, które po krótkiej chwili szoku, zaczynają rozkwitać, cieszyć się życiem:-)
Emi akurat nie była zastraszona. Duża w tym zasługa super opiekunek z krotoszyńskiego schroniska:-)

Pojutrze Emi jedzie na sterylkę. Już się denerwuję bo to taki maluszek jest.....

Posted

No proszę jak czytam malutka była całkiem blisko mnie:)
Dobrze, ze do Was trafiła a u pani Ani ma się jak pączuś w maśle:)

Posted

Dobry wieczór, jeszcze mnie nie znacie, ale podczytywałam ten wątek wcześniej i chciałabym pomóc Emi choć trochę finansowo. Właśnie dla Niej ponownie założyłam konto na dogo - czy mogę prosić o nr konta na pw, żebym mogła coś przesłać?

Posted

[quote name='Podmcent']Dobry wieczór, jeszcze mnie nie znacie, ale podczytywałam ten wątek wcześniej i chciałabym pomóc Emi choć trochę finansowo. Właśnie dla Niej ponownie założyłam konto na dogo - czy mogę prosić o nr konta na pw, żebym mogła coś przesłać?[/QUOTE]

Dobry Wieczór:-) Bardzo nam miło, że jesteś na wątku Emi, zapraszamy do częstszego pisania nie tylko podczytywania:-)
Jesteśmy bardzo wdzięczne za chęć pomocy, ale muszę szczerze napisać, że Emi ma narazie na swoim koncie fundusze i może się okazać, że po sterylce znajdzie szybko domek i pozostanie jej jakiś plusik. Oczywiście zostanie ona przeznaczona na kolejne psie nieszczęście, ktre weźmiemy pod opiekę:-) Narazie Emitka podzieliła się swoimi funduszami z nową koleżanką z DT - Zulą:-) Może się zdarzyć, że zrobi to ponownie, jeśli nie uda nam sie szybko zrobić jakiegoś bazarku na Zulę.
Jeśli Ci to nie przeszkadza, z przyjemnością podam numer konta na PW:-)

Posted (edited)

[quote name='Ewa Marta']Dobry Wieczór:-) Bardzo nam miło, że jesteś na wątku Emi, zapraszamy do częstszego pisania nie tylko podczytywania:-)
Jesteśmy bardzo wdzięczne za chęć pomocy, ale muszę szczerze napisać, że Emi ma narazie na swoim koncie fundusze i może się okazać, że po sterylce znajdzie szybko domek i pozostanie jej jakiś plusik. Oczywiście zostanie ona przeznaczona na kolejne psie nieszczęście, ktre weźmiemy pod opiekę:-) Narazie Emitka podzieliła się swoimi funduszami z nową koleżanką z DT - Zulą:-) Może się zdarzyć, że zrobi to ponownie, jeśli nie uda nam sie szybko zrobić jakiegoś bazarku na Zulę.
Jeśli Ci to nie przeszkadza, z przyjemnością podam numer konta na PW:-)[/QUOTE]

Prawde mówiac - najpierw bym chciała przesłać pieniądze na leczenie Emi - żeby oczko bez rzęs było całkiem w porządku - tak trochę się w Niej zakochałam; jesli u Emi bedzie wszystko ok to wówczas można rozdysoponować na Zulę (to ta jamiczkopodobna bieda?); w każdym razie poproszę o numer konta

Jeżeli chcecie uwiarygodnienia mojej osoby - to proszę odpytać Bonsai o kobietę, która ma dwie suczki, mieszka na Bonsai osiedlu i czasem się spotykamy na spacerach bo Jej psiaki i moje suczki się zwyczajnie lubią :)

Edited by Podmcent
Posted

Oczko w zasadzie jest już zdrowe:-) Emi musi mieć je przemywane, bo ma tendencje do łzawienia. Narazie Anusia przemywa je rumiankiem, ale chcemy kupić specjalny płyn po konsultacji z wetem w środę.

Zaraz napiszę do Ciebie PW:-)

Posted

[quote name='Podmcent']Dobry wieczór, jeszcze mnie nie znacie, ale podczytywałam ten wątek wcześniej i chciałabym pomóc Emi choć trochę finansowo. Właśnie dla Niej ponownie założyłam konto na dogo - czy mogę prosić o nr konta na pw, żebym mogła coś przesłać?[/QUOTE]

Serdecznie witamy, jest nam bardzo miło,że mozemy Cię goscic u Emi i ,ze "skradła" Twoję serce, bardzo serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy:)